- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
başka biri olsa ne olacak. diğerleride anlayacak onun ne kadar karaktersiz biri olduğunu. bi baltaya sap olamaz o kişi. onun aklı lay lay lom da.
tesekkurler yorumlariniz icin.evet bu yasta bu dawranislar hala doymamis ergen gibi neler pesindeyse.zaten su dj
çok üstüne düşmüşsün, okurken darlandım. daha çok yeni tanıma sürecinde bu kadar üste düşmek her iki taraf içinde sıkıcı ve yorucu oluyor. o kadar çok sorgulamışsın ki, koca adam bırak bu kadar çok neden diye sormanın gereği yok. demek ki; aynı duyguları hissetmiyor, oyalıyor. (tipik erkek davranışı cepte dursun)
uçak anne hikayesi bana göre de yalan, büyük ihtimal görüştüğü başkası var.
haklisiniz sorgulama konusunda ama iste oyalandigimi hissettigim an bende boyle davranmaya basladim.ayrica gercekilmede yaptim sık arayan yazan biri dwgildim o yazdikca yaziyordum. bazen okuyup yazmiyordum. sonra boyle olmaz ilgisizsin kopuksun falan diyordu. ama sanmayin ilgisinden laf olsun diye. ucak hikayeside öyle,gorusmemeside oyle.yeniyil gecesi bikayboldu 9dan sonra mesela. ben biriyle girdigini dusunuyorum. sorsan ablasindaymis ve yeniyil kutlamiyormus.ondanmi tum gece kayipti. yani anlayacaginiz ever kesin biri vardie. kondurmak istemedim ama gercekci olunca durum bu