• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BASLAMADAN BİTTİ CUNKU KARAKTERSIZDI:((

Sizden hoslanmamis. Hoslansa 50 kere gorusurdu. Is tamamen bahane. Sizin de surekli onu onemseyen konusmalariniz yazmalariniz aramalariniz egosunu tatmin etmis, hosuna gitmis o yuzden tamamen silmemis. %95 bu sekilde.

36 yasindaki adam neden annesine haber vermesin 36 yasina gelince aileyle butun iliskisi bitiyor mu? Ayrica madem iliskinize bir isim koymadiniz, daha isim koymadan sen trip yapiyosan isim koyduktan snra ohoooooo. Adamin isi var sennle.

Sizden hoslanmamis. Hoslansa 50 kere gorusurdu. Is tamamen bahane. Sizin de surekli onu onemseyen konusmalariniz yazmalariniz aramalariniz egosunu tatmin etmis, hosuna gitmis o yuzden tamamen silmemis. %95 bu sekilde.

evet bnd bunu biliyorum kesinlikle istese coktan kackere ooo, ama iste yasarken insan bilebile lades yapabiliyor mucize bekliyor biumut ama kabullenmek istemedigi gercek illa gerceklesiyor. bende soylediklerinizi kabullendigim icin zaten irtibati kestim. dogrusu bu biliyorum ama baya yanlizim telefon calmaz oldu kotu:((

36 yasindaki adam neden annesine haber vermesin 36 yasina gelince aileyle butun iliskisi bitiyor mu? Ayrica madem iliskinize bir isim koymadiniz, daha isim koymadan sen trip yapiyosan isim koyduktan snra ohoooooo. Adamin isi var sennle.

hyr ama gecenin 1inde birden bidakka aricam seni birazdan diyerek kapamasi sonra sordugumda brz dusunerek bunu demesi. zaten annesi izmirde yasiyor onun yanindan donmuste degil haber versin,baska birsehirden donmus yani buna takilmadim zaten buna gelene kadar coksey var. tripleri benim yerimde olupta atmayacak kadin bilmiyorum, zaten iki hafta bekledikten sonra bu tripler tartismalar basladi. cunki bir iyi bir kotu, basta isim koyma cabasinda olan kendisi konuyu acmamalar naptigi belirsiz.. gercekten hakloyim tas olsa catlardii

Arkadaşım, tüm yazılarını ve diğer arkadaşlarının tüm yazılarını okudum. Yakın bir zaman da bende 1 senelik ciddi bir ilişkinin içerisinden çıktım. Karşılıklı hatalarımız oldu ama ben hep alttan aldım. Telafi etmeye çalıştım. İlk başlarda ciddi düşünüyorduk ama sonraları senin şu süreçte yaşadığın şeyleri yaşadım. Üzüldüm hemde çok. Ben arayıp sormayınca kendi dönüyordu, ama keyfekeder hareket ediyordu. Yani hayatında ne vardım nede yoktum. Son süreçte sadece mesaj. Odtü mezunu deyince :) benimki de odtü mezunuydu. Herşeyi en iyi ben bilirim havası :) Yaşını başını almış biriydi. Artık dayanamadım hatta konum mevcut burada, biraz arkadaşlardan aldığım yazıyla da olsa destek içimi ferahlattı. Ve noktayı koydum. Belirsizlik bir ilişkide en kötü birşey. Şuan daha iyiyim. Yalnızlık kötü evet ama kendini farklı uğraşlara yönlendirsen daha iyi olur gibime geldi. Biraz senin ruhsal durumunda 1.5 ay önceki kendimi gördüm gibi. Kısmet, nasip herşeyin hayırlısı. 30 yaşındayım ama açıkçası, bir gün bende doğru insanı bulacağıma inanıyorum, hayırlısıyla.

Arkadaşım, tüm yazılarını ve diğer arkadaşlarının tüm yazılarını okudum. Yakın bir zaman da bende 1 senelik ciddi bir ilişkinin içerisinden çıktım. Karşılıklı hatalarımız oldu ama ben hep alttan aldım. Telafi etmeye çalıştım. İlk başlarda ciddi düşünüyorduk ama sonraları senin şu süreçte yaşadığın şeyleri yaşadım. Üzüldüm hemde çok. Ben arayıp sormayınca kendi dönüyordu, ama keyfekeder hareket ediyordu. Yani hayatında ne vardım nede yoktum. Son süreçte sadece mesaj. Odtü mezunu deyince :) benimki de odtü mezunuydu. Herşeyi en iyi ben bilirim havası :) Yaşını başını almış biriydi. Artık dayanamadım hatta konum mevcut burada, biraz arkadaşlardan aldığım yazıyla da olsa destek içimi ferahlattı. Ve noktayı koydum. Belirsizlik bir ilişkide en kötü birşey. Şuan daha iyiyim. Yalnızlık kötü evet ama kendini farklı uğraşlara yönlendirsen daha iyi olur gibime geldi. Biraz senin ruhsal durumunda 1.5 ay önceki kendimi gördüm gibi. Kısmet, nasip herşeyin hayırlısı. 30 yaşındayım ama açıkçası, bir gün bende doğru insanı bulacağıma inanıyorum, hayırlısıyla.

yaa evet eski konunuzuda okudum, gercekten yapilan hareketler ayni malesef fark birde sizinki ciddi 1yillik biriliskiymis. peki bitirmissiniz bidaha sesi cikmadimi ve bu dengesiz davranislarinin sebebini ogrendinizmi biri falanmi varmis cunki aklima ilk bu gelir kendimdede geldifi gibi. cunku bi insan istiyorsa ilgilenir istemiyorsa ilgilenmez bu net. he bizimki gibi bi var bi yoksa altinda vardir biseyler. tamamen ilgilenip biseylerden kacmasina ragmen hergun yazdigi icin iletisimi koparmadigi icin iyiye yormak istedim istemese hi yazmaz dedim ama yokyok varmis biseyler belli istese coktan gorusurdu ve ileriye gotururdu.Allaha havale ettim ama hakkaten bosliga dustum. bide calismiyorum falan coksosyal degilim. arkadaslarim var ama anca kizkiza bulusup sohbet ediyoruz klasik pek bi olumlu bi sosyallik degil:) nebilimyim ya ben karamsar bakiyorum nerden kim olicak zaten hep olumsiz kisilere catiyorum:((

Bir daha ses çıkmadımı :) Ses çıktı tabii ki. Mesaj attı. Bide benim bitirmeme rağmen; pişkin pişkin, sadece 'napıyorsun' yazmış. Sanki oyun oynuyoruz. Cevabını verdim tabii, çünkü yaklaşık 3 ay sabrettim onun dengesizliğine, insan sevse de belli bir noktadan sonra yorulduğunu hissediyor. Kendi özgüvenimi yitirecektim az daha. Sevmek çok güzel ama bu şekilde değil. Watsapp ta hep ç.içi yakalıyordum ve soruyordum yok kimse diyordu. mesaj atıyordum cevap vermiyordu ama sonrasında kendi dönüyordu, ha vardı ha yoktu . Bende artık dayanamadım, buraya da yazdım zaten. Bitirdim. İş arasan mesleğin varsa,veya kitap okusan. Gerçekten bir gün doğru insanlarla karşılaşacağımıza inanıyorum. Herşeyin hayırlısı olsun .

yaa evet eski konunuzuda okudum, gercekten yapilan hareketler ayni malesef fark birde sizinki ciddi 1yillik biriliskiymis. peki bitirmissiniz bidaha sesi cikmadimi ve bu dengesiz davranislarinin sebebini ogrendinizmi biri falanmi varmis cunki aklima ilk bu gelir kendimdede geldifi gibi. cunku bi insan istiyorsa ilgilenir istemiyorsa ilgilenmez bu net. he bizimki gibi bi var bi yoksa altinda vardir biseyler. tamamen ilgilenip biseylerden kacmasina ragmen hergun yazdigi icin iletisimi koparmadigi icin iyiye yormak istedim istemese hi yazmaz dedim ama yokyok varmis biseyler belli istese coktan gorusurdu ve ileriye gotururdu.Allaha havale ettim ama hakkaten bosliga dustum. bide calismiyorum falan coksosyal degilim. arkadaslarim var ama anca kizkiza bulusup sohbet ediyoruz klasik pek bi olumlu bi sosyallik degil:) nebilimyim ya ben karamsar bakiyorum nerden kim olicak zaten hep olumsiz kisilere catiyorum:KK43:(
aman canım ya, kimse olmasa nolcak boşver olanların halini de görüyoz.. boşver yalnızşık daha iyi en azından huzurlusun, kafana takcak biri olmicak..

Bir daha ses çıkmadımı :) Ses çıktı tabii ki. Mesaj attı. Bide benim bitirmeme rağmen; pişkin pişkin, sadece 'napıyorsun' yazmış. Sanki oyun oynuyoruz. Cevabını verdim tabii, çünkü yaklaşık 3 ay sabrettim onun dengesizliğine, insan sevse de belli bir noktadan sonra yorulduğunu hissediyor. Kendi özgüvenimi yitirecektim az daha. Sevmek çok güzel ama bu şekilde değil. Watsapp ta hep ç.içi yakalıyordum ve soruyordum yok kimse diyordu. mesaj atıyordum cevap vermiyordu ama sonrasında kendi dönüyordu, ha vardı ha yoktu . Bende artık dayanamadım, buraya da yazdım zaten. Bitirdim. İş arasan mesleğin varsa,veya kitap okusan. Gerçekten bir gün doğru insanlarla karşılaşacağımıza inanıyorum. Herşeyin hayırlısı olsun .

bakya piskinlikmis gercekten napiyorsun he! gercekten burdan bile nasil bi insan belli sanki alay ediyor hicbisey olmamis gibi, benimkiside dedigim gibi cok cevrimici goruyordum oan yazsamda ordayken rotarli yaziyor belliki biriyle konisiyordu deyincede yok ben bilerek acik birakiyorum bahaneyi kes:) neyse simdi gecmis sizin sanirim ve kafaniz rahat mutlusunuz darisi basima. tabi ben simdi tam yeni dune okdr oyle oyle caliyordu sonucta telim bi bosluk var. insallah kolay atlatirim bu talihsizligide. ama uzgunlugume ragmen icim rahat cunku dogru yaptigimi biliyorum cunku ciddiye alinicak biri degilmia..

bakya piskinlikmis gercekten napiyorsun he! gercekten burdan bile nasil bi insan belli sanki alay ediyor hicbisey olmamis gibi, benimkiside dedigim gibi cok cevrimici goruyordum oan yazsamda ordayken rotarli yaziyor belliki biriyle konisiyordu deyincede yok ben bilerek acik birakiyorum bahaneyi kes:) neyse simdi gecmis sizin sanirim ve kafaniz rahat mutlusunuz darisi basima. tabi ben simdi tam yeni dune okdr oyle oyle caliyordu sonucta telim bi bosluk var. insallah kolay atlatirim bu talihsizligide. ama uzgunlugume ragmen icim rahat cunku dogru yaptigimi biliyorum cunku ciddiye alinicak biri degilmia..
Herşeyin hayırlısı ve doğrusu olsun. Her zaman açık ve netlikten yanayım. Öylede oldum. Bu tarz insanlarla vakit öldürmeye bile değmez, çünkü değer verdimi kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Ne yazık ki bir dönem acı çekiyoruz ve kendimizi bir boşlukta hissediyoruz. Umarım en kısa süreçte sende atlatırsın canım.

Herşeyin hayırlısı ve doğrusu olsun. Her zaman açık ve netlikten yanayım. Öylede oldum. Bu tarz insanlarla vakit öldürmeye bile değmez, çünkü değer verdimi kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Ne yazık ki bir dönem acı çekiyoruz ve kendimizi bir boşlukta hissediyoruz. Umarım en kısa süreçte sende atlatırsın canım.

cok tesekkurler. mutluluklar hepimize insallahh

haklisiniz.. kendi baska biri oldugunu keisnlikle kabul etmiyor, cunku ben bu belirsiz durumdan sikildigim icin, yilbasi gecesi hic sesi cikmayincada ertesi gun demistim baska birisi var sanirim oyleyse bosuna konusmayalim falan.tabiki inkar. ve tartistigimiz baska zamanlarda bende lafini acmadan kendi soyle dedi mesela; He sen simdi baska biri var onlami gorusuyorum.ondanmi senle gorusmuyorum oylemi dusunuyorsun' falan. biliyor kendinii..
klasik cevaplar canım gelişmeler ne oldu bilmiyorum ama her erkek bu cevabı verir her kıza.dene ve gör

36 yaşındaki bekar adamdan hayır gelmez defosu çok demek ki ne evlenmiş nede nişan yapmış vardır internette görüştüğü kızlar sal gitsin

Bu ne saçma bir düşünce ya şimdi 30 yaşın üstünde evlenmeyen herkes defolu mu oluyor? Defolu nedir ayrıca eşya mı bu insan..

klasik cevaplar canım gelişmeler ne oldu bilmiyorum ama her erkek bu cevabı verir
klasik cevaplar canım gelişmeler ne oldu bilmiyorum ama her erkek bu cevabı verir her kıza.dene ve gör

gelisme şöyle. ben onu engellemistim whatsptn. bitane daha tel nosu vardi pek kullanmadigi nerdeyse hic enson whatsp giris tarihi ikiay onceydi. onu engellemeyi unutmusum. ondan hic konusmadik diye. bittikten 2gun sonra ordan yazmis. bunuda engellemen ican eder ozamam diye ... bnd hicbsy yazmadan engelledim budur. dahada ses yok . ama gercektn huzurluyum. aramadi yazmadi birimi var derdi yok. tele bakmaktan sasi olmustum resmen simdi kafam rahat. he mutlu deilim ama huzur var

gelisme şöyle. ben onu engellemistim whatsptn. bitane daha tel nosu vardi pek kullanmadigi nerdeyse hic enson whatsp giris tarihi ikiay onceydi. onu engellemeyi unutmusum. ondan hic konusmadik diye. bittikten 2gun sonra ordan yazmis. bunuda engellemen ican eder ozamam diye ... bnd hicbsy yazmadan engelledim budur. dahada ses yok . ama gercektn huzurluyum. aramadi yazmadi birimi var derdi yok. tele bakmaktan sasi olmustum resmen simdi kafam rahat. he mutlu deilim ama huzur var
aynı durum bendede var :) mutlu muyum? hayır ama huzurluyum..

aynı durum bendede var :) mutlu muyum? hayır ama huzurluyum..

eveya sizinde konularinizi okudum sidmi bi karektersizede sizcatmissiniz:( sizinkinden bida ses ciktimi sahi onunda amaci apacik belliymis yanlis insan oldugu cok belli Allah dogrularla karsilastirsin. bnd cok yanlis insanlara cattim bu dogru olsun dedim ama buda degilmis malesef:(( en azindan huzurluyuz napalim onlarlayken hem huzursuz hem mutsuzduk hee isteseler supermutlu olabilirdik ama edemediler istr:( smddogru insanda nerden cikicak bide hep kotu tecrubeler yasayinca insan inanci gidio bu kisi adam olsaydi ne guzel olurdu ama degilmis malwseff

Amaaan ne salak salak davranmış iyi yapmıssın nokta koymakla en çekilmez erkek türü madem hoslanmadın neden öyle konuşup ümit veriyorsun sonra da böyle yapıyorsun iyi ki devam etmemissin ben hata yaptım böyle biriyle görüşmeye devam ettim sonra pat diye mesaj atmayı kesti iletişimi kesti bitti her sey mahvoldum tabii zor kendime geldim bayagı da ilerlemişti iliskimiz ama cok kötüydü yani sen iyi yapmıssın kesinlikle helal olsun .eger su an baska bir Kızlaysa da sana yaptığını ona da yapar er ya da gec bosver üzülme

Back
X