• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BASLAMADAN BİTTİ CUNKU KARAKTERSIZDI:((

Amaaan ne salak salak davranmış iyi yapmıssın nokta koymakla en çekilmez erkek türü madem hoslanmadın neden öyle konuşup ümit veriyorsun sonra da böyle yapıyorsun iyi ki devam etmemissin ben hata yaptım böyle biriyle görüşmeye devam ettim sonra pat diye mesaj atmayı kesti iletişimi kesti bitti her sey mahvoldum tabii zor kendime geldim bayagı da ilerlemişti iliskimiz ama cok kötüydü yani sen iyi yapmıssın kesinlikle helal olsun .eger su an baska bir Kızlaysa da sana yaptığını ona da yapar er ya da gec bosver üzülme

evet aynen oyle sacma sapan davranislar. bnd eskiden kaybetmekorkusuyla degmeyecrk insanlara vermisimdir mucadele hata. busefer istemeyerekte olsa basinda kestim zor oldu ama dogrusu oldu biliyorum. oyle deyince konunuza baktimda bu son sevgilinizlemi oyle oldu baska birisimiydi merakettim(

iyi yapmışsınız, bende de var benzerinden. amaçları ne gercekten anlamıyorum. fırsat vermemek lazım, baktın cok uzadı kestirip atıcan.

Adını koymamıssınız, daha yaglı bir kazık bulmustur belki. Kadınlar akrabasıyla, arkadasıyla konusabiliyorlar, onların cok sık cevrimiçi olmasında art niyet aramıyorum o yuzden, cene bol malum, ama erkekler öyle degil. Cok fazla cevrimiçi ise vardır muhakkak bir seyler. Bir şey ilerlemiyorsa buna gönüllü degilse kes at daha fazla baglanmadan, bunu yapmak gerekiyor sanırım.

evet aynen oyle sacma sapan davranislar. bnd eskiden kaybetmekorkusuyla degmeyecrk insanlara vermisimdir mucadele hata. busefer istemeyerekte olsa basinda kestim zor oldu ama dogrusu oldu biliyorum. oyle deyince konunuza baktimda bu son sevgilinizlemi oyle oldu baska birisimiydi merakettim(
Yok cnm sımdıkıyle bır sey yok cok sukur de taa 2012 ya da 2013te bır konum vardı orada anlatmıştım bayagı oldu zor atlattım ama bıttı senın gıbı yapabılmeyı cok ısterdım en basta.. O gec cevaplar saatlerce cevrımıcı olup yazmaması falan. Bastan anlamam lazımdı.

Adını koymamıssınız, daha yaglı bir kazık bulmustur belki. Kadınlar akrabasıyla, arkadasıyla konusabiliyorlar, onların cok sık cevrimiçi olmasında art niyet aramıyorum o yuzden, cene bol malum, ama erkekler öyle degil. Cok fazla cevrimiçi ise vardır muhakkak bir seyler. Bir şey ilerlemiyorsa buna gönüllü degilse kes at daha fazla baglanmadan, bunu yapmak gerekiyor sanırım.

evet bncde arkadaslariyla konusuyordur diye bir iyi niyet yapamayacagim cunku sıkca oluyordu belliki duzenli bi konusma, zaten isimkoymaktan kacinmasi ve biray gorusmemesi hersey aslinda ortadaydida biay bile fazla bekledim umit ettim iyiye yormak icin. neyse bitirdim zaten olmadi olsun isterdim ama yanlis insanmis..

Yok cnm sımdıkıyle bır sey yok cok sukur de taa 2012 ya da 2013te bır konum vardı orada anlatmıştım bayagı oldu zor atlattım ama bıttı senın gıbı yapabılmeyı cok ısterdım en basta.. O gec cevaplar saatlerce cevrımıcı olup yazmaması falan. Bastan anlamam lazımdı.

hmm hadiya okudum gercekten nekdr sacma bir insanmis yaptiklari. peki okdr yil gecmis sonradan bisey yaptimi karsilasmadinizmi hic. aski bulmussunuz super darisi basima insallah

hmm hadiya okudum gercekten nekdr sacma bir insanmis yaptiklari. peki okdr yil gecmis sonradan bisey yaptimi karsilasmadinizmi hic. aski bulmussunuz super darisi basima insallah

Karsılastık birkac kez sadece göz göze geldik oyle kafasını cevirdi. Hicbir sey de hissetmedim. Oraya yazmadığım neler neler var. Psikopatın tekiymiş ama simdi anlıyorum. O zaman hatırlıyorum bu bana diyordu ki hadi kahve icelim tamam diyorum nerede bize gel diyordu yok dısarı çıkalım dıyordum trip atıyordu gelmiyordu. Arıyordum saatlerce acmıyordu. Valla aklıma geldikçe kalbım sıkısıyor. Benim şimdiki iliskim de cok sağlıklı degil ama en azından baska birini daha cok sevebilecegimi anladım, takıntı yapmamam icin yardımcı oldu çivi çiviyi söker onu unutmam için iyi oldu yoksa ben daha cok üzülürdüm.

Karsılastık birkac kez sadece göz göze geldik oyle kafasını cevirdi. Hicbir sey de hissetmedim. Oraya yazmadığım neler neler var. Psikopatın tekiymiş ama simdi anlıyorum. O zaman hatırlıyorum bu bana diyordu ki hadi kahve icelim tamam diyorum nerede bize gel diyordu yok dısarı çıkalım dıyordum trip atıyordu gelmiyordu. Arıyordum saatlerce acmıyordu. Valla aklıma geldikçe kalbım sıkısıyor. Benim şimdiki iliskim de cok sağlıklı degil ama en azından baska birini daha cok sevebilecegimi anladım, takıntı yapmamam icin yardımcı oldu çivi çiviyi söker onu unutmam için iyi oldu yoksa ben daha cok üzülürdüm.

niyeti demekki farkliymis hic gitmediniz heralde gittinizmi. ztn boyleleride eve gidersin amacina ulasmis olur birakir, gitmessin istedigine ulasamayacagini anlayip birakir niyetleri bozuklarin. blk dvm etseydim bunun altindanda boyle bsy cikardi ztn bi konusmada sakayla karisik kahvalti hazirlarsin demistiki brn onunu kestim... himm evet smdikininde az aramasini yazmamasini demissiniz duzeldimi ne siklikla iletisim kuruyorsunuz. bu erkkekler cinsya biktim sorunlularla ugrasmaktann

niyeti demekki farkliymis hic gitmediniz heralde gittinizmi. ztn boyleleride eve gidersin amacina ulasmis olur birakir, gitmessin istedigine ulasamayacagini anlayip birakir niyetleri bozuklarin. blk dvm etseydim bunun altindanda boyle bsy cikardi ztn bi konusmada sakayla karisik kahvalti hazirlarsin demistiki brn onunu kestim... himm evet smdikininde az aramasini yazmamasini demissiniz duzeldimi ne siklikla iletisim kuruyorsunuz. bu erkkekler cinsya biktim sorunlularla ugrasmaktann

Yok canım gitmedim zaten o zaman onu iki üç haftadır falan tanıyordum hayatta gitmem. Hani erkek olarak güvenmekten cok insan olarak bile güvenebilwcegim aşamada degildik o zaman. Birlikte kalmak ya da cinsel anlamda bir seyler yasamayı yanlıs bulmuyorum ama erkeklerin güdümlenmis gibi daha ilk bastan böyle seyler söylemesine cok sinir oluyorum, sanki iliski onların ihtiyaclarına gore şekillenmek zorundaymıs gibi.
Evet annesi cok hastaydı yogun bakımdaydı kalbi durdu cok mutsuzdu benimki de, ben de cok üzülüyordum ona destek olmak ıstedım ama benimle konuşmuyordu bile. Arıyordum açmıyordu mesaj atıyordum cevap vermiyordu. Bir gün resti çektim 180 derece döndü :) ama orada rest çekme amaçlı yapmadım onu gercekten kırıldığım ve bitirmek istediğim icin yaptım. Kötü gününde bırakıp kaçmadım da o benim onun kötü gününde yanında olmamı bile istemedi ki.. Ben de daha fazla rahatsızlık vermek istemedim ne yapayım. Annesinin Hastalığına vs bir şeyim yok, sadece ben ona annen nasıl oldu bugun daha iyi mi diye mesaj atıyorum ona cevap vermiyor gidip instagramda resim likelıyordu ki beni çıldırtan nokta bu oldu. Sonra düzeldi aramız ıkı gun sonra buluştuk falan sonrasında da surekli konustuk gorustuk. Su an normal rutin bir iliski. Ama dediğin gibi cins hepsi ve sorumlular yani ben simdiye kadar normal erkek görmedim

Yok canım gitmedim zaten o zaman onu iki üç haftadır falan tanıyordum hayatta gitmem. Hani erkek olarak güvenmekten cok insan olarak bile güvenebilwcegim aşamada degildik o zaman. Birlikte kalmak ya da cinsel anlamda bir seyler yasamayı yanlıs bulmuyorum ama erkeklerin güdümlenmis gibi daha ilk bastan böyle seyler söylemesine cok sinir oluyorum, sanki iliski onların ihtiyaclarına gore şekillenmek zorundaymıs gibi.
Evet annesi cok hastaydı yogun bakımdaydı kalbi durdu cok mutsuzdu benimki de, ben de cok üzülüyordum ona destek olmak ıstedım ama benimle konuşmuyordu bile. Arıyordum açmıyordu mesaj atıyordum cevap vermiyordu. Bir gün resti çektim 180 derece döndü :) ama orada rest çekme amaçlı yapmadım onu gercekten kırıldığım ve bitirmek istediğim icin yaptım. Kötü gününde bırakıp kaçmadım da o benim onun kötü gününde yanında olmamı bile istemedi ki.. Ben de daha fazla rahatsızlık vermek istemedim ne yapayım. Annesinin Hastalığına vs bir şeyim yok, sadece ben ona annen nasıl oldu bugun daha iyi mi diye mesaj atıyorum ona cevap vermiyor gidip instagramda resim likelıyordu ki beni çıldırtan nokta bu oldu. Sonra düzeldi aramız ıkı gun sonra buluştuk falan sonrasında da surekli konustuk gorustuk. Su an normal rutin bir iliski. Ama dediğin gibi cins hepsi ve sorumlular yani ben simdiye kadar normal erkek görmedim

evt yazmiyip instgram like olayi hic olmamis normalde boyle sorunlar yasanmaya baslayan iliskiler genelde biter siz kurtarmissiniz neguzel. erkek arkadasiniz sonanda akli basina gelmiste direkten donmus weya heba olmamis seviormuski kabullenmemis. sevindim adiniza. guzel gelismelerle artik bundn snr insallah karsilasiriz;)

eveya sizinde konularinizi okudum sidmi bi karektersizede sizcatmissiniz:KK43: sizinkinden bida ses ciktimi sahi onunda amaci apacik belliymis yanlis insan oldugu cok belli Allah dogrularla karsilastirsin. bnd cok yanlis insanlara cattim bu dogru olsun dedim ama buda degilmis malesef:KK43:( en azindan huzurluyuz napalim onlarlayken hem huzursuz hem mutsuzduk hee isteseler supermutlu olabilirdik ama edemediler istr:KK43: smddogru insanda nerden cikicak bide hep kotu tecrubeler yasayinca insan inanci gidio bu kisi adam olsaydi ne guzel olurdu ama degilmis malwseff
Buda bir tecrübe oldu canım bize..yapacak bir şeyimiz malesef yok dolayısıyla önümüze bakmalıyız.Zaman zaman acı çekiceez ama öğrenicez.İnancım var göreceğim ilahi adaleti..

canım benim konuşman da yazın gibiyse adam bundan da kaçmış olabilir.
ayrıca 1 ay olmuş yanlış anlamadıysam 1 kez görüşmüşsünüz. yani hayatında biri varsa da sizi aldatmış sayılmaz.
hay ağzına sağlık :) yazı dili kötü yav.anlayana kadar cümle içinde kullanmak zorunda kalıyor insan

Buda bir tecrübe oldu canım bize..yapacak bir şeyimiz malesef yok dolayısıyla önümüze bakmalıyız.Zaman zaman acı çekiceez ama öğrenicez.İnancım var göreceğim ilahi adaleti..
orasi kesin ilahi adalet komsenin yanina kalmazda yasarken simdilik bize aci. ben daha iyiyim sahi zaman gectikce unutuyo insan

evli gibi davranmış adam.

degildi ama sanirim sklima gelmedi degil ama arkadasim bilebilirdi belki, gece tel konusup yaziyordu nebiliyim. bikeresinde sakayla karisik kahvalti hazirlardin falan dedi buda hosuma gitmedi o ayrida yani gitsem evine seveseve kabul edicek gibiydi. bence evli degil ama evlenicegi kisi var hayatinda belkide ciddi iliskisii

Sevgili miydiniz? HAYIR.
Bu durumda hayatında biri varsa bile sizi değil sizinle görüştüğü için hayatındaki insanı aldatmış sayılır.
Siz değilde o kişi derdine yanmalı bence :KK14: tabi hayatında biri varsa...

phone friends olmak istemis sizinle besbelli... cani sIkildikça konusacak biri olsun istemis...
siz baskin bir karakter olmasaydiniz, aceleci olmasaydiniz, sizinle fiziksel olarak da gönül eglendirebilirdi bu adam.
bu kadar zaman sizi oyalamasina izin vermeseymissiniz... adi konmayan bir iliskiden önce ciddiye alinmayacak sekilde ama bir yandanda sizin var saymanizi istedigi bir ilgi göstermis...
ucunda da hiç birsey yok! 36 yasinda adam, o yasa kadar gelmisse evlilikte gözü yoktur... çünkü bekarliga, vurdum duymaz ve sorumluluk almamaya alismistir... aksi bir durumla basedemez öylesi..
engellediginiz iyi olmus.. mümkünse bütün sosyal ag'lardan da engelleyin.. görüsmeyin slm dahi vermeyin..
geçmis olsun!

Slm bayanlar. biray once biriyle tanismistim bulusmustuk. gorusme iyi gecmisti.hoslandigini belli etmisti. size geliyim babanla tanismam lazim (sakayla), bida seni ne zaman gorucem,ablana brnim icin nediyeceksin vs. ; neyse pazartesi gorusmustuk sonra boluya gidicekti isicin hsonu donucekti gorusucektik;dondu ama gorusmedik. hergun telefonlastik konustuk ama su biaydir hic gorusmedik. gorusmeyince ben zamanla siteme tribe basladim. sonra acikacik neden gorusmedik iki hafta oldu dedim. islerim yogundu sık sehirdisina cikrim fln dedi. halbuki yalan yuzkere tayilgunu oldu yilbasi tatili dahil sozde yilbasi tayilinde ablasinda yegenlerile gecirdi.4gun tatildi siz dusunun sacmalik. istese toplam gorusmeheli 40gun olmustur ve hi gorusmedik neticede. ben biri oldugunu dusundum. kackere tartistik dedim birivar sanirim. tabi hep inkar etti.neden gorusmedik deyince isler yogunluk denk gelmedi bahaneler. caldirdigimda donmemeleri oluyordu veya aninda donmuor 3 5saat sonra dondugu oluor. bunlar goeustukden bihafta sonra bozuldu. kackere gider yaptim telde bole neoldugumuz belli deil anlasamioruz falan alttan aldi hep. ama hic hoslaniorum yakindan tanimak istiorum iliski isim koymak yok. resmen oyalio gibi hergun iletisimdeyiz isim yok ark givi konusma sozde ama tam arkadasta deil. ne taktikler yaptim soguk yaptim ayni sicak yapyim ayni. neticede 40gun gecti hala gorusmedik ve en sonunda bugece aradim. piskince konusuyor geyik yapiyor.biara dedi seni tdakkaya ariycam.kapadi. saat gece 1. bence kesin bisevgilisi var o falan aradi yazdi kapadi.neyse sonra aradi noldu dedim. ilk gecistirmeye calisti. sonra annem msj attida inince ucaktan haber wer demisdi unuttum aradim dedi.inanmiuorum 36yasinda adam peh. neyse sonra tartistim yine gorusme konusu acildi falan ayni seyleri dedi. dedim sana guvenmiuorum inanmiyorum sıkıldim zaten ortak bi yolumuzda olmadi ya herkes kendi yoluna dedim. ilk dedi abartiosun isten dedim olani dedim fln dedi. bikackere daha alttan aldi. yineledim.iui peki dedi bnd peki by dedim kapadim teli bitti engelledim. he bide whatspta coksıkda cevrimici oluorduda. siz ne dersiniz sizcede ise yaramaz biriymis hatta sevgilisi vardir dimi? yoksa madem neden hic gorusmek istemedi veya hergun konustuk yazistikda ciddi veya aska dair biseyler deyip ilerletmedi? tskler simdiddn

ya bi kere görüşmeyle ne kadar bağlanmışsın, adam yoluna bakıyo işte. daha ne yapsın anlaman için, mutlaka biri var. salla gitsin.

degildi ama sanirim sklima gelmedi degil ama arkadasim bilebilirdi belki, gece tel konusup yaziyordu nebiliyim. bikeresinde sakayla karisik kahvalti hazirlardin falan dedi buda hosuma gitmedi o ayrida yani gitsem evine seveseve kabul edicek gibiydi. bence evli degil ama evlenicegi kisi var hayatinda belkide ciddi iliskisii
Ya illa biri vardir diye dusunme
evli olsa rahat davranamazdi bence
adamin niyeti baskaymis anla
senden o ışığı alamadi diye topuklamis
benimde başıma cok geldi
erkekler anliyor karsindakini..
salla gitsin..

Back
X