Flört döneminde küçük hatalar yapmışsanız,kalpler kırılmışsa bir dönüşü yok mudur artık?
Bir haftadır konuştuğum biri vardı, çok hoşlandığım aşka doğru gitmekteydi duygularım hatta,yoğundu.
Ondan ilgi isteğimi belli ettim maalesef,trip attığım konular oldu, onu gereksiz dil döktürdüğüm kırgınlıklarım oldu.Saçma sert laflarım oldu.O yüzden benden uzaklaştı.Dün yine hafif bir tartışma oldu benim yüzümden,her zaman sabah mesaj atardı bugün yok.Bitirdim mi yani
Yani arkasına bakmadan kaçar ve bir daha gelmez miYılların trip tavır birikimini 1 haftada harcadın mı:)
Karşı taraf da haklı olarak "bunla mı uğraşıcam. Şimdiden böyleyse ohoo" demiştir.
GünaydınYani arkasına bakmadan kaçar ve bir daha gelmez mi
Yok neden aramadın yazmadın tarzındaTrip atma konusu neydi peki? Sadece ilgi mi eğer öyleyse bana ilgi göster mi dediniz gerçekten?
Neden aramadın yazmadın gibi bir cümle kurdum yanlış oldu sanırım.
Trip atanın bayrak sallayanıyım ama ben bile yapamam bu kadarını.
Hay maşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar 1 hafta geçiyor zaten. O kadarcık sürede ne konuştunuz da tribe başladın?
Şey ama ona duygularımı dile getiren bendim. Hep dönen taraf ben olursam bir de çok yüz alıp şımarmaz mı? Lütfen aydınlatır mısınız bu konuda.?Günaydın
Son zamanlardaki davranışlarımdan dolayı üzgünüm. Bana ve yaşıma yakışmayan hareketlerdi. Bundan sonra daha dikkatli olacağıma emin olabilirsin. Artık somurtmak yasak :)
Diyebilirsin
Eğer olgun davranabileceksen bunu söyle işe yarar
Benim duygularım bir haftalık değildi çünkü, sadece bir haftadır konuşuyoruz. Yoksa ona duygularım uzun süredir varBir haftalık bir ilişki nasıl triplerle, kırgınlıklarla, sert laflarla doluyor ki?
Bir de bir haftada aşka gittiğini nasıl anladınız? Bir haftada insan nasıl bir ilgi yoğunluğu beklentisine girer?
İlişkiyi doğal akışına bırakmamışsınız, sıkmışsınız, bunaltmışsınız, acelecisiniz, sağlıklı bir diyalog kuramamışsınız. Aşka gitmesi biraz zor olurdu bu şartlar altında. Bence yaptıklarınızın hata olduğunu fark edip, önünüze bakın.
Geçinememek değil de benim gereksiz alınganlıklarım var ondan.Acaba o da bir süre uzaklaşmayı mı tercih etti,bu süreçte nasıl davranmalı.İlk haftada bu kadar şey nasıl yaşadınız ki?
Sizde hazır buldum bi kamil bütün yalnız geçen zamanların hesabını keseyim diye bik bik yediniz mi adamı naptınız?
7 yıllık kocama şu dediklerini yapsam ,ya da o bana yapsa ben bile “ aaa manyak bu” derim bi uzak dururum kendine gelsin diye,trip ,gereksiz çene yordurtma,saçma sert laflar,sizin yüzünüzden tartışma,sanki geçinemiyormuşsunuz gibi geldi bana??
Şey ama ona duygularımı dile getiren bendim. Hep dönen taraf ben olursam bir de çok yüz alıp şımarmaz mı? Lütfen aydınlatır mısınız bu konuda.?
Düşüncelerinize önem veriyorum.
Ondan bir adım gelsin istiyorum şimdi,hep adım atan taraf olmak tedirginlik oluşturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?