- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
o zaman neden tripsiz yepyeni bir hayata merhaba demiyorsun? İnsanları boğarak, sıkarak, hesap sorarak,trip atıp surat yaparak kendinden uzaklaştırdığının farkındasın ama yine de elinde mi değil? O kısmı anlayamıyorum tam olarak?Hep öyle oldu zaten.İlişki sürdürme özürlüsüyüm ne yapacağım bilmiyorum
Evet elimde değil. Anlıyorum , idrak ediyorum ama yapamıyorum. Sanki içimde başka biri var gibi o beni yönetiyoro zaman neden tripsiz yepyeni bir hayata merhaba demiyorsun? İnsanları boğarak, sıkarak, hesap sorarak,trip atıp surat yaparak kendinden uzaklaştırdığının farkındasın ama yine de elinde mi değil? O kısmı anlayamıyorum tam olarak?
Yok canımArayan soran yok mu?
İyi de o adım atmaz ki bu durumda
Mantıklı bir insansa
Hayat zaten stresli bide trip tavır kaldıramaz ki insan
Dediğim msjı at çünkü hatalı sensin
Sonra da artık bunaltma baskı yapıp
Neden yazmadın aramadın demek değeri düşürür rica ederim yapma
Kendine meşgale bul
Onu merkeze koyma
Duygularını belli etmişsin artık dozunda davran
İlgini bilsin ama ayarında tut bunu
Bi çiçeğe çok su verirsen çürür az su verirsen kurur
Kararında olmalı
Bol şans
Teşekkür ederim adım atmam gerektiği fikrine yeni cesaret ettim.Korkuyordum açıkçası ,siz böyle diyorsanız doğrudur o zamanvalla canım benim, kaç senelik yakın arkadaşım bana gereksiz trip ve alınganlıklarda bulunduğu için “hiç seninle uğraşamam” diyip geri çekildim, kaç gündür konuşmuyorum.
kaldı ki 1 haftalık flörtüm bana alınganlıklar, tripler yapacak. valla ardıma bakmadan kaçardım ben.
yine de üstüne gitmeden tekrar şansını deneyebilirsin ama ne kadar işe yarar bilmiyorum :/
İlk mesajı atar mı bilmiyorum. Ne yapmam konusunda aklım çok karışık bana bu bir hafta içerisinde çok iyi davrandı,hep nazikti ama ben en son telefonu yüzüne kapattım o yüzden asla dönmez mi diye düşünüyorumHayır canım niye bitsin? Sana tavsiyem çocuğun şimdilik üzerine gitme. Hatta bekle biraz, ilk mesajı o atsın. 2 hafta gibi bir süre tanı kendine. Ölü taklidi yapmak her zaman işe yarar derler :)
Genelde erkekler konusunda bitirici hamle çok üstüne gitmek oluyor. Şimdilik en azından birkaç gün hiç bir şey yapma sen. Bir sayfa var instagramda aslında, oradaki tavsiyeleri okuyabilirsin. Buradan söylemek yasak değil dimi?İlk mesajı atar mı bilmiyorum. Ne yapmam konusunda aklım çok karışık bana bu bir hafta içerisinde çok iyi davrandı,hep nazikti ama ben en son telefonu yüzüne kapattım o yüzden asla dönmez mi diye düşünüyorum
Benzerini yaşadım geçenlerde karşı taraf siz gibiydi.
Çok naz aşık usandirdi kaç gündür yanasiyor soğudum git diyesim bile gelmiyor artık.
Bi haftada bogmayin insanlari :)
Kokutup kaciriyorsunuz biz de hayata devam ediyoruz.
Geçmiş olsun bitmiş bence de.
Sorun o ,ben hiç düzelemiyorum.Kimler giderse gitsin elbet sizi oldugunuz gibi seven biri çıkacaktır.
Kendinizi düzeltme şansınız var.
Sorun o ,ben hiç düzelemiyorum.
Nasıl konuşmam gerektiğini bile bilmiyorum. Hep kavgalı sert konuşuyorum
Küçükte değilim 30 a yaklaşıyorumHemen bir şey yapmadan önce derin nefes alıp 5 saniye sayın içinizden.
Ofke kontrol yönetimi netten bakın benzer durum işiniz kolaylaşır :)
Yaş ilerledikce esneklesirsiniz belki yasinizi bilmiyorum.
Küçükte değilim 30 a yaklaşıyorum
Evet fazla hassasım.Haklısınız empati en iyisiFazla hassas bi bunyeniz olabilir.
Kendinize telkinler yapın ve kendinizi karşı tarafin yerine koyun.
Mesela bu iliskinizde düşünün sizin O' na yaptiklarinizi O size yapsa nasıl hissederdiniz? gibi şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?