Başlamadan bitti mi

Evet doğru , psikolojim çok iyi değil.
Ama ona duygularum konusunda ilk adımı da ben attığım için şimdi yine atarsam şımarır mı diye düşünüyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum

Geçinememek değil de benim gereksiz alınganlıklarım var ondan.Acaba o da bir süre uzaklaşmayı mı tercih etti,bu süreçte nasıl davranmalı.

yapacak bişe yok bekleyeceksin sadece ya da bikaç gün sonra arada bu boşluk hiç olmamış gibi bi adım atacaksın,ama sitem filan yapmıycaksın beni aramadın unuttun mu beni bik bik yaparsan arkasına bakmadan kaçar,bu arada sen de kovalarken daha çok aşık olursun :) cidden arada dediğin gibi duygular varsa zaten iki günde hiçbi şey olmaz,unutmaz merak etme seni,ayrıca ne bekliyorsun Allah aşkına bi haftada leyla mecnun olup deli divane aşık olmasını mı,neye alındın ki ne olmuş olabilir yani.

dönmeyecek o zaman

Çok teşekkür ederim. Yorumunuz iyi geldi bana.
Ne yapmam konusunda o kadar aklım karıştı ki çünkü.
Alınganlıklar şu yüzden, benim geçmişte yaşamış olduğum kötü ilişkilerden de kaynaklı olarak bir an aramamasına takılıp abarttım,gün içinde beni aramış ve yazmıştı fakat birkaç saat haber alamayınca alınganlık yaptım.

Bu bikaç saat haber alamamak çok saçma biz eşimle sabahtan beri sadece öğlen konuştuk o da bikaç dakika,bu mantığa göre iki çocuk yaptıgı karısını 08.00-12.30 arası unuttu mu, hatta ben onu hiç aramadım ben kesin sevmiyorum
makul olun,vıcık vıcık her saat arasa hiç sorumluluğu olmasa yalnızlıktan sürekli size sarsa bu mu gerçek aşk

trip yaşam tarzınız oldukça daha çooooooookk başlamadan biten, başlayıp da biten, yıllarınızı verip yine biten aşklarınız olacak

Evet doğru , psikolojim çok iyi değil.
Ama ona duygularum konusunda ilk adımı da ben attığım için şimdi yine atarsam şımarır mı diye düşünüyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum

Olabilir. Kendiniz için iyi olmaya çalışın.

İlk adımı atmak ayrı bir konu. Bu ikisi farklı çizgiler sanki. Şu ana kadar konuşmadınız mı ?

İyi de o adım atmaz ki bu durumda
Mantıklı bir insansa
Hayat zaten stresli bide trip tavır kaldıramaz ki insan
Dediğim msjı at çünkü hatalı sensin
Sonra da artık bunaltma baskı yapıp
Neden yazmadın aramadın demek değeri düşürür rica ederim yapma
Kendine meşgale bul
Onu merkeze koyma
Duygularını belli etmişsin artık dozunda davran
İlgini bilsin ama ayarında tut bunu
Bi çiçeğe çok su verirsen çürür az su verirsen kurur
Kararında olmalı
Bol şans

Adamın size karşı duygusu yok muhtemelen bakalım olur mu diye bi şans vermis ama aşırı darlamışsınız kaçmış doğal olarak. Son bi kez mesaj at diyeceğim ama cidden darlamayacaksan at.

valla canım benim, kaç senelik yakın arkadaşım bana gereksiz trip ve alınganlıklarda bulunduğu için “hiç seninle uğraşamam” diyip geri çekildim, kaç gündür konuşmuyorum.

kaldı ki 1 haftalık flörtüm bana alınganlıklar, tripler yapacak. valla ardıma bakmadan kaçardım ben.

yine de üstüne gitmeden tekrar şansını deneyebilirsin ama ne kadar işe yarar bilmiyorum :/

Biraz zaman vermeli mi o zaman?

Biraz zaman vermeli mi o zaman?
ilişki zaten o kadar yeni ki. 1 haftalık görüşmede azıcık ara vereyim, 1-2 gün kafasını toplasın demek olmaz bence. eski olsanız derdim bırak biraz yalnız kalsın diye. ama bu durum başka.

bence yaz işte hatalı olduğunu kabul eden mesajını. sonra da üstüne gitme. zaten bitirmediyse o da karşılık verecektir, öyle bırakmaz

Bence arayıp neden konuşnadığını sorun. Başka bir sorunu da olabilir. Bitirmek istiyorsan da bitirelim diyebilirsiniz. Ben bu süreçte bocaladım, hatamın farkındayım sana hak veriyorum tarzı bir konuşma iyi olabilir. En azından bilincine varmış diye düşünüp bir şans daha verir belki.

Yok neden aramadın yazmadın tarzında
Ben bir kadın olarak bu sorunun bana sorulmasından çok rahatsız oluyorum arkadaşım bile olsa. İnsanların hayatları var onuda geçtim ilk haftada hesap sorar gibi doğru olmamış

Benim duygularım bir haftalık değildi çünkü, sadece bir haftadır konuşuyoruz. Yoksa ona duygularım uzun süredir var
İyi de sana karşı duygularından çok emin olduğun insana belki trip atılır. Beni çok seviyor, kolay kolay vazgeçmez, kırmaz dersin, biraz naz yaparsın.

Adama uzun süredir bişeyler hissediyorum diye 1 haftalık ilişkide trip atılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…