Evet doğru , psikolojim çok iyi değil.İyi her türlü adamı zorlayıp bir de sabah mesaj grlmedi ye sızlanıyorsunuz. Bir adım atıp siz atsaydınız? Aşırı derecede beklenti içinde gördüm sizi.
İlk haftadan bu kadar sorun yaşadığım biriyle ilerisi için endişe duyardım ayrıca. Psikolojik problemleriniz mi var? Belki de yardım almalısınız.
Yok o anlamda değil de duygularım konusunda ilk adımı ben attığım için.1 haftada kaç kere ayrıldınız? küstünüz? kavga ettiniz ki hep dönen taraf sen oluyorsun?
Geçinememek değil de benim gereksiz alınganlıklarım var ondan.Acaba o da bir süre uzaklaşmayı mı tercih etti,bu süreçte nasıl davranmalı.
Yok o anlamda değil de duygularım konusunda ilk adımı ben attığım için.
İlk haftadan daha bismillah ne konu buldunuz da trip attiniz. Adam koşarak kaçmakta haklı. Dönerse hatalı olur kusura bakmayın. İlk haftadan sıkıp ilgi isteğiyle bunaltmissiniz. Bir yıllık halinizi düşünemiyorum kum torbası ederdiniz herhalde.
Çok teşekkür ederim. Yorumunuz iyi geldi bana.yapacak bişe yok bekleyeceksin sadece ya da bikaç gün sonra arada bu boşluk hiç olmamış gibi bi adım atacaksın,ama sitem filan yapmıycaksın beni aramadın unuttun mu beni bik bik yaparsan arkasına bakmadan kaçar,bu arada sen de kovalarken daha çok aşık olursun :) cidden arada dediğin gibi duygular varsa zaten iki günde hiçbi şey olmaz,unutmaz merak etme seni,ayrıca ne bekliyorsun Allah aşkına bi haftada leyla mecnun olup deli divane aşık olmasını mı,neye alındın ki ne olmuş olabilir yani.
Bu bikaç saat haber alamamak çok saçma biz eşimle sabahtan beri sadece öğlen konuştuk o da bikaç dakika,bu mantığa göre iki çocuk yaptıgı karısını 08.00-12.30 arası unuttu mu, hatta ben onu hiç aramadım ben kesin sevmiyorumÇok teşekkür ederim. Yorumunuz iyi geldi bana.
Ne yapmam konusunda o kadar aklım karıştı ki çünkü.
Alınganlıklar şu yüzden, benim geçmişte yaşamış olduğum kötü ilişkilerden de kaynaklı olarak bir an aramamasına takılıp abarttım,gün içinde beni aramış ve yazmıştı fakat birkaç saat haber alamayınca alınganlık yaptım.
trip yaşam tarzınız oldukça daha çooooooookk başlamadan biten, başlayıp da biten, yıllarınızı verip yine biten aşklarınız olacakFlört döneminde küçük hatalar yapmışsanız,kalpler kırılmışsa bir dönüşü yok mudur artık?
Bir haftadır konuştuğum biri vardı, çok hoşlandığım aşka doğru gitmekteydi duygularım hatta,yoğundu.
Ondan ilgi isteğimi belli ettim maalesef,trip attığım konular oldu, onu gereksiz dil döktürdüğüm kırgınlıklarım oldu.Saçma sert laflarım oldu.O yüzden benden uzaklaştı.Dün yine hafif bir tartışma oldu benim yüzümden,her zaman sabah mesaj atardı bugün yok.Bitirdim mi yani
Evet doğru , psikolojim çok iyi değil.
Ama ona duygularum konusunda ilk adımı da ben attığım için şimdi yine atarsam şımarır mı diye düşünüyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum
İyi de o adım atmaz ki bu durumdaŞey ama ona duygularımı dile getiren bendim. Hep dönen taraf ben olursam bir de çok yüz alıp şımarmaz mı? Lütfen aydınlatır mısınız bu konuda.?
Düşüncelerinize önem veriyorum.
Ondan bir adım gelsin istiyorum şimdi,hep adım atan taraf olmak tedirginlik oluşturuyor.
Hep öyle oldu zaten.İlişki sürdürme özürlüsüyüm ne yapacağım bilmiyorumtrip yaşam tarzınız oldukça daha çooooooookk başlamadan biten, başlayıp da biten, yıllarınızı verip yine biten aşklarınız olacak
KonuşmadıkOlabilir. Kendiniz için iyi olmaya çalışın.
İlk adımı atmak ayrı bir konu. Bu ikisi farklı çizgiler sanki. Şu ana kadar konuşmadınız mı ?
Biraz zaman vermeli mi o zaman?valla canım benim, kaç senelik yakın arkadaşım bana gereksiz trip ve alınganlıklarda bulunduğu için “hiç seninle uğraşamam” diyip geri çekildim, kaç gündür konuşmuyorum.
kaldı ki 1 haftalık flörtüm bana alınganlıklar, tripler yapacak. valla ardıma bakmadan kaçardım ben.
yine de üstüne gitmeden tekrar şansını deneyebilirsin ama ne kadar işe yarar bilmiyorum :/
ilişki zaten o kadar yeni ki. 1 haftalık görüşmede azıcık ara vereyim, 1-2 gün kafasını toplasın demek olmaz bence. eski olsanız derdim bırak biraz yalnız kalsın diye. ama bu durum başka.Biraz zaman vermeli mi o zaman?
Konuşmadık
Ben bir kadın olarak bu sorunun bana sorulmasından çok rahatsız oluyorum arkadaşım bile olsa. İnsanların hayatları var onuda geçtim ilk haftada hesap sorar gibi doğru olmamışYok neden aramadın yazmadın tarzında
İyi de sana karşı duygularından çok emin olduğun insana belki trip atılır. Beni çok seviyor, kolay kolay vazgeçmez, kırmaz dersin, biraz naz yaparsın.Benim duygularım bir haftalık değildi çünkü, sadece bir haftadır konuşuyoruz. Yoksa ona duygularım uzun süredir var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?