• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basliga takilmayin lutfen

Evet yanilmisim konu acmakta yinede burda sevdigim insanlar vardi sagolun

konu değil konularrrrrrrr
çözüm değil girdap
madem konu açıp fikir soruyorsunuz her şeye açık olmanız gerekir.

eşinize de mi böylesiniz?
karşı görüş bildirildiğinde hemen küsüp ben gidiyorum mu diyorsunuz?

bu küsmeler, gönül koymalar sitede önemsiz ama reel hayatta da böyleyseniz sıkıntılı bir durum.

Burayı okuyorum da bosanmalarin çoğu sebebi eşlerin aileleri. Aile kuruluyor evlenince keşke bu kadar müdahale edilmese eşler buna izin vermene. Ne emekler kuruluyor yuva bu kadar çabuk yikmayin sahip çıkın

küsme samire seviyom seni:KK73:

ya bi kerede açtığın konulara yapılan yorumları ciddiye alıp uygulasan belki hayatın bu şekilde olmayacak...
burnun aksa konu açasın geliyor neden çünkü başka meşgalen yok..
arkadaşlarınla gez kitap oku..işe gir.. kendini geliştirmek için birşeyler yap yolun sonu gelmeden..

sadece konunu bilenler yazacak sanırım?
Az bahsetseydin keşke?
sorunlarınızı bilmek için arşivine gitmek gerekiyor.
Aaa samireyi tanımayan da mı varmış:KK57: arkadaş haftada bi kaç konu mutlaka açar.ben bu tatilde buralarda çok takılmasam iyi olacak :KK53:

He oldu o beni uzsun kirsin cok pisman olacak yaptıklarına o zaman barisirim
Samirecim nasil pisman olmasini bekliyorsunki erkek bu sonucta bileklerinimi kessin kutu hapmis icsin. Bi erkekten ne sekil pisman olmasini bekliyorsun mesela? Yerinde olsam affetmem sana vurmus unutulmicak bisey

Aaa samireyi tanımayan da mı varmış:KK57: arkadaş haftada bi kaç konu mutlaka açar.ben bu tatilde buralarda çok takılmasam iyi olacak :KK53:
Ben eski üyeyim de o yeni üye:KK70:
4-5 ay girmedim o esnada sahneye çıkmış sanırım. Ama geçen bir konuda bir yorumunu okudum. Tek konuyla yeteri kadar fikrim var aslında ona karşı.

Biz sana bu düşüncenin saçmalığını anlatmaya çalışıyoruz alınacak bir şey yok.
Madem boşanmayacaksın eşinin huyuna git de şiddet olayı bir daha tekrarlanmasın.
Kaç gün küs kalacaksın 1 ay mı 1 yıl mı? Nereye kadar küsebilirsin?

Samire seni severim bak ciddi söylüyorum.

Dayak yediğini okuduğumda ben bile senin adına acayip sinirlendim.
Sen bunu kendine nasıl yaparsın? Ben seni bizzat tanımadığım halde senin bir an önce kendini kurtarman gerektiğini düşünürken sen kendini nasıl düşünmezsin?

Basit şey değil bu dayak. Boşanmak istemiyorum ama artık onunla da olmak istemiyorum cümlesinin mantıklı açıklaması yok ki. O yüzden burda sana mantıklı bir yol gösteremeyiz.

Ben kendi adıma konuşayım hala o adamdan boşanıp kurtulmandan yanayım.

sen eşinden kk da senden ne çekti be samire :KK70:
burada sana yardım etmeye yol göstermeye çalışan kimseyi dikkate almamışsın şimdide kimse beni anlamıyor diyorsun. evet bir yuvayı yıkmak tabi ki kolay değil fakat sizde yuvanın y si bile kalmamış.
şiddet, güvensizlik, sevgisizlik hepsi mevcut. şimdide yüzünü bile görmek istemiyorum ama boşan demeyin diyorsun kim nasıl anlasın seni ??

Barışmak görmek istemesende o evde olduğun sürece o adamın koynuna eninde sonunda gireceksin canım yapıcak bişey yok ;)

Hm tamam burdada beni anlayan yok artik konu acmiyacam burdada gidiyorum hepiniz sagolun bana bu kadar katlandiginiz icin

Samire burda herkes seni sevdiği için konuşuyor zaten.

Ben de seni seviyorum dayak yediğini duyunca cidden sinirlendim.

Sen kendin ne yapmak istemediğini bilmiyorsun ki. Hem boşanmıyorum hem de bu ilişkiyi sürdürmek istemşyorım demişsin anlayamadık.

Bu Samire'nin genel hayatını içeriyor sanırım. O yüzden başlıksız girmiş konuya demek ki.:KK70:
Ben pek karşılaşmamıştım da

Back
X