• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basliga takilmayin lutfen

Bu Samire'nin genel hayatını içeriyor sanırım. O yüzden başlıksız girmiş konuya demek ki.:KK70:
Ben pek karşılaşmamıştım da

bu konu başlığa takılmayın çünkü bir önceki açtığı başlık kv kp beni evden kovdu tarzı birşeydi..halbuki kocasından dayak yemiş .. ama takıldığı nokta evden kovulması olduğundan tepki alınca bu konusu başlığa takılmayın olmuş.. kısa özet geçeyim dedim:))

bu konu başlığa takılmayın çünkü bir önceki açtığı başlık kv kp beni evden kovdu tarzı birşeydi..halbuki kocasından dayak yemiş .. ama takıldığı nokta evden kovulması olduğundan tepki alınca bu konusu başlığa takılmayın olmuş.. kısa özet geçeyim dedim:))
takılmayın da açmış ve gitmiş.:KK54:
Bence kendisi geyik bölümünde falan genel paylaşım alanı kursun başlıbaşına bir topik gibi.:KK53:
Yoksa bu konuların sonu gelmez.

Onun bosamasini mi istiyorsun acaba senden bikip, yoksa sadece bir sure surat mi yapacaksin?

Eger onun bosamasini istiyorsan biraz zor bence o adam seni kolay kolay bosamaz, keyfi yerinde gibi yani. Sen surat yapip kotu davransan bile, yine siddet uygulayarak seni yola getirmeye calisir. Yani bu adamdan anca sen bosanirsan ayrilabilirsin.

boşanmıcaksan niye uzatıyosun, yumuşamayıp niye huzursuzluk ortamı yaratıyosun mutlu mnesut yeseydinşz pastanızı
Başlığa takılmadan girdik içeri ama hala ben bir şey anlamadım:KK30:

takılmayın da açmış ve gitmiş.:KK54:
Bence kendisi geyik bölümünde falan genel paylaşım alanı kursun başlıbaşına bir topik gibi.:KK53:
Yoksa bu konuların sonu gelmez.
önceki konusunda başlık eşimin ailesi beni evden kovdu, konudada eşinin dövdüğünden bahsediyodu. şiddet varken sen evden kovulmayamı takılıyosun diye yorumlar yapıldığı için şimdi böyle bi başlık yazmış. anlayabilmek için diğer konularıda okuyup bütünlüğü sağlaman gerekir :KK53:

Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
Boşanmayacaksan ne diye uzatıyosun. Yüzünü görmek istemiyorsan neden boşanmıyosun bence sorun sende. Önceki konularınıda biliyorum sen otur iyice bi kendine gel önce

Samireciğim keşke fake bir uye olsan. Burada aylardır bizi kekliyor olsan. Gercekte böyle üzülen, dövülen,aşağılanan ve tüm bunlara rağmen kendini o kocaya mecbur hisseden bir kadın hiç olmamış olsa.
Hoş, sen fake olsan da, böyle binlerce kadın var.
Ciddi anlamda cok üzülüyorum.

Bu Samire'nin genel hayatını içeriyor sanırım. O yüzden başlıksız girmiş konuya demek ki.:KK70:
Ben pek karşılaşmamıştım da
Bir önceki konusunda eşinden şiddet gördüğünü yazmıştı ama konu başlığı kp ve görümce beni evden kovdu idi.
Millet başlığa takıldığı için samire bu sefer açıklama yapma gereği duymuş.

3. açıklama olmuş:KK53:

Samirecim başlıga takılmayın lütfen demişsin de ortada başlık yok ki takılalım. Birde nikini görünce Samire tv okuyorum neden böyle oluyor niye m yi görmüyorum anlamış degilim.

Sorunlarını bilmiyorum. Umarım herşey gönlünce olur. Bazen hayatta aklına ilk geleni uygulamak gerekir. Denedim gördüm.

Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
Nasil is bu boyle madem kirginliklariniz var tavrinizi bir süre korudunuz eger o sana boyle yaklasiyorsa sende karsilik vermen lazim eger bu evliligi surdurmak istiyorsan hayat böyle devam etmez malesef evliligi sürdürmek boyle birsey basinda nasilsan oyle devam eder gorevlerini sen yerine getir tavrinida koyduysan sana deger veriyorsa seninle iyi olmaya devam eder zaten

Samire, sen kocanı seviyor musun sevmiyor musun, mutlu musun değil misin inan anlayamıyorum. Şiddet görüyorsun aşağılanıyorsun, buna rağmen kocanı kıskanıyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun, kavga sonunda ben gideceğim diyorsun eşin tamam ertesi gün baban gelip seni alsın diyor ama sen gitmiyorsun biz neden gitmiyorsun dediğimizde gidemem göndermezler diyorsun bu böyle uzar gider? Samire sen ne istiyorsun? Valla merak ettiğim için soruyorum seni yermek için değil.

kızlar çok üzerine gitmeyin.. bu kız boşanmaz ya da boşanamaz.. buraya konu açıp, paylaşıp rahatlıyor öyle düşünün.. psikolojisi iyi değil, hatta kendisine saygısı da kalmamış o da ortada ve işin ilginç yanı kendisi de kabul ediyor.. burada aynı şeyleri milyarlarca kere yazmak bizi yıpratıyor.. okuyup "her şey iyi olacak" demekten başka bir yolu yok samire için.

E zaten yuzunu gormek istemiyomussun yumusamamak icin ne yapmaliyim ne demek?

Back
X