Başlığı başıma geçirdim zaten

kazzy

Ufurukten teyyare selam söylen o yare
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
1.732
1.896
133
İstanbul
Biliyorum çok saçma gelicek ama neredeyse bir yıl olacak bu takıntıdan kurtulamiyoruuum!aldatildim(esim)affettim...ama ama o kadını bulmak istiyorum sadece görmek yani ne biliym...
Sadece ad soyad var ama bulamıyorum
Bakmadıgim hiç bir sosyal ağ kalmadi zaten kullanmadigini söylemişti. bulabilirmiyimki yolu nedir?fikriniz varsa...

Bir çok şey anlattı ama doğru ama değil ne yazikki hiçbiri ulaşmaya yetecek şeyler degil

Hayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s

Merak ediyorum nasıl affediyorsunuz? Bizim eşimle aramızda sosyal medyayla ilgili bir yanlış anlaşılma olmuştu sonradan gerçekler ortaya çıktı ama ortaya çıkana kadar ben boşanma dilekçesini veriyordum neredeyse. Hatırlayıp ''ya gerçek olsaydı'' diye düşünmek bile kanımı donduruyor asla affedemem aynı ortamda nefes bile alamam. İyi valla ben kendime bile güvenmediğim kadar güvenip sevicem ömrümü vericem tutup beni aldatacak... Kusura bakmayın ama duygusuz olmak gerek affedebilmek için. Çok seven aşık olan insan bence affedemez ya ben ölürüm eşim için o kadar aşığım o yüzden onu kimseyle düşünemem ve aldatırsa aşkımdan gebersem affedemem. Siz nasıl sindiriyorsunuz anlamıyorum.

Hadi affettiniz niye merak ediyorsunuz sonra. Etmeyin merak bence yediremiyorsunuz affedemiyorsunuz o yüzden merak ediyorsunuz.

Sizin fazlanız vardı eksiğiniz yoktu emin olun sadece sizi daha fazla yaralar bu

İstikrarlı olun affettiyseniz olay bitmiştir görmek sizi yaralamaktan başka birşey yapmaz!

En kötüsüde bu zaten affettin ama için içini yiyor görünce rahat edicen zannediyosun ama sonrada baska seyler takılacak belkı kafana bence bırak arama madem affetmişsin unutmaya çalış

Evli yada bekar olmasi değiştirmez ama erkeklerin türlü bahaneleri oluyor...Oysa O mutluymus kocası çok ilgili çok seven biriyimis bide kızı varmış ama böyle kendini iyi hissediyorum zaten çoğu arkadaşım erkek diyormus

Eşiniz aldattı, Siz affettiniz.
Ve Eşiniz anlattı siz dinlediniz... Çok ilginç
Normali değil dinlemek anında yolları ayırmaktır bana göre. Allah kimsenin başına böyle bir durum vermesin.

Eşinizin anlattıkları yeterli gelmiyor ve ondan da dinlemek istiyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…