Başlığı başıma geçirdim zaten

Bence haklisin bende eşimin benimle evkiyken edindiği sevgililerin hepsini benzer duygularla aradım taradim buldum hesap sormadim ama gayet yazdım beddua ettim sonrada rahatladim valla ne halan soyliyim hakaretten ettim

genelde aldatma konularında duyduğum karısı güzel metresi cilveliymiş konusu komik geliyor ne cilvesi erkeklere öyle geliyor bence bedavadan kul.lancak kadın olunca.) böyle ucuz kadını merak etme bence ..hayatın tadını çıkarmaya bak kimse için hayatı ziyan etmeye değmez..

Derdim o değil göreyimki eksikleri tamamlayabileyim

bunu okumamış olmayı dilerdim

Soylemıs işte eksiginizi cilveli değilmişsiniz. Öğrendiniz mi cilveli olmayı?
Saçı sarıymış, gidip boyatacak mısınız?
Boyu uzunmuş , ne yapacaksınız kemiklerinize dolgu mu?
Etine dolgunmuş, hemen kocaman pizza sipariş edin arasına makarna koyup yiyin...

Aynaya bakın ondan sonra, kendinizi mi göreceksiniz, kocanızın sizi aldattıgı kadını mı?!! Tey Allam!.

Kocaniza soyleyin bir ara eve getirsin.
Hala gorusuyordur zaten, onu getirmezse yenisini getirir.
De gorup ne yapacaksiniz anlamadim, travestiyse mesela, eksiginizi nasil tamamlayacaksiniz?

Eksikleri tamamlayayım derken, aklınınızı kurcalayan şeylerden tam olarak emin olmayı kastettiniz sanırım. Sevgili kazzy, affetmek çok içsel birşeydir, 3.kişi hakkında öğrenecekleriniz size yardımcı olmayacaktır bu konuda. Bundan sonrası sizin ve eşinizin çabalarına bağlı artık. Bu ilişkiye tekrardan bir şans vermeyi tercih etmişsiniz o yüzden kararınızı hayatınızı sahiplenin. Birşeyler düzelmezse o zaman çaresine bakarsınız artık.

Nasıl öğrendiniz peki aldatıldığınızı? Eşinizle nerden nasıl tanışmışlar vs bunları bilmiyor musunuz?
Sadece adını soyadını bildiğiniz biri ve eşinizle ilişkisini mi biliyorsunuz?

İyi ama gerçekten düzeldi hemde sonuna kadar düzeldi herseyi açık artık tüm hesapları geliş gidiş saatleri öğle aralarında da sürekli arıyor yani olsa hissederdim varya işte o...zaten kendi eksiklerimi kast etmedim kendimi eksiklerimle seviyorum hiç tin diil yani o kısmı eksik dediğim anlatmadiklari varsa görerek anlayabilirim sanki bide nasıl oluyor da evliliği iyi giden mutlu bir kadın kocasını aldatmak istiyor ve birde çocuğu olduğu halde

Beni ilgilendirmez belki ama o küçük kızıda düşünüyorum elimde olmadan ayrıca çalışan bir anne kızına ayirmasi gereken zamanı kim bilir 4 yaşındaki kız nasıl yolunu gozluyordur bununla nasıl yaşıyor gözlerimle görmek isterdim

Eğer imkanım olsa o yavrusu elinden almak isterdim kendim için ve kuzularim için ağladığımi zamanlarda bide O'nun talihsizligine aglamistim

Eğer imkanım olsa o yavrusu elinden almak isterdim kendim için ve kuzularim için ağladığımi zamanlarda bide O'nun talihsizligine aglamistim
Canım, bence bu konuyu deşme . Bulman için eşinden daha fazla bilgi alman Laz'ım , ama defalarca aynı konuyu açıp kendini küçük düşürme seni çok iyi anlıyorum .. ama kişiliksizin tekiymiş işte .

Eşinizin "Senden çirkin ama cilveliydi" demesi zaten kadını bulup kendinizi kıyaslama isteği doğurtacak bir cümle zaten. Çirkindi ama nasıl eşimi tavladı, giyimi nasıldı, saçı nasıldı, bunları merak ediyorsunuz doğal olarak. Ama öğrendiğinizde hiçbir şey değişmeyecek inanın, sadece daha çok yıpranacak ve yaralanacaksınız. Madem eşinizi affedip yeni bir sayfa açmaya karar verdiniz, geriye dönmeyin artık. Olan olmuş ve siz affetmişsiniz, bunun yargılamasını yapmıyorum, yapmaya hakkım yok ama hangi kadın olduğunun da bir önemi yok artık. Eşinizin pişman olduğuna yürekten inanıyorsanız kendinizi durduk yere yıpratmayın derim.

neden kendini eksik hissediyorsun pardon ?
eksikliği bence eşin kendinde arasın iki cilve naza uçkuruna sahip çıkamayacak kadar aciz..

+1

+1
Ihanet siddet hakaret asla hazmetmeyecegim seyler.

Konuya gelirsek eger affettiyseniz kurcalamayin.

Derdim o değil göreyimki eksikleri tamamlayabileyim
Kim için eksiklerini tamamlayacaksın?
Seni aldatıp bide utanmadan sana şöyleydi böyleydi diyen adam(!) için mi?
Yapmayın Allah aşkına.
Yazık etmeyin kendinize.

bu konu bizi aşar profesyonel bir destek almalısın yoksa ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir

Şu arzu ettigin şeye bi bak. Yakmissin contalari haberin yok obsesif olduguna eminim gunde 25 saat bu konuyu düşündüğüne de. Ne yaparsin bilmem ama psikolojiyi hafife alma fiziki etkileri mutlaka olacaktir.

Harikasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…