Hayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s
Derdim o değil göreyimki eksikleri tamamlayabileyim
Canım, bence bu konuyu deşme . Bulman için eşinden daha fazla bilgi alman Laz'ım , ama defalarca aynı konuyu açıp kendini küçük düşürmeEğer imkanım olsa o yavrusu elinden almak isterdim kendim için ve kuzularim için ağladığımi zamanlarda bide O'nun talihsizligine aglamistim
neden kendini eksik hissediyorsun pardon ?
eksikliği bence eşin kendinde arasın iki cilve naza uçkuruna sahip çıkamayacak kadar aciz..
affetmişssin madem kurcalama derim.
az çok niyetini tahmin edebiliyorum kadın çirkinse bunun için mi beni aldatmış tüüüü midesiz triplerine gireceksin kendi kendine..
eğer kadın senden güzelse de çok güzelmiş acaba unuttu mu hala görüşüyor mu diye kendini yiyeceksin üzüleceksin.
Hayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s
Merak ediyorum nasıl affediyorsunuz? Bizim eşimle aramızda sosyal medyayla ilgili bir yanlış anlaşılma olmuştu sonradan gerçekler ortaya çıktı ama ortaya çıkana kadar ben boşanma dilekçesini veriyordum neredeyse. Hatırlayıp ''ya gerçek olsaydı'' diye düşünmek bile kanımı donduruyor asla affedemem aynı ortamda nefes bile alamam. İyi valla ben kendime bile güvenmediğim kadar güvenip sevicem ömrümü vericem tutup beni aldatacak... Kusura bakmayın ama duygusuz olmak gerek affedebilmek için. Çok seven aşık olan insan bence affedemez ya ben ölürüm eşim için o kadar aşığım o yüzden onu kimseyle düşünemem ve aldatırsa aşkımdan gebersem affedemem. Siz nasıl sindiriyorsunuz anlamıyorum.
Hadi affettiniz niye merak ediyorsunuz sonra. Etmeyin merak bence yediremiyorsunuz affedemiyorsunuz o yüzden merak ediyorsunuz.
Kim için eksiklerini tamamlayacaksın?Derdim o değil göreyimki eksikleri tamamlayabileyim
bu konu bizi aşar profesyonel bir destek almalısın yoksa ilerde daha büyük sorunlara yol açabilirBiliyorum çok saçma gelicek ama neredeyse bir yıl olacak bu takıntıdan kurtulamiyoruuum!aldatildim(esim)affettim...ama ama o kadını bulmak istiyorum sadece görmek yani ne biliym...
Sadece ad soyad var ama bulamıyorum
Bakmadıgim hiç bir sosyal ağ kalmadi zaten kullanmadigini söylemişti. bulabilirmiyimki yolu nedir?fikriniz varsa...
Eğer imkanım olsa o yavrusu elinden almak isterdim kendim için ve kuzularim için ağladığımi zamanlarda bide O'nun talihsizligine aglamistim
HarikasınızMerak ediyorum nasıl affediyorsunuz? Bizim eşimle aramızda sosyal medyayla ilgili bir yanlış anlaşılma olmuştu sonradan gerçekler ortaya çıktı ama ortaya çıkana kadar ben boşanma dilekçesini veriyordum neredeyse. Hatırlayıp ''ya gerçek olsaydı'' diye düşünmek bile kanımı donduruyor asla affedemem aynı ortamda nefes bile alamam. İyi valla ben kendime bile güvenmediğim kadar güvenip sevicem ömrümü vericem tutup beni aldatacak... Kusura bakmayın ama duygusuz olmak gerek affedebilmek için. Çok seven aşık olan insan bence affedemez ya ben ölürüm eşim için o kadar aşığım o yüzden onu kimseyle düşünemem ve aldatırsa aşkımdan gebersem affedemem. Siz nasıl sindiriyorsunuz anlamıyorum.
Hadi affettiniz niye merak ediyorsunuz sonra. Etmeyin merak bence yediremiyorsunuz affedemiyorsunuz o yüzden merak ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?