Başlığı başıma geçirdim zaten

Affetmişsiniz o sizin tercihiniz.
Ama unutmak çok zor olmalı, bir de böyle kurcalarsanız mümkün olmaz.

Kadın sizden güzel ya da çirkin mesele o değil, bu hiç önemli değil hatta. Boşverin.

Zaten kocanız bilgi vermezse, sosyal ağlarda da yoksa bulmanız mümkün değilki, burda bizlere sormak istediğiniz nedir?

Yolunuza bakın, daha fazla yüz göz olmayın eşinizle. Bence yeterince tuhaf ona sormanız, eşinizin de detay vermesi...

Asıl amacım affetmek değildiki başta o kadına ulaşabilmekti sonra ağzından cimbizla aldıkca affet son bir şansınız olsun dedim ama hala tırnaklarımi duvara geçiresim tuttuğu anlar oluyor

Asıl amacım affetmek değildiki başta o kadına ulaşabilmekti sonra ağzından cimbizla aldıkca affet son bir şansınız olsun dedim ama hala tırnaklarımi duvara geçiresim tuttuğu anlar oluyor

Eşinizin midesi çok genişmiş hem böyle bir bipliyorum bu kısmı banlanmamak için.
Hemde size anlatıyor senden çirkin ama çok cilveli Vs. Diye.

Siz bence eşinizi alın kapı dışarı bırakın. Geri dönüp bir soguk su için. Diğer günede sil baştan başlayın.

Affetmemiş sin ki ! Çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın sinir oluyorum bu tür insanlara hayatınızı mahvetmiş cilveliymiş miişşş saçma salak konuşmalara bak evli miymiş o da tamam sakinimmm!!!!

affetmediniz bence affeden insan unutur da diye dusunuyorum..affettim ama unutmadım olayı cok celiskili gelir bana esinizle bir tartısma yasarsınız affedersiniz gecer aklınıza gelmez ama size oyle bir laf etmistir ki devamlı onune cıkarırsınız iste bu affetmediginiz den olur sizdeki de boyle ustelik bu affedilcek bir durum da degil kadını bulsanız bu kadınla olmus ona dokunmus vs diye kendi kafanızda daha cok kuracaksınız sonu yok bunların size zarar

İşte eksikleri tamamlamak istiyorum aslında gerçekten affedip etmedigimi ancak öyle anlarım saniyorum

Ben eşiniz için söylemek istediklerimi burda anlatamıyorum.. Banlanırım diye.
Bütün olumsuz ne varsa eşiniz için söyledim sayıyorum.
Sizin içinde her geçen dakika kendinizden çalıyorsunuz çocuğunuzda varmış çocuğunuzdan da çalıyorsunuz.
Nedeni; böyle bir adamla (adam kelimesini haketmiyor tabi) bir dakika bile yaşamak boşa olur.

Neden merak ediyorsunuz ki affetmisiniz unutmaya calisin senden fazlasida olsa eksigide olsa farketmez adam da adamlik yok aldatirkenden karimdan fazla diye aldatmiyorki eksikte olsa icinde varmis o karaktersizlik

affetmişssin madem kurcalama derim.
az çok niyetini tahmin edebiliyorum kadın çirkinse bunun için mi beni aldatmış tüüüü midesiz triplerine gireceksin kendi kendine..
eğer kadın senden güzelse de çok güzelmiş acaba unuttu mu hala görüşüyor mu diye kendini yiyeceksin üzüleceksin.

kocanı affettiğin için kendini affedememişssin bence

Ben de merak ederdim. Yani kim olduğunu, Neden yaptığını niçin yaptığını sorardım. Bazı insanlar duymak bilmek ister bunu ve bence garip değil. Görmek istermiydim ondan o kadar emin değilim. Bence sizde kurcalamayın. Şimdi birşey yapmadığına eminseniz unutun... yeniden başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…