Kizlar 3 Aylik bebegim var.erkek tarafindan ilk torun.ne kadar kiymetli olabilir siz dusunun.dogdugundan beri kayinpederim bi ceyrek.gorumcem bi ceyrek takti.onun disinda bi seylerini gormedim.kayinvalidem olacak kadin gerci hic istemedi kiz olmasini.erkek olsun dedi durdu.simdi torunum diye oluyo gerci ama hep lafta sevgisi.gerci canim diyenden korkcan bu devirde.simdiye kadar bi toplu igne almadi torununa.gecen gorumcemle birlikte bi tane elbise almislar.aksM ariyo aman o elbiseyi unutma bak muhakkak getir.elli kere tembih etti.bugun yine ariyo bak unutma aman getir.simdiden cantana koy.ne kiymetli bi elbiseymis.simdi bu bi tane aldiya anlatir dururlar.bayramda giysin falan diyecekler.benim akilli kocam hic gormez bunlari.
Benim kendi ailemin yaptiklari ise babam ablam abim birer ceyrek taktilar.anne ise yastik bartaniye nevrsin takimi kiyafetler ordurmus bi cuval dolusu kiyafet hersey verdi.yegenlerimin kiyafeleri agiz mendilleri corap oyuncak aklina gelebilecek hersey.annem verdi.suan kayinvalidenin evindeyiz.cocugu battanuyenin ustunde yqtiriyorum yatak niyetine.hadi almasinlar istemiyorumda insan evden bi minderde mjvermez.suanda icindeki kiyafetinden tutun basindaki sapkasina kadar annemin verdikleri.ablam abim kqrdesim kiyafetler almislar.hatta ablam bayramlik bile alnis.gecen esime dedim bak bizimkiler o kadar sey verdi insan bi teseekkur eder diye.onunda dedigi ven kendi aileme bile tesekkur etmiyorum.dedim ailen ne yaptida tesekkur eycez.normal zaman icin jonusutorum dedi.
Neyse dun gece kayinvalideme geldik bayram icin.saat 1 bucukta.uyuyan cocugu uyandirdilar.sonrada bunu. Uykusu yok diye kucakta hoplatmalar.ki benim cocugumun bi uyku duzeni var.neyse biz sahuru yaptik esim dedi hadi yatalim neyse sofrayi falan kaldirmadim.biz tam gidiyoruz gorumcem arkamdan saydiriyor.yidi icti b.kladi gidiyo.cocugun altini almistim b.klarini buraya atti gitti daha neler neler.
Simdide ben bi odada cocugu emziriyorum uyusun diye.Genelde memede uyur baska turlu uyumaz.kayinvalide iceri girdi kapi calmak adeti degildir.uyuduysa getir yatiralim sen kahvaltini sutu n gelmez falan diyo.geceki olaydan sonra yiyesim falan yok.yok ben yemiycem karnim agriyo dedim.ver diyo ben cocugu hoplatayim kucagimda.hoplamayla uyumaz ancak memede uyur anne dedim.olsun uyumasin diyo.uykusu var yatcak dedim.cekti gitti.
Cok uzun yazdim kusuduma bakmayin.kimseye anlatamiyorum.aranizda belki anlayan olur beni