Kısmet diyip geçeceksin. Millete öyle oldu da böyle oldu da diye açıklama yaparsan sana öyle yaparlar.Konuma resmen başlık bulamadim :) çok kafama takıldı sizle paylaşmak istedim. Ya ben bugün bir arkadaşa çok kırıldım bana yazdıki mesaj canım birşey sorcam ama kızarmısın diye korkuyorm hayır dedim sor evlenmek istemiyomusun 31 yaşındasın yaş geçiyor hayat geçiyor yazık değilmi gençliğine dedi bende dedimki düşünüyorum elbette ama dedim doğru insan çıkmadi ayricada dedim napabilirim zaman geçiyorsa bende istemem zamanında herşeyi yaşamak isterim ama kısmet olmadi bende çok sevdim yeri geldi ama olmadi işte .Sana dedi birini diycem kabul edermisin konuşmalarindan itildim zaten dedim yok ya bu sıra istemiyorum kimseyle görüşmek felan bana dedi ki biri var 40 lı yaşlarda öyle dediya sinirim bozuldu sus dedim tamam .Ya bana insanlar hep bunu yapıyo sanki dünyada adam kalmamış beni anca alsa alsa onlar alir ve tarzimi az çok bilirler.Yanliş anlaşilmasin lütfen kendimi övmek için asla ve asla söylemiyorum çevremde teklif eden oldumu beni 24 25 saniyorlarmiş yaşimi hemen söylüyorum olmuyor tabiki karşı taraf istese bile olmuyor çünkü 23 yaşındakiler teklif ediyor. Bu da olmaz ben kendimden küçük olsun değil beklentim ama en fazla 2 3 yaş büyük olsun istiyorum sanki benim bi beklentim olma hakkım yokmuş gibi davranilmasindan bunaldim ya ben pskolojimi topluyorum biri çıkıp batiriyor herşeyi hayır bide adamlar büyük olduğu yetmiyor bide amcam gibi duruyorlar yemin ederim hani bende güzel bakimliyimdir bende türkiye yakışıklisi beklemiyorum belkide eşim çirkin olcak oladabilir yeterki seveyim ama giyim tarzlari bile ya insan çok güzel yakışıklı olmaz ama kendine bakar bi hoş hava katar nebileyim doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum yanlış anlaşılmamak için bende dünya güzeli felandeğilim sadece insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu çok bile ama ben çok yoroldum ya bu tarz insanlardan anında kescem o kızlada iletişimi zatende neden insanlar bunu yapar anlamiyorumay şuan içimdekileri dökünce gerildim umarim anlaşılır yazmışımdır
Aynen öyle yaptım birdahada görüşmemHii 40'li yaslarda bir erkek olunca, (bu tabir için özür dilerim) çitir kiz alma hakki varda, o çitir kizin kendine göre kriter uygulama hakki yok öyle mi?
31 gayet genç bir yastir. Patavatsiz ve burnunu her ise sokan insanlari sevmem, sende sevme ve o kiz ile arana mesafe koy.
Ben artık bilerek beni incitmek adına yaptıklarını düşünüyorum inanın baska açıklama bulamıyorumİnsanlar iyi birsey yaptığını sanıyorlar fakat farkında değil karşı tarafı incitiyorlar. Senin de evliliğinin bir vakti vardır kendın için hayırlısını iste herkesin imtihanı başka öyle boş konuşanlarla da arana mesafe koy
İnşallah canım teşekkür ederimYani niyeti iyi olmus olsa bile hadsizlik etmis. Bir daha pek gorusmemen isabet olur. Davul bile dengi dengine demis atalarımız. Yas farki olabilir benimde esimle aramda 6 yas var ama oyle yanında amcan gibi durucak adamı ne yapasın. Ayrica 31 gayet normal bi yas bu donemde evlilik icin. Umarim doğru kisi cikar karşınıza yakin zamanda ❤
Ohh çok iyi olmuş çok mutlu olun inşallahCanım sen hiccccc takma
Benim bir arkadaş(!) Bana "amannnn sende kimseyi begenmiyorsun ,sonunda evleneceksin bir copcuyle( ki kesinlikle küçümsenen) göreceksin deyip kahkahayı basmıştı...
Başka bir arkadaş,(!)yine "amannn çok eleme,bakma bulduğunda evlen" demişti...
30 yaşında eşimle evlendim çok şükür milletin ağzının suyu aktı eşime...
İşte kardesi var mı ?
Kuzeni var mı ?
Gibi gibi
Elbette var ben buna inanıyorum ama yok illa bana o tarzları layık göreceklerEsimle aramda 10 yas farki car Ama kimse bilmz. Yasini gostermeyen ve cok bakimli beyler 'de var. Uzmeyin bosverin
Elbette oda olabilir herşeyin bir adabı var. Lütfen üzme tatlı canını. Bide evlenince de sıkıntı bitmiyor bu defa hadi bebek yok mu derler. Derler de derlerBen artık bilerek beni incitmek adına yaptıklarını düşünüyorum inanın baska açıklama bulamıyorum
Ay ne takıyorsun böyle insanları benim çoğu arkadaşım evlendi evlenmeden önce ben hep 28 29 um da evlenırım erken evlenmem derdim hemen bana böyle diyenler daha önden gidiyor vs diyorlardı ki sorsan severek evlendilerde ( para için ki açıkça demişlikleride var olabilir tabi de aşağılayarak ınsanları ben fakire gıtmem şuyu buyu olmalı çalışmak ıstemıyorum tabı kendı tercıhleri yadırgama hakkımız yok) bırı boşandı dayak yedı para uğruna hem de. Neyse şuan da 26 yaşındayım akrabalarım aynı bul artık falan bende ıstemıyorum dıyırum atanayım sonra bu seferde kalcan serserıye böyle havalara bakma dıye gereksız yorumlar sonra doktor muhendıslerı reddettım evlılık olarak sanki pnlar evlencek gıbı evlen onla ıcımden sen sankı onla yatağa gırcen dıyordum. Babam ıse kızım o şaflara bakma elıne meslegını al sonra evlen karşındakının eline bakma der ben senın yerınde olsam 30 umda evlenırım daha olgun olursun ne istediğini bilirsin bır sey derşerse sız evlendınız başınız göğe öi erdi dersin dedı bunu dıyınce susarlar hepKonuma resmen başlık bulamadim :) çok kafama takıldı sizle paylaşmak istedim. Ya ben bugün bir arkadaşa çok kırıldım bana yazdıki mesaj canım birşey sorcam ama kızarmısın diye korkuyorm hayır dedim sor evlenmek istemiyomusun 31 yaşındasın yaş geçiyor hayat geçiyor yazık değilmi gençliğine dedi bende dedimki düşünüyorum elbette ama dedim doğru insan çıkmadi ayricada dedim napabilirim zaman geçiyorsa bende istemem zamanında herşeyi yaşamak isterim ama kısmet olmadi bende çok sevdim yeri geldi ama olmadi işte .Sana dedi birini diycem kabul edermisin konuşmalarindan itildim zaten dedim yok ya bu sıra istemiyorum kimseyle görüşmek felan bana dedi ki biri var 40 lı yaşlarda öyle dediya sinirim bozuldu sus dedim tamam .Ya bana insanlar hep bunu yapıyo sanki dünyada adam kalmamış beni anca alsa alsa onlar alir ve tarzimi az çok bilirler.Yanliş anlaşilmasin lütfen kendimi övmek için asla ve asla söylemiyorum çevremde teklif eden oldumu beni 24 25 saniyorlarmiş yaşimi hemen söylüyorum olmuyor tabiki karşı taraf istese bile olmuyor çünkü 23 yaşındakiler teklif ediyor. Bu da olmaz ben kendimden küçük olsun değil beklentim ama en fazla 2 3 yaş büyük olsun istiyorum sanki benim bi beklentim olma hakkım yokmuş gibi davranilmasindan bunaldim ya ben pskolojimi topluyorum biri çıkıp batiriyor herşeyi hayır bide adamlar büyük olduğu yetmiyor bide amcam gibi duruyorlar yemin ederim hani bende güzel bakimliyimdir bende türkiye yakışıklisi beklemiyorum belkide eşim çirkin olcak oladabilir yeterki seveyim ama giyim tarzlari bile ya insan çok güzel yakışıklı olmaz ama kendine bakar bi hoş hava katar nebileyim doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum yanlış anlaşılmamak için bende dünya güzeli felandeğilim sadece insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu çok bile ama ben çok yoroldum ya bu tarz insanlardan anında kescem o kızlada iletişimi zatende neden insanlar bunu yapar anlamiyorumay şuan içimdekileri dökünce gerildim umarim anlaşılır yazmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?