Banada çok ağır konuşyorlar müthiş baski oluyor çok üzüldüğüm oldu ama yinede kendime bunu yapmadim siz neden böyle yaptinizki üzüldümmaksatim sizi yargılamak değil herkes kendi yaşadığını kendi bilir elbet .bu arada ilk eşinizle neydiki problem
Aynen ya neden böyle.."insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu çok bile"
Aynı tavırlar hep aynı:) İnan bunu 30lu yaşlardaki her kadına yapıyorlar. Ben de 32 yaşındayım, dediğin gibi ya yaşı çok büyük ya evlenip boşanmış(onlarla da görüşürüm bu arada, sadece toplumun bakış açısını anlatmak için yazıyorum) vb insanları tavsiye ediyorlar. Burnu büyük demesinler diye genelde de reddetmem herkesle görüşürüm en azından bir kez tanıyayım diye ,bazen sadece beğenmezsin yani:) beğenmeyince de niye beğenmedin oluyor, hani zaten evde kaldın al işte adam bulduk senin beğememe gibi bir lüksün yok evleneceksin, çünkü adam yani nefes alıyor bir kere
Aynen ya neden böyle..
Sanki 30 yaşını geçince kadınlar fiziksel olarak nine oluyor gibi bir algı var..
Sanki 30 üstü olunca kadınlar herkesi kabul edebilir gibi düşünülüyor.
Sinir oluyorum.
Bakın bir detayı kaçırıyorsunuz, 40 lı yaşlar dediyse aracı, o adam en az 45 yaşındadır, 40 olsa 40 derdi çünkü. Eş adayı, 1,5 katınızsa benim standardıma göre bu çok fazla, başkası için ok olması da normal.bence çok büyütmüşsün görende sen 21 adam 60 yaşında gibi tavır sergilemişsin ,
bence gayet normal bir yaş aralıgı
hem ne biliyorsun adamın bakımsız oldugunu , önce bir bak ondan sonra karar ver ,
bence seni etraf çok gazlıyor sende gazdan dolayı kımseyi begenmıyorsun , güzelim güzelim diye
heee bu arada böyler şeyler kısmet birileri aracı olur sebep olur tanışırsın , ve allah öyle yazmıştır ,
kimse sana hakaret etmek için birini bulmaz ,
Bakın bir detayı kaçırıyorsunuz, 40 lı yaşlar dediyse aracı, o adam en az 45 yaşındadır, 40 olsa 40 derdi çünkü. Eş adayı, 1,5 katınızsa benim standardıma göre bu çok fazla, başkası için ok olması da normal.
Bir de sizin iyiliğinizi düşünen insan önce sizi gömüp, vah tüh bak yaşın geçiyor, gençliğine yazık diye ezikleyip, al işte bunu da kaçırma demez. Genelde talip övülür, sonra sen düşünür müsün diye sorulur.
Keşke herkes sizin düşündüğünüz kadar iyi niyetli olsa. Henüz 28 yaşındayım, kardeşim diyeceğim yakınım beni birisiyle görüştürmek istedi. Allah'dan öyle karpuz seçer gibi talipler bana ters geldiği için eve kabul etmedim. Sonra bir düğünde niye tanıştırıldığımı anlamadan biriyleriyle selamlaştırdı beni bu kişi... sırf çok zengin diye babamdan daha yaşlı görünen bir adam ile evlenecektim çünkü...
Aynen öyle, matematiği yok bu işlerin, ben de epey ileri yaşta hala bekar bi insanımsöylediklerinde haklısın ama bu kadar önyargılı olması yanlış
ben onu söylemek istedim
bende 31 yaşında evlendim ki çevremde hatırı sayılır güzeldim ama güzel olmak yetmıyor bazen
kısmet allah yazmamış oluyor , o şirkette asla çalışmam dediğim şirkete işe başladım ve iş arkadasımla evliyim 14 sene oldu ,
yani demem o ki bazı şeyler kısmet önünü kesmemek lazım
Sizi kocaman alkişliyorum o kadar güzel anlatmişsinizki teşekkür ederimBakın bir detayı kaçırıyorsunuz, 40 lı yaşlar dediyse aracı, o adam en az 45 yaşındadır, 40 olsa 40 derdi çünkü. Eş adayı, 1,5 katınızsa benim standardıma göre bu çok fazla, başkası için ok olması da normal.
Bir de sizin iyiliğinizi düşünen insan önce sizi gömüp, vah tüh bak yaşın geçiyor, gençliğine yazık diye ezikleyip, al işte bunu da kaçırma demez. Genelde talip övülür, sonra sen düşünür müsün diye sorulur.
Keşke herkes sizin düşündüğünüz kadar iyi niyetli olsa. Henüz 28 yaşındayım, kardeşim diyeceğim yakınım beni birisiyle görüştürmek istedi. Allah'dan öyle karpuz seçer gibi talipler bana ters geldiği için eve kabul etmedim. Sonra bir düğünde niye tanıştırıldığımı anlamadan biriyleriyle selamlaştırdı beni bu kişi... sırf çok zengin diye babamdan daha yaşlı görünen bir adam ile evlenecektim çünkü...
Bende çok kötü ilişkiler geçti başimdan hatta en çok çok sevdiğim adam tarafindan terkedildim ve başkasiyla evlendi ama ben aşka hep inandim hiç yitirmedim inancimi hala aşki yaşayanlar varsa demekki var eşiniz çok kötü birşey yapmiş sizi yıkmış bu durum haklısınız evlilik çok başka olsa gerek ben bunu anlayamam belki.iy bir insana denk gelmişsiniz cok güzel ama sevmiyorum diyorsunuz hep sevmeden kimse kimseyle evlenmez diyordum bu tezi çürütenlerden birisiniz :)Aldatildim. Maddi manevi yıktı beni.
2.evliligimde sevgi aramadim. Aşkın var olduguna inanmiyorum. 2. eşim surekli beni sevdigini söyler. Tesekkur ederim kendisine.
Beni incitmiyor. Her dedigimi yapiyor. Entelektuel adam. Cirkin de degil. Beni uzen aglatan kayinvalidem de yok.
Aşk bir yanilsama. Erkekler sevgiden anlamaz. Biz kadinlar sevebiliriz ancak.
Ondan beklentim olmadigi icin de mutsuz degilim. Onu da mutsuz etmedim. Evlenirken ona soylemistim cocuk icin evlenecegim diye.
Fena mı oldu yani simdi ? Evli degilken surekli birileri asilip rahatsiz ederdi. Denef parmagina yuzuk takti ya ! Artik sahipli. Sulalede level atladi. Annesinin cenesini kapadi. Kocan kadarsin işte.
Böyle olmasi gerekti. Pişman degilim.
Bende şubatta 31 olcam benim arkadaşlarımın çoğu çok önceden evlenmişti aynı şekilde kimseyi küçümsemek haddime değil ama hiç unutmam daha 26 yaşındayım bide o zaman biizm bi müdür yardımcısı vardı kadın ki kendide 45 yaşında evlendi neyse ben devlet bankasında uzman olarak çalışıyorum bana işte gençsin güzelsin evlen filandan girdi işte biri var çok iyi temiz filan faceden bi bak neyse dedim bakayım kırmayayım bi baktım adam benden baya büyük ve bizim bankada güvenlik görevlisi yani dedim olmaz istemiyorum ben dedim bana bi sinirlendi işte sen ne bekliyosun doktor mühendismi gelip isticekti seni ne var tanışsan mecbur değilim dedim istemiyorum önümüzdeki yaz evleniyorum kendisi göremiycek çünkü erkenden emekli edip postaladılar takma kimseyi he de geç kötü niyetli insanların Allah yanlarına bırakmıyor emin olKonuma resmen başlık bulamadim :) çok kafama takıldı sizle paylaşmak istedim. Ya ben bugün bir arkadaşa çok kırıldım bana yazdıki mesaj canım birşey sorcam ama kızarmısın diye korkuyorm hayır dedim sor evlenmek istemiyomusun 31 yaşındasın yaş geçiyor hayat geçiyor yazık değilmi gençliğine dedi bende dedimki düşünüyorum elbette ama dedim doğru insan çıkmadi ayricada dedim napabilirim zaman geçiyorsa bende istemem zamanında herşeyi yaşamak isterim ama kısmet olmadi bende çok sevdim yeri geldi ama olmadi işte .Sana dedi birini diycem kabul edermisin konuşmalarindan itildim zaten dedim yok ya bu sıra istemiyorum kimseyle görüşmek felan bana dedi ki biri var 40 lı yaşlarda öyle dediya sinirim bozuldu sus dedim tamam .Ya bana insanlar hep bunu yapıyo sanki dünyada adam kalmamış beni anca alsa alsa onlar alir ve tarzimi az çok bilirler.Yanliş anlaşilmasin lütfen kendimi övmek için asla ve asla söylemiyorum çevremde teklif eden oldumu beni 24 25 saniyorlarmiş yaşimi hemen söylüyorum olmuyor tabiki karşı taraf istese bile olmuyor çünkü 23 yaşındakiler teklif ediyor. Bu da olmaz ben kendimden küçük olsun değil beklentim ama en fazla 2 3 yaş büyük olsun istiyorum sanki benim bi beklentim olma hakkım yokmuş gibi davranilmasindan bunaldim ya ben pskolojimi topluyorum biri çıkıp batiriyor herşeyi hayır bide adamlar büyük olduğu yetmiyor bide amcam gibi duruyorlar yemin ederim hani bende güzel bakimliyimdir bende türkiye yakışıklisi beklemiyorum belkide eşim çirkin olcak oladabilir yeterki seveyim ama giyim tarzlari bile ya insan çok güzel yakışıklı olmaz ama kendine bakar bi hoş hava katar nebileyim doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum yanlış anlaşılmamak için bende dünya güzeli felandeğilim sadece insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu çok bile ama ben çok yoroldum ya bu tarz insanlardan anında kescem o kızlada iletişimi zatende neden insanlar bunu yapar anlamiyorumay şuan içimdekileri dökünce gerildim umarim anlaşılır yazmışımdır
ay yok ben zaten evlenmek istemiyorum sevmiyceksem kalayım böyle ama seviyom şimdi birini evlenecemmmAldatildim. Maddi manevi yıktı beni.
2.evliligimde sevgi aramadim. Aşkın var olduguna inanmiyorum. 2. eşim surekli beni sevdigini söyler. Tesekkur ederim kendisine.
Beni incitmiyor. Her dedigimi yapiyor. Entelektuel adam. Cirkin de degil. Beni uzen aglatan kayinvalidem de yok.
Aşk bir yanilsama. Erkekler sevgiden anlamaz. Biz kadinlar sevebiliriz ancak.
Ondan beklentim olmadigi icin de mutsuz degilim. Onu da mutsuz etmedim. Evlenirken ona soylemistim cocuk icin evlenecegim diye.
Fena mı oldu yani simdi ? Evli degilken surekli birileri asilip rahatsiz ederdi. Denef parmagina yuzuk takti ya ! Artik sahipli. Sulalede level atladi. Annesinin cenesini kapadi. Kocan kadarsin işte.
Böyle olmasi gerekti. Pişman degilim.
Bana da bugün aynı şeyleri söyledi bir arkadaş. Yok mu hayatında biri diye. Yok dedim kafam rahat geziyorum. Kaynana görümce derdi yok huzurluyum mutluyum dedim. Anında sustuKonuma resmen başlık bulamadim :) çok kafama takıldı sizle paylaşmak istedim. Ya ben bugün bir arkadaşa çok kırıldım bana yazdıki mesaj canım birşey sorcam ama kızarmısın diye korkuyorm hayır dedim sor evlenmek istemiyomusun 31 yaşındasın yaş geçiyor hayat geçiyor yazık değilmi gençliğine dedi bende dedimki düşünüyorum elbette ama dedim doğru insan çıkmadi ayricada dedim napabilirim zaman geçiyorsa bende istemem zamanında herşeyi yaşamak isterim ama kısmet olmadi bende çok sevdim yeri geldi ama olmadi işte .Sana dedi birini diycem kabul edermisin konuşmalarindan itildim zaten dedim yok ya bu sıra istemiyorum kimseyle görüşmek felan bana dedi ki biri var 40 lı yaşlarda öyle dediya sinirim bozuldu sus dedim tamam .Ya bana insanlar hep bunu yapıyo sanki dünyada adam kalmamış beni anca alsa alsa onlar alir ve tarzimi az çok bilirler.Yanliş anlaşilmasin lütfen kendimi övmek için asla ve asla söylemiyorum çevremde teklif eden oldumu beni 24 25 saniyorlarmiş yaşimi hemen söylüyorum olmuyor tabiki karşı taraf istese bile olmuyor çünkü 23 yaşındakiler teklif ediyor. Bu da olmaz ben kendimden küçük olsun değil beklentim ama en fazla 2 3 yaş büyük olsun istiyorum sanki benim bi beklentim olma hakkım yokmuş gibi davranilmasindan bunaldim ya ben pskolojimi topluyorum biri çıkıp batiriyor herşeyi hayır bide adamlar büyük olduğu yetmiyor bide amcam gibi duruyorlar yemin ederim hani bende güzel bakimliyimdir bende türkiye yakışıklisi beklemiyorum belkide eşim çirkin olcak oladabilir yeterki seveyim ama giyim tarzlari bile ya insan çok güzel yakışıklı olmaz ama kendine bakar bi hoş hava katar nebileyim doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum yanlış anlaşılmamak için bende dünya güzeli felandeğilim sadece insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu çok bile ama ben çok yoroldum ya bu tarz insanlardan anında kescem o kızlada iletişimi zatende neden insanlar bunu yapar anlamiyorumay şuan içimdekileri dökünce gerildim umarim anlaşılır yazmışımdır
Teşekkür ederim darısı size inşallahHadi ya adınıza çok sevindim mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?