- 11 Aralık 2014
- 12
- 1
- 3
- 31
- Konu Sahibi nesenlenesensiz
Merhaba ablalarim. Burayi uzun zamandir takip ediyordum, ve üye olmaya karar verdim. Sizlere derdimi paylasmak icimden gecenleri söylemek istedim.21 yasinda üniversite ögrencisiyim ailemin maddi durumu iyi olmadigi icin liseden mezun olduktan sonra 1 yil özel sektörde iş bulup calistim aileme maddi anlamda destek oldum bir miktar para biriktirip ertesi senede dershaneye gittim. Üniversite sinavina hazirlandim. Ama ne yazikki iyi bir puan alamadim. Ygs barajini zar zor gectim. Ailem lys calismama gerek kalmadigini düsunup Eylul ayina kadar ise girip calismami istediler ve nihayetinde tekrar ise girdim. Üniversite olarakda 2 yillik normal bir bolum kazandim. Aileme maddi durumumuzun iyi olmadigini gerekirse Aöf okuyabilecegimi soyledim ama kabul etmediler. Üniversite kazandigim yer ikamet ettigim evime 100 km uzaklikta olunca ailem ne olursa olsun gitmemi istediler. Aileme cok bagli oldugum icin üniversiteye ilk basladigim zaman onlardan ayri kalinca cok zorlandim. Herhafta Cuma gunu olsada ailemin yanina gitsem gozuyle baktim.Şimdiki durumum ise cok bosluktayim ne yapacagimi bilmiyorum. Okudugum bölümu bitirdikten sonra ne olacagim belli degil. Ailemin zaten maddi durumu iyi degil.Aileme yük olmus gibi hissediyorum ve okudugum bolumden mezun olunca ne olavagimin belirsizligi cok moralimi bozuyor. Ayrica üniversite okudugum yerde liseden arkadasim vardi. Onun 2 yili onunla beraber eve ciktik. Lisede iyi bir arkadastik ama simdi onunlada gecinemiyoruz. Çok cabuk sinirlenen bir yapisi var. Devamli tartisiyoruz. Bu konuda cok moralimi bozuyor. Ayrica bir kardesim var kardesimde devamli aileme yük oldugumu soyluyor bosuna üniversite okudugumu söyluyor. Şu 2-3 aydir cok buyuk bunalimdayim ve cikmazdayim ablalarim inanin intihar etmeyi dahi düsundum. Napicagimi hic bilmiyorum.