• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baslik bile yok

neden bunalıma giriyorsun kuzum..ailenin durumu iyi değilse kesin burs çıkar..devlet yurtuda çıkar..madem başlamışsın..bu bölümü sevmiyorsan..başka bir bölümü kazanan kadar..devam edersin..sonra kazanıncada istediğin bölüme geçersin..birde part time işler var..onları yaparsın..hayat çok güzel..yaşamaya değer..ben bu hayatta kalabilmek için mücadele ettim..çünkü yaşamak çok güzel..öyle deli düşünceleride aklından çıkar kuzum..:KK68:

neden bunalıma giriyorsun kuzum..ailenin durumu iyi değilse kesin burs çıkar..devlet yurtuda çıkar..madem başlamışsın..bu bölümü sevmiyorsan..başka bir bölümü kazanan kadar..devam edersin..sonra kazanıncada istediğin bölüme geçersin..birde part time işler var..onları yaparsın..hayat çok güzel..yaşamaya değer..ben bu hayatta kalabilmek için mücadele ettim..çünkü yaşamak çok güzel..öyle deli düşünceleride aklından çıkar kuzum..:KK68:[/QUOTE
Üniversite okuduğum yerde şuanda Kyk yurdu yok. Kyk kredisi veya bursu çıkmazsa artık part time işler bulup çalışırım.

Bölümum Bilgisayar Programciligi. Ayrica Meslek Lisesi Bilisim Teknolojileri cikisliyim. Bu bölumu hic istememistim ama ailem benim meslek lisesi cikisli oldugum icin tekrar ilerleyen yillarda dahi tekrar hazirlansam iyi bir bölüm kazanamacagimi düsündukleri icin bu bölume gitmemi istediler.Bende artik cevremdeki insanlarin sen daha hala üniversite kazanamadinmi gibi konusmalarindan bikmistim gitmeye karar vermistim. Kyk burs kredi basvurusu yaptim. Fakat oda Kredi cikma durumunda dahi olsa Ocakda baslayacak.
O zaman bi an önce bi meslekte karar kıl ve o yolda ilerle.Evet bazen şartlar istemediğimiz şeyleri yapmaya zorluyor ama içinde bulunduğun durumu değerlendir..

Bu bolumu bitirdiginde acikogretimin sinavsiz ikinci universite icin acilan bolumleri var. Onlara basvurabilirsin. Bir taraftan da iste calisirsin ya da kpss ye hazirlanirsin. Kardesin meselesini takma. Benim de evladim var. Evlat anne babaya yuk degildir. Bir anne ve babanin en buyuk servetidir evlatlarinin mutlulugu. Ev arkadasin ici de sadece sunu soyleyebilirim belki bolumden anlastigin biriyle baska bir eve cikabilirsin. Kolay gelsin. Unutma istedikten sonra herseyi basarabilirsin. Yeterki iste. Basarilar dilerim

Back
X