Başlık bulamadım artık

aa o da elif miydi yani.
bu kadının kaç tane daha nicki var ya.
kimin kimle eğlendiği ortada.
sahte hesaplar açan milleti kandıran kendisi
hayret bişey.
tedavi olması şart.
ailesi görmüyormu ki durumunu gel kızım seni bir dr. a götürelim fialn demiyo

Evet o da elif çıktı.
Hoşuna gitmeyen yorum gördüğünde o zaman yazmayın
zorla yazdıran yok demesini biliyor.
E peki ben zaten senin konularını ciddiye almıyordum
yazmıyordum.
Sen neden farklı nick lerle benzer konular açıp fikir
soruyosun.
Sen olduğunu bilseydim hiç yorum yapmazdım mesela.
Benim yazmak istememe hakkım ne olacak o zaman :KK53:
Hep kendi mağdur mübarek.

Sordun mu neymiş?

Elif robotla mı evlendin karşındaki de insan. Yaptıklarından ve baskından sıkılabilir. Yalnız kalmak isteyebilir ya da kaçış olarak kendini işine verebilir. Onunla konuşma, bunu yapma, vırt zırt. Adamın yerine koyuyorum kendimi yeminle ruhum daralıyor.

Eşine karşı kendini biraz ulaşılmaz ve gizemli göster, onun ilgisini çekecek şeyler yap sürkli didikleme adamı. Bak sonun kötü olur bu kafayla gidersen. Hastalıklı bi ruh halin var. Gerçi sana karşı eleştiri yapanları dinlemiyorsun ama bu hastalıklı ruh hali seni yer bitirir.

Adam ne yapsın nefes alırken sana mı danışsın, tuvalete giderken haber mi versin, seninle evlendi diye kimseyle konuşmasın mı? Robot mu adam ya. Çocuk gibi otur, kalk, tüü kaka yapıp durma adama. Ben böyle yönetip didiklediğim adamı koca diye tutmam başımda.

Senin hiç arkadaşın, akraban, çevren yok mu git kafanı dağıt, gez toz, gır gır yap, alışverişe çık. sürekli kocanı mı gözlüyorsun ne yaptı ne etti diye. Ya da gün içinde hiç mi dersin olmuyor, okuduğun bi makale, gazete yok mu. Hep mi kocam ne yaptı diye düşünüyorsun.

Haa şunu da söyleyeyim arada bi bakarım sosyal medya hesaplarına telefonuna miline felan ama toplasan yılda iki defa Ben işten güçten kafayı zor kaldırıyorum her gün onunla mı uğraşıcam derim. Adam aldatırsa aldatsın basarım tekmeyi derim. Bu kadar kendimi hırpalamam.
Nasıl ulaşılmaz ve gizemli olacam ki

Sordun mu neymiş?
Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazım

Elif daha birkac saat once revizyona gelen bir makalemizin tekrar teslim tarihi yaklastigi icin tutustugumdan; 'Alper son halini gonderiyorum cok acele kontrol eder misin? Eksik yerleri isaretlersen duzenlerim. Senin gorusunu almadan gondermek istemiyorum. Paniklerdeyim :) ' diye mail attim baska bir universiteden meslektasima. Maili aynen yazdim ; simdi benim hakkimda istedigini dusunebilirsin :)))

Merak ediyorsan bu kisi projemizde degil, makalede ismi gecmeyecek. Sadece alaninda cok iyi bir meslektasim oldugu icin gorusunu almak istedim. Sagolsun hep yardimci olur. Ve hayir esini tanimiyorum.

Haa bu arada her gun bu tarz mailler alip, atiyorum. Yardimlasiyorum, is paslasiyorum. Dunyanin her yerinden insanlarla calisiyorum. Asil sen ne tur bir akademisyen olmayi dusunuyorsun? Ben hala sadece esine yakin olmak icin akademik kariyer gibi mesaketli bir yol sectigini, sana uymayan bir meslek oldugunu dusunuyorum.

Ah çok iyi ya :KK70: Elifin kocası alper mi acaba. O maili atan kişi siz çıkarmışsınız :confused:

Nasıl ulaşılmaz ve gizemli olacam ki

Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazım

elif birşey sorucam gerçekten merak ettim..
sen şimdi tuttun sordun da bu adam sana demedi mi neden mailleri mi karıştırıyorsun ?
sakin sakin arkadaşımın eşi diye mi açıklama yaptı ?

Bişey dicem ben bu üyenin eski konularını okurdum hamileyken, çocuğumu düşürecektim valla sinirleniyodum o derece :D Sonra bi yorumu dikkatimi çekti, eşi de kendisi gibi aşırı kıskançmış, kantine gitti diye ortalığı yıkmış. O zamandan beri hak veriyorum hatta daha fazlasını yapsın adam hakediyo çünkü.

Tez işleri sıkıntılidir. Herkesten medet umarsin. Benim eşimde mezun olduğumuz- olmadığımız Ünv telerden kac tane adama-kadına MAİL yolladi.onlarin eşleri de mi kıskandım şimdi

Abartmayın allahaşkına eşinizi kapatın eve bari de kimsecikler görmesin

Evet o da elif çıktı.
Hoşuna gitmeyen yorum gördüğünde o zaman yazmayın
zorla yazdıran yok demesini biliyor.
E peki ben zaten senin konularını ciddiye almıyordum
yazmıyordum.
Sen neden farklı nick lerle benzer konular açıp fikir
soruyosun.
Sen olduğunu bilseydim hiç yorum yapmazdım mesela.
Benim yazmak istememe hakkım ne olacak o zaman :KK53:
Hep kendi mağdur mübarek.
aynen öyle.
gerçek kimliğini gizleyecek kadar aciz.
dediğin gibi ne hakla yapar bunu.
suç bu ayrıca kk da.
bu kadın böyle hezeyan anlarında kitleniyo trans gibi bir duruma geçiyor.
dikkat edin saplantılı bi şekilde çoğunlukla kendi kendine konuşurmuşcasına yazıyo.
o anda zihninden geçenleri filan.
arada bi gerçek dünyaya dönüyo pohpohlayanları görünce.
onun dışında elif iptal:))
bak dikkat edin dediğime:))

Yok yok mor çilek başkası. Kendisi konusunda demişti forumda aktif üye ama konu açmak için mor çilek üyeliğini kullanıyordu. Kim olduğunu bulmak istiyorum. :KK70:

Ya az çok anlaşılıyor zaten.
Geçen bir konu daha vardı
S Sevdemmm904
Onunda mesela aslışah mı aslıhan mı, hani mervecik vardı.
Sen osun dedim cevap vermedi.
Başka bir üye benden sonra sormuş hayır tanımıyorum demiş.
O kim falan yapıyor.
Direk KİB ledim. Konusu kapanmış.
O çünkü yaniii.
Ki o da o kadar çok üyelikle benzer konular açtı ki.
Bir önceki konusun da
Nick değişimi yapmış atıyorum aslıhanı
mervecik.
Alıntı da aslıhan yazıyor.
Soruyorlar aaa sen aslıhan mısın diye o kim canım diyor :KK70:

Üyeliği iptal edilmiş

Kafa bulduklarını düşünüyorum ben artık.

aynen öyle.
gerçek kimliğini gizleyecek kadar aciz.
dediğin gibi ne hakla yapar bunu.
suç bu ayrıca kk da.
bu kadın böyle hezeyan anlarında kitleniyo trans gibi bir duruma geçiyor.
dikkat edin saplantılı bi şekilde çoğunlukla kendi kendine konuşurmuşcasına yazıyo.
o anda zihninden geçenleri filan.
arada bi gerçek dünyaya dönüyo pohpohlayanları görünce.
onun dışında elif iptal:))
bak dikkat edin dediğime:))
Ciddi ciddi kendisiyle alay edilmesi hoşuna gidiyor
Hani ne bileyim insan az utanır, az sıkılır diyorum ama yok :)

Evet demedi çünkü biliyo baktığımı

hımm o zaman biraz mantıksızlık oluyor senin bu şüphen ..
adam zaten biliyorsa düzenli baktığını böyle bir riske girer mi ?
biraz kendi kendini telkin etmeyi öğrenmen lazım..

peki rahatsızlık duymuyor mu eşin sürekli kontrol edilip gözlem altında tutulmaktan .. bununla ilgili bir sıkıntısı yok mu ?
yoksa normal mi karşılıyor?

Ah çok iyi ya :KK70: Elifin kocası alper mi acaba. O maili atan kişi siz çıkarmışsınız :confused:

Ben de cok merak ettim acikcasi Alper' in evlendigini biliyorum ama esini hic tanimiyorum:))
elifff_____ elifff_____ ben 26 yasindayim benim yaslarimda demissin sanirim oradan tuttu. Evliyim o da tuttu:)) Ikinci soyismi yabanci miydi baktigin kadinin? Makale taslagi olmadigina emin misin ?

Sizdemi ünide görevlisiniz sorun nerden tanısıyorlar

Elif aldatılsan naparsın? Boşanırmısın devammı edersin, bence kesin devam edersin. İstediğin kadar baskılayın birbrinizi biri halt yicekse her türlü yer. Şu sizin şüpheli durum hala açığa kavuşmadı dimi.

Back
X