Başlık bulamadım artık

Ben de cok merak ettim acikcasi Alper' in evlendigini biliyorum ama esini hic tanimiyorum:))
elifff_____ elifff_____ ben 26 yasindayim benim yaslarimda demissin sanirim oradan tuttu. Evliyim o da tuttu:)) Ikinci soyismi yabanci miydi baktigin kadinin? Makale taslagi olmadigina emin misin ?
Elif'le eşi Ankara'da. Sizin Alper nerede?

elifff_____ elifff_____ eeee orasıda sana kalmış artık canım, hepimizin kocası bir değil ki aynı formülü uygulayalım. Eşinin nasıl dikkatini çekeceğini senin bilmen gerekir.

En azından sen biraz kendi kabuğuna çekilir, hayatın tadını çıkarmaya çalışırsan eşinin dikkatini çekmeyi başarırsın. Böyle sürekli onu takip ettiğini gördükçe adam senden gün geçtikçe daha çok kaçar, bahaneler bulur vs en sonunda da patlar. Üzülen sen olursun yine.

Nasıl ulaşılmaz ve gizemli olacam ki

Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazım
ya hayır yapma lütfen ya yapma
güvenmiyorsan boşan kurtul bu ne hayat böyle geçmez
ya da güvenmeyi öğren hayatı ne kendine ne eşine zehir et
bak bu kadar sıkarsan adam bi gün kaçar senden
eşim arada kiminle konuştun ne konuştun vs dediğinde hele böyle suçlar bi tavırla derse bana sinir geliyor onu orada parçalayasım geliyor o ne demek nasıl bir soru kiminle ne konuşuyor olabilirim ki diye
şükür çok nadirdir böyle tavırları genelde de kavgalıysak gıcıklığına yaptığını düşünürüm hatta normalde kıskanç değildir çünkü
yani düşün bu kadar nadir olan şey bile insanı delirtir sen sürekli kontrol, sürekli kıskançlık modundasın yeter gerçekten

mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam

Sor ama hesap sorar gibi degıl bence bır laf arasında sorar dırek gıder sorarrsan ters tepebılır... yanlıs anlama ama esegın aklına da karpuz cekırdegı kacırma tatlım ;)

Ciddi ciddi kendisiyle alay edilmesi hoşuna gidiyor
Hani ne bileyim insan az utanır, az sıkılır diyorum ama yok :)
onu algılayabilecek durumda deil ki.
böyle durumdarda bir çeşit trans yaşıyor kitleniyor.
kendi düşüncelerine destek veren mesajlar yorumlar görünce bi cevap yazıyo.
onun dışında bak şimdi birebir beynini okuma şansımız olsa zerre kadar yazdıklarımız bişey ifade etmiyor ona.
o şu an eşine ve o kıza kilitlendi.
dünya durdu onun için:))

öyle mi ?
ama konusuna yazmıştı mune mi kazen mi biri 2. üyelikle diye... iptal edilmiş olması gerekmiyor mu ?

Yönetimin haberi varmış özel durumlar için alınan 2. üyelik suistimal durumu o. Birde yönetim biliyor biliyor dedikçe daha çok merak etmiştim. :KK70:Valla gayet bansız özgür mapus yattıysa bile çıkmış :skandal:

Ya az çok anlaşılıyor zaten.
Geçen bir konu daha vardı
@Sevdemmm904
Onunda mesela aslışah mı aslıhan mı, hani mervecik vardı.
Sen osun dedim cevap vermedi.
Başka bir üye benden sonra sormuş hayır tanımıyorum demiş.
O kim falan yapıyor.
Direk KİB ledim. Konusu kapanmış.
O çünkü yaniii.
Ki o da o kadar çok üyelikle benzer konular açtı ki.
Bir önceki konusun da
Nick değişimi yapmış atıyorum aslıhanı
mervecik.
Alıntı da aslıhan yazıyor.
Soruyorlar aaa sen aslıhan mısın diye o kim canım diyor :KK70:

Üyeliği iptal edilmiş

Kafa bulduklarını düşünüyorum ben artık.
Şu Sevdemmm'in gerçek üyeliği hangisi, merak ettim.

BENCE SORMAYIN UTANACAKSINIZ ÇÜNKÜ SİZİ ALDATTIGINI SANMIYORUM

Bence hayatı kendine bu şekilde zindan etme! Zaten yaşadığın söylenemez, sürekli güvensizlikle ne kadar devam edebilirsin?

Şu Sevdemmm'in gerçek üyeliği hangisi, merak ettim.

Baktım da bulamadım kapatılmış sanırım onlar da.
Aslıhan yada aslışah dı önce.
Sonra mervecik91 gibi bir isimle geldi.

Hatta hatırlarsan bir konu vardı.
Kamuda memur bir kız henüz memurluğunu almamıştı.
İşe 45 dakika geç gidiyordu.
Sabahları uyanamıyorum gibi saçma sapan..
Hatırlayamadım tam o konuyu bile işte bu kız açmıştı.

Back
X