Başlık bulamadım artık

Sende aşıyosun haddini farkındaysan
Ben kimse bana hak versin demedim ki ama yok fakesin yok bilmem ne bıktım artık inandığın konulara yaz o zaman
Fake dedik, cunku akademisyenim suyum buyum deyip sergiledigin davranislar o profille cok alakasiz.. Cümlelerin tutarsız.. Belki kendine gelirsin azcik dedik ama eminim ki ayni noktadasin; nasil benim kocaya mail atar ali der?!
Kendine verirsin tum zarari, devam et ne diyim..

mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Bi insanın adı çıkcağına canı çıksın seninde adın çıkmış tepki alıyosun kuzum =)) bak evet insan düşünebilir nerden tanıyor dye ama belki koca bir kadındır önce eşine bir sor ama böyle didikliyor gbi deilde güzelce sor cnm haklısın benim eşiminde bayan iş arkadaşları var beyli hanımlı konuşurlar biri eşime ismiyle hitap edenler genelde yaşca bayaa büyük kadınlardir. bukadarda takma kafana bende senin gbiydim ama aştım bu konuyu yoksa kendime zarar veriyordum düşünmekten. şimdi tek felsefem ben araştırsamda yapcaksa yapar hem niye yapsınki hem bişey yapsa benim göreceğim yerde olmaz o yüzden rahat ol siler yani =))

ben de bir üniversitede çalışıyorum ve işim gereği başka üniversitelerden kişilerle görüştüğüm oluyor, fikir alışverişi yapıyorum yetersiz olduğum konularla ilgili bilgi alıyorum vs. hatta kimisiyle o kadar sık konuşuyoruz ki aradaki sizi bizi kaldırıp senli benli konuşuyoruz ne var ki bunda
yani senin kafana göre eşim beni kesse yeridir
kıskançlığını bir an önce yenmen gerekiyor bir an önceee

Ya resmen kızın ayak işlerininyapıyo bilgi alışverişi filan yok ortada birinin ödevini tezini düzeltmek ona mı kaldı
sakin ol. siz daha yeni tatile bir yuerlere gideseksiniz. saçma hareketlerden fevri davranışlardan uzak dur.

:işsiz:

Eklentiler

• content_kiskanclik_53K8Dq3a1Bu52T6.webp
    content_kiskanclik_53K8Dq3a1Bu52T6.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 117
Önceki konularınızı bilmiyorum, öncelikle onu söyleyeyim.
Eşinizin iş münasebetiyle tanıştığı herkesi tanıyor musunuz ya da tanımak zorunda mısınız?
Üslubu nasıl olursa olsun sonuçta ortada bir laubalilik, tez dışında konuşulan bir mevzu yok. Nesinden rahatsız oldunuz bunun? Eşiniz konuştuğu, tanıdığı herkes hakkında bunu şurada tanıdım, şurada karşılaştım diye size rapor mu veriyor? Üniversitede çalışan birinin etrafında çok insan olması, başka üniversitelerden birilerini tanıması normal değil mi?
Siz eşinizden ne kadar bu kadar şüpheleniyorsunuz? Dediğim gibi önceki konularınızı bilmiyorum. Daha önce sizi aldattı mı? Bu kadar şüphe ancak bunun sonucu olabilir. Eğer böyle bir şey söz konusu değilse, çok anlamsız. Eşinizin mailini karıştırmanız ayrı bir ayıp. Yardıma ihtiyacınız var.

şunu da ekleyeyim ben akademisyen de değilim mali işlerde çalışıyorum bu halde bile başka üniversitelerdeki mali işlerin işleyişi hakkında görüş almam gereken o kadar çok zaman oluyor ki
kaldı ki eşin akademisyen sanıyorum ki akademisyenlerin başka üniversitelerle daha çok iletişimi oluyordur, olması da gerekiyordur.

Elif belki ortak bir projeleri vardır, senin bilmediğin.Ben de başka üniversitelerin başka fakültelerindeki kişilerle ortak projeler yapıyorum. Dolayısıyla birbirimizle koordinasyon sağlamamız gerekiyor. Bu da öyle bir şeydir muhtemelen.

Adamın işi bu.
Bunu kabullenirsen belki anlayabilirsin.
Biz de onlarca kurumla iletişim halindeyiz.
Oradaki erkeklerle konuşmamız mailleşmemiz erkek arkadaşımız ya da eşimiz için problem mi olmalı??

Bi insanın adı çıkcağına canı çıksın seninde adın çıkmış tepki alıyosun kuzum =)) bak evet insan düşünebilir nerden tanıyor dye ama belki koca bir kadındır önce eşine bir sor ama böyle didikliyor gbi deilde güzelce sor cnm haklısın benim eşiminde bayan iş arkadaşları var beyli hanımlı konuşurlar biri eşime ismiyle hitap edenler genelde yaşca bayaa büyük kadınlardir. bukadarda takma kafana bende senin gbiydim ama aştım bu konuyu yoksa kendime zarar veriyordum düşünmekten. şimdi tek felsefem ben araştırsamda yapcaksa yapar hem niye yapsınki hem bişey yapsa benim göreceğim yerde olmaz o yüzden rahat ol siler yani =))
Evet işte adım çıkmış bi kere ne desem boş
Baktım resmine benim yaşlarımda büyük değil
Sorucam bakalım

Önceki konularınızı bilmiyorum, öncelikle onu söyleyeyim.
Eşinizin iş münasebetiyle tanıştığı herkesi tanıyor musunuz ya da tanımak zorunda mısınız?
Üslubu nasıl olursa olsun sonuçta ortada bir laubalilik, tez dışında konuşulan bir mevzu yok. Nesinden rahatsız oldunuz bunun? Eşiniz konuştuğu, tanıdığı herkes hakkında bunu şurada tanıdım, şurada karşılaştım diye size rapor mu veriyor? Üniversitede çalışan birinin etrafında çok insan olması, başka üniversitelerden birilerini tanıması normal değil mi?
Siz eşinizden ne kadar bu kadar şüpheleniyorsunuz? Dediğim gibi önceki konularınızı bilmiyorum. Daha önce sizi aldattı mı? Bu kadar şüphe ancak bunun sonucu olabilir. Eğer böyle bir şey söz konusu değilse, çok anlamsız. Eşinizin mailini karıştırmanız ayrı bir ayıp. Yardıma ihtiyacınız var.
Evet söylemeliydi kim olduğunu nereden tanıdığını

Elif belki ortak bir projeleri vardır, senin bilmediğin.Ben de başka üniversitelerin başka fakültelerindeki kişilerle ortak projeler yapıyorum. Dolayısıyla birbirimizle koordinasyon sağlamamız gerekiyor. Bu da öyle bir şeydir muhtemelen.
Hayır öyle değil kız resmen yazmış bunu böyle yap şunu şöyle yap diye burası olmamış şunu böyle yaz demek ki daha öncede yaptı beğenmedi

mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
adam senden iyice bıkmış kıskançlığından fln durup durup kurmandan artık mailini şifresini bildiğin maillerde kızların işini yapıyor kesin kızda başka hiçbir erkek yok eşine aşık senin tazminat istemeden gitmen için yapıyorlar kesin bak kesin :)

Evet söylemeliydi kim olduğunu nereden tanıdığını

Elif gerçekten nasıl bir nesil yetiştiriyorsun ?
Bu dar ufkunla öğrencilerine ne katıyorsun?
Eğitim sistemi bu halde işte. Gerçekten geniş ufka sahip insanalr yerine yalakalıkla torpille ya da iyice araştırmadan bir yerlere geliniyor. Sonuç bu. Başka üniversiteden kimseyle görüşmeme gibi bir zihniyet. Çok yazık gerçekten.

Elif şimdiye dek kaç proje yaptın ?
Kaç tane akademik yayının var ?
Bunların hepsini tek başına mı yaptın?
Başka üniversiteden ulusal bir proje teklif edilse sana erkek var diye red mi edeceksin yoksa bilime katkıda mı bulunacaksın?!?

Bazen aslındaevli olmadığını ve şizofren olduğunu düşünüyorum

Sen gerçeksin belki ama ben sizin karı koca araştırma görevlisi
olduğunuza inanmıyorum.
Burada o şekilde konumlandırıyorsun sadece.
Mesleğin en hayati kısmı zaten iletişim.
Bunu bilmek için akademisyen olmaya da gerek yok.

Bugün iş hayatında tanımadığımız yüzlerce insanla
telefonda kontak kurup mail kanalıyla görüşmelerimize
devam ediyoruz.
Her yazıştığımı eşim nerden tanısın,
Sen nerden tanıyacaksın.
Burdan ben akademisyenliği bırak iş hayatıyla ilgili
dahi fikir sahibi olmayan bir profil görüyorum.

Back
X