Başlık bulamadım artık

Hayır öyle değil kız resmen yazmış bunu böyle yap şunu şöyle yap diye burası olmamış şunu böyle yaz demek ki daha öncede yaptı beğenmedi
Belki de eşin kızdan yardım alıyor? O da olmayan, yanlış yapılan yerleri söylüyor şurayı şöyle burayı böyle yap diye ??

Evet söylemeliydi kim olduğunu nereden tanıdığını
Neden? Hayatımızda o kadar çok insanla karşılaşıyor, tanışıyoruz ki, sürekli bunları mı konuşalım eşlerimizle? Eminim eşinizle konuşup, paylaşacak daha güzel, özel şeyleriniz vardır. Ama fikriniz sabitse, o zaman burada yapılacak hiçbir yorumun önemi yok.

Elif gerçekten nasıl bir nesil yetiştiriyorsun ?
Bu dar ufkunla öğrencilerine ne katıyorsun?
Eğitim sistemi bu halde işte. Gerçekten geniş ufka sahip insanalr yerine yalakalıkla torpille ya da iyice araştırmadan bir yerlere geliniyor. Sonuç bu. Başka üniversiteden kimseyle görüşmeme gibi bir zihniyet. Çok yazık gerçekten.

Elif şimdiye dek kaç proje yaptın ?
Kaç tane akademik yayının var ?
Bunların hepsini tek başına mı yaptın?
Başka üniversiteden ulusal bir proje teklif edilse sana erkek var diye red mi edeceksin yoksa bilime katkıda mı bulunacaksın?!?

Bazen aslındaevli olmadığını ve şizofren olduğunu düşünüyorum
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Hayatın boyunca bu ızdırabı çekeceksin ne kadar yazık.
Adam seni iplemiyor ama sen yok adıyla seslendi yok nerede tanıştı mevzusundasın hala.
Birde okumuşsunuz demenize göre akademisyen olmuşsunuz.
Siz geleceğe ışık tutacaksınız da, o gelecek yönlenecekte ohooo.
Kız yazdıysa kocandan yüz bulmuş demek ki.
Ve demek ki kocan senden ne kadar bunaldıysa söylemiyor bile ki zaten söylemesi gerekmez.

mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam

Elif tamam kocana sor da nerden tanisiyorsunuz diye ama bak sunu sorgulama: neden baska uni deki kiz senden yardim istiyor falan filan bunlar cok cocukca cok basitce hatta yaptigin isin felsefesine uymayan seyler.

Kocan bildigimiz son duyumlara gore 2015 turkiye erkek guzeli degil, eh nobel odulunude Sancar bey aldigina gore , yeryuzundeki kocanla yakindan uzaktan iletisimde olan tum kadinlarin onu yataga atma fantezileri oldugunu onun pesinde oldugunu falan kafandan atmalisin. Boyle yasanmaz...
Belki baska bir uniden birlikte yayin yaptiklari/yapacaklari birisidir esinin tum akademik gecmisine hakimmisin ? Allah askina sen gibi dusunsek cidden evin yolu bulunmaz.

Bak benim esimin danisman hocasi bende 5-6 yas buyuk genc bekar bir kadin, ben kendi calistigim yeri birak dunyanin her yerinden insanlarla muhatap oluyorum is sebebiyle, doktoramda defalarca uzun is seyahatlerine cikmisimdir, baska enstitulerde calismisimdir 1-2 aylik sureclerde , gittigim yerlerde erkek/kadin birsuru hem is baglantim hemde gercek samimi arkadaslar edinmisimdir. Bak samimi nin altini ciziyorum, hala arada maillestigimiz hayata dair konustugumuz erkek ve kadin arkadaslar. Ne ben nede esim asla bunlari sorun etmedik. Cunku bunlar normal seyler cunku evlilik birbirinin boynuna tasma gecirmek degildir cunku evlendigin insana guven duymalisin cunku guven duymazsan esinin sosyal cevresiyle iletisim seklini bastan beri onaylamiyorsan o iliski yurumez birbirinizi tuketirsiniz.
Ayrica sen surekli kocanin mailini mi kontrol ediyorsun ? Yani stresten bunaliyor olmaman sasirtici olurdu zaten kendini bunlarla bos yere sinir edip dolduruyorsun. Esine guvenip koca diye aldiysan minimum bir guvenin olmali yoksa bu iliski seni iliklerine kadar somurur benden soylemesi.

Bu adam bir anda doğup o unide ise başlayıp evden iş işten geçmiş yapıyor.kaç yaşında adam başka bir yerde tanışmıştır.illa biye herşeyin altında başka bisey arıyorsunuz.

Ay benimde kocama işi gereği bazı siparişler vermişler.nasıl yaparlar böyle birşey. Hemde birçoğu kadın.
Bugün avukata gidip boşanma davası acicam.adam beni aldatıyor yahu..müşteri ile görüşmeden iş yapamazmi yani?:rolleyes::KK53:

Kendiniz de hiç bi anormallik görmüyor musunuz ? Gerçekten bunlar size normal geliyor mu ? Sizce burada neden herkes size hastaymışsınız gibi davranıyor ? Bu stresi yaşamayı içte içe seviyor olabilir misiniz acaba ?

Eşinin arkadaşıdır yardım istemiştir. Sen de ciddi güven problemi var Elif böyle yaptıkça daha çok batıyorsun. Eşin arkasına bakmadan kaçsa yeri bence. Sürekli onu sorgulayan, araştıran, inceleyen bir eş.
Benim eşim bana yapsa çok sıkılırdım cidden. İş ortamında gün içinde onlarca insanla yazışıyoruz, telefonda konuşuyoruz, yeri geliyor cep telefonumuzu vermek durumunda kalıyoruz. Bazısıyla iş icabı çok samimi konuşuyoruz. O zaman ben eşimi her gün aldatıyorum ya da eşim beni her gün aldatıyor. Oyy dağlaarrrr:skandal:

Hayır öyle değil kız resmen yazmış bunu böyle yap şunu şöyle yap diye burası olmamış şunu böyle yaz demek ki daha öncede yaptı beğenmedi
İşte ben de onu anlatıyorum. Mesela ben projenin bir yerine kadar yapıyorum. Sonra başka birine teslim ediyorum ve o kişiden çıkan dataları yorumluyorum. Onun yorumları varsa burayı şöyle yapalım, şurayı böyle yapalım diyorum. Muhtemelen devam eden bir proje var ve koordineli çalışıyorlar.

Evet işte adım çıkmış bi kere ne desem boş
Baktım resmine benim yaşlarımda büyük değil
Sorucam bakalım
sor bakalım ama bişey çıkacağını sanmam sorm
Evet işte adım çıkmış bi kere ne desem boş
Baktım resmine benim yaşlarımda büyük değil
Sorucam bakalım
sormasan dha iyi ama aklından atamazsın. sanki sorunca doğruyumu söyler hayır ama işte nasıl bir psikoloji yaşıyorsak =))

Back
X