mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Elif tamam kocana sor da nerden tanisiyorsunuz diye ama bak sunu sorgulama: neden baska uni deki kiz senden yardim istiyor falan filan bunlar cok cocukca cok basitce hatta yaptigin isin felsefesine uymayan seyler.
Kocan bildigimiz son duyumlara gore 2015 turkiye erkek guzeli degil, eh nobel odulunude Sancar bey aldigina gore , yeryuzundeki kocanla yakindan uzaktan iletisimde olan tum kadinlarin onu yataga atma fantezileri oldugunu onun pesinde oldugunu falan kafandan atmalisin. Boyle yasanmaz...
Belki baska bir uniden birlikte yayin yaptiklari/yapacaklari birisidir esinin tum akademik gecmisine hakimmisin ? Allah askina sen gibi dusunsek cidden evin yolu bulunmaz.
Bak benim esimin danisman hocasi bende 5-6 yas buyuk genc bekar bir kadin, ben kendi calistigim yeri birak dunyanin her yerinden insanlarla muhatap oluyorum is sebebiyle, doktoramda defalarca uzun is seyahatlerine cikmisimdir, baska enstitulerde calismisimdir 1-2 aylik sureclerde , gittigim yerlerde erkek/kadin birsuru hem is baglantim hemde gercek samimi arkadaslar edinmisimdir. Bak samimi nin altini ciziyorum, hala arada maillestigimiz hayata dair konustugumuz erkek ve kadin arkadaslar. Ne ben nede esim asla bunlari sorun etmedik. Cunku bunlar normal seyler cunku evlilik birbirinin boynuna tasma gecirmek degildir cunku evlendigin insana guven duymalisin cunku guven duymazsan esinin sosyal cevresiyle iletisim seklini bastan beri onaylamiyorsan o iliski yurumez birbirinizi tuketirsiniz.
Ayrica sen surekli kocanin mailini mi kontrol ediyorsun ? Yani stresten bunaliyor olmaman sasirtici olurdu zaten kendini bunlarla bos yere sinir edip dolduruyorsun. Esine guvenip koca diye aldiysan minimum bir guvenin olmali yoksa bu iliski seni iliklerine kadar somurur benden soylemesi.