Başlık bulamadım artık

Bana vaktim yok diye yakınıyo bide şimdi kaç saat uğraşcak o tezle anca kullandırsın kendini başkalarına

ben elıfın esının akedemısyen olduguna kesınlıkle ınanmıyorum
cunku akademısyen aklı basında bı adam asla bu evlılıgı devam ettırmez
hastalıklı bı evlılık halını almıs ıyıce
eger boyle akıllı sabırlı ıyı nıyetlı bı adam hala bu evlılıge katlanıyorsa (hanımı hıc bı olumlu gelısım olmadan ) adamda normaldegıl ozaman derım
net

aha akıllı sabırlı ıyınıyetlı adam dedım kocasına
kesın benden de suphelenır:olamaz:

Elif ınan ki suphelenecek vi sey yok bunda. Ben de cok pimpirikliyim anlıyorum. Ama mesaj mail vs gördüğümde direk soruyorum ve eşimden net cevap bekliyorum. Net bi şekilde acikladoysa kapatiyorum konuyu. Sen tatile odaklan zamanı yasa eşini biraz rahat bırak ve.en.çok da kendini rahat bırak. şÜphe insanı kurutur

Elif ınan ki suphelenecek vi sey yok bunda. Ben de cok pimpirikliyim anlıyorum. Ama mesaj mail vs gördüğümde direk soruyorum ve eşimden net cevap bekliyorum. Net bi şekilde acikladoysa kapatiyorum konuyu. Sen tatile odaklan zamanı yasa eşini biraz rahat bırak ve.en.çok da kendini rahat bırak. şÜphe insanı kurutur
Şüphe duymadrm ki zaten be sadece böyle onun bunun işini yapmadına sinir oluyorum erkeklerin işini yapsın ama bayanlarınkini neden yapıyo ark eşi bile olsa yoğunum diyebilir neyse muhattap olmadan yapsa bari

Bende mailde ask mektubu yakalssin sandim:dondurma:
Eer ne olmus isiyle ilgili yardim istediyse abartma bu kadar:eek:

Elif o kadar kıskançsın ki adam senle konuşmaya sana vakit ayırmaya korkuyor belli ki. Zaten aldıtıldığını bilen yutan bir kadınsın. Adamın umrunda mı sanıyorsun? İster 1, ister 100, ister 500 kere aldatsın sen yine kıskanmaya kendini hasta etmeye devam edeceksin. Adam sana vakit ayırmaktansa çalışmayı tercih etmiş seni kendi haline bırakmış :skandal:

Bu arada seni anladığım bir başka konuda burda mimli olman. Her açtığın konuda direk sağlı sollu saydırmak için gelen bir kitle var. Aynı şekilde cevap vermediğin için sana her türlü ayarı vermeyi görev edinen insanlar olmasının nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. İnsanlar ömürlerinde görmedikleri, görmeyecekleri birine nasıl özel bir öfke besleyip bilenebilit anlamıyorum.
Batum meselesinde forum elife hak vermisken elifin o olayi gozardi etmesi? Soranlara da o konuyu erteledim diyo ama acik aramaya son hiz devam. Tutarlilik yok.

Madem öyle tamam kullandırsın kendini onun bunun işini yapsın ne diyim artık
şimdi de buna mı taktın
ya yaptığı şey niye kendini kullandırmak olsun
bunun adı iyi niyet olabilir mesela ya da yardımseverlik
ya da bencil düşünelim belki ileride kendisine faydası olabileceğini düşündüğü biri şimdiden köprüleri sağlam inşa ediyor
seni niye düşüncelerin bu kadar kötü
kocanı kıskandığın için mi yoksa düşüncelerin çok fesat olduğu için mi
hiç özeleştirin yok
evet ben kıskancım hata ettim diyemiyorsun haksız olduğun ortaya çıkınca başka şeylere kafayı takıp üzerine gidiyorsun
yorucu olmuyor mu ya da bunaltıcı
dönem dönem bu hale giriyorum ben max 1 haftalığına, hayattan soğuyorum resmen sen devamlı bu haldesin yazık değil mi ya sana da

Elifcim herkes yazmis ben de yazayim madem fikirlerimi
1- esinin maillerini karistirman cok yanlis
2- esinle baska bir akademisyenin siradan yazismasi bence bu dert cikariyorsun kendine
3- esin seni aldatiyordur bence cunku sen adami cok boguyorsun
4- gecen seferki olaylardan sonra adami birakamadigin ve eve tipis tipis dondugun icin adam seni her turlu aldatmaya devam eder ve kusura bakma sen de boyle delil aramaya devam edersin
5- delil ariyorsun da bulsan nabican yine tatil planlari vs vs bosanamazsin sen
6- gecen sefer sana dunya kadar tavsiye verdim hic birini dinlemedin artik konularina yorum yapmayacam bu sonuncusuydu
7- akademik calismalar yapan insanlar biraz daha modern ve yenilikci olmalidir bu da sana abla tavsiyesi kuzum

Hadi sana kolay gelsin

Back
X