Başlık bulamadım artık

Sonuçta Batum'a bilet almış ne var bunda, kocası öğrenciye silgi vermedi ya da arkadaşının evinde ikinci dilim pasta yemedi sonuçta. Sadece Batum'a gitmeye yeltendi.
bu iyiydi ya.
bence de sonuçta bi silgi vermek kadar büyük değil olay:))
ya da bi bayanla mailleşmedi.
altı üstü bir çift otel odası tutmuş:))

Konularına başlarda normal yorumlar yaptım
Ama şimdi seni değil kocanı sorguluyorum
Ne eksiği var da bu kadar alttan alıyor
Daha önce aldattı falan mı ?
Nedir sürekli aldatılma düşüncesine iten seni ?

Sonuçta Batum'a bilet almış ne var bunda, kocası öğrenciye silgi vermedi ya da arkadaşının evinde ikinci dilim pasta yemedi sonuçta. Sadece Batum'a gitmeye yeltendi.

Belki silginin üzerin "I:KK200:U" falan yazıyordu ondan öyle kıskanmış olabilir. Elif haklı öyle deme, lütfen :işsiz:
Batum'a da kültür turuna katılacaktı sap arkadaşlarla :KK70:

Benim kocam iş yerindeki bayan arkadaşlarıyla çay içmeye gitse kıskanmam hatta giderdi de arada, asla kötü düşünmedim. Beraber çalıştığı kendinden 5-6 yaş küçük kızlara kızlarım der, yemeğe götürürdü, aklımın köşesinden bile onları kıskanmak geçmedi. Buna rağmen kocam bile milletin dersine ödevine yardım etmedi yani, elif kocasına etme diyor adam ısrarla gizliden yardım ediyor, yani adam yürek yemiş yürek. Bu adam iflah olmaz bir centilmen, ruhunda var donjuanlık, ne yapsın elif ne yapsın? Elimizdeki versiyon bu işte kabul et.

mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Siz neden eşinizin mailini karıştırıyorsunuz? :olamaz:
Bir de siz akademisyen falan değilsinizdir umarım? Yani hiç mi işiniz gücünüz yok da mail karıştıracak zaman buluyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Hem kimse kim, sanki çıplak fotoğraflarını göndermiş de yine gel diyor kadın :işsiz:
Sizin korkunuzdan söyleyememiştir bir arkadaşına yardım ettiğini... Hoş her mailleşme rapor edilmeli mi yani?
Daha konunuzu tam okumadım ama umarım gidip sormamışsınızdır öğle tatilinde..

mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Eşinle kanka demek ki :olamaz:
Bide bizim üni de olsaydı mail atan bayan hiç sorun etmezdim yazmışssın ya elif, eminim kii hiç problem etmezdin :p

Ben de cok merak ettim acikcasi Alper' in evlendigini biliyorum ama esini hic tanimiyorum:))
elifff_____ elifff_____ ben 26 yasindayim benim yaslarimda demissin sanirim oradan tuttu. Evliyim o da tuttu:)) Ikinci soyismi yabanci miydi baktigin kadinin? Makale taslagi olmadigina emin misin ?
kıskandığı emir kipiyle konuşan kız senmismisin? :)

Cok konu aciyorsun. Acaba bugun ne oldu diyorum artik. Kurcalama fazla bir sorun gorunmuyor. Senin hicmi arkadasin yok ?

Baktım da bulamadım kapatılmış sanırım onlar da.
Aslıhan yada aslışah dı önce.
Sonra mervecik91 gibi bir isimle geldi.

Hatta hatırlarsan bir konu vardı.
Kamuda memur bir kız henüz memurluğunu almamıştı.
İşe 45 dakika geç gidiyordu.
Sabahları uyanamıyorum gibi saçma sapan..
Hatırlayamadım tam o konuyu bile işte bu kız açmıştı.

Ya ben o bahsettiğin tüm konuları okudum yorum da yazdım ama dediklerini fark etmedim.
Şoklarda okuyorum.
Neler dönmüş neler olmuş haberim yok.
Hayretler ettim.
Elif'in o diğer üyeliğinin konularına da yazmıştım fark etmedim mesela o olduğunu.
Şok oldum ya.
Neler olmuş vay arkadaş tam fransızım ben.
Çok gözü açıksın

Bi zahmet birisi Ankara'daki üniversiteleri gezip elifi bulsun, illaki kolay bulunur yani, böyle bir karakter en fazla kaç kişide olabilir?

Ya Gazi'de, ya Hacettepe ya da Ankara Üniversitesi.

Bölümü sayısal çünkü laboratuvar falan var tezinde. Bence Fen Fakültesindeler.

Meraktan delircem kim bu kız, kocası nasıl biri, ne yer ne içerler?

Hadi el atın birniz.
odtü bilketn tobb atılım vs vs bi sürü üniversite var ya ama deşifre etsek kurtulurmuyuz :D

Back
X