• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

Neden orda yaşamak zorundasın? Bak bence 3. evliliği planlayacağına yada düşünüp dertleneceğine kendi kendine mutlu olmak için harca enerjini. Orda mutlu değilsen çalışıyorsan tayin iste haritadan şehir beğen seç git baştan güzel bir hayata başla , çalışmıyorsan yine iş imkanının fazla olduğu şehirlerden seç git. Yine herkese göre değişir ama boşandıktan sonra ailemle yaşama fikri inanılmaz soğuk geliyor bana. Yapamam yani.

Ailenle o küçük şehirde mutsuz olduğun için mutluluğu evlilikte sanmaya devam edip evlilik etrafında yoğunlaştırıyorsun düşüncelerini. Ama değil. Sen tek başına da istediğin hayatı mutlu olarak yaşayabilirsin. Ki sen mutlu olduktan sonra senin mutluluğuna mutluluk katacak kişi doğru kişi olur. Sen mutsuzken vereceğin kararlar çok sağlıklı olmayacak
Canım ben ZAten şuan evlenmeyi düşünmüyorum asla sadece kafama takıldı 3. Kez evlenmek bir kadın için kötü olur mu yada sorun olurmu diye. Şuan çalışmıyorum ama iş arıyorum tabiiki de ama kısmetsizliğimdenmidir şanssızlığımdanmı bilmiyorum ama yok arayan soran boşuna okumuşum onca üniversiteyi sanki ve bu durumda sinirlerimi çok yıprattı aslında

Benim teyzem var L Laviniada kavga etseler de mutlular. Her kocası bi öncekinden daha iyi oldu :) ilk eşi onu terketmisti iki çocukla, ikinci eşi öldü. Şimdi üçüncü evliliği yaptı.

o kişiyi gercekten iyi seçmeli bıraz tanımalı acele etmemeli insan cok iyi anlıyorum basta anlayıslı olup değişende olabiliyo ama ilk başta patır patır söylemek gerek bu durumları istemedğiniz şeyleri ki ordan vurmasın basta konustuk diyeceksiniz olmazsa kımseyı tabıkı cekmek zorunda değilsiniz sonucta dogru kişi elbet cıkar sadece bu sefer cok dikkat canım.
Baştan boşandığını kabul edip yıllar sonra bunu sürekli söz konusu eden insanlar çıkabiliyor en yakınımın başına geldi böyle bir durum kadın boşanmıştı oğlu vardı kendinden baya büyük hiç evlenmemiş bir adamla evlendi adam kadının ailesine çocuğuna çok iyiydi çok severdi sonra adamın da çocuğu oldu sonra sorunlar başladı durmadan kadının ilk evliliğinden olan çocuğa kötü davranmalar kAdına durmadan ben seninle evlendiğimde sen duldun başkasından çocuğun vardı demeler sonuç hiç beklemiyorduk o adamdan öyle birşey hepimizde çünkü kadının çocuğuna öz babası gibi baktı senelerce ne olduysa adam 5-6 seneden sonra sorun etmeye başladı ve şuan boşanabilirler

Benim teyzem var L Laviniada kavga etseler de mutlular. Her kocası bi öncekinden daha iyi oldu :) ilk eşi onu terketmisti iki çocukla, ikinci eşi öldü. Şimdi üçüncü evliliği yaptı.
Her evlilikte olur kavgalar ama iş ihanete yalana şiddete falan varmadığı sürece devam eder diye düşünüyorum ;)

Evet genelde aldatan yine aldatır ama çevremde bendem sorunlu evliliği olup boşanan ve yeniden aynı kişiyle evlenip mutlu olan bir tanıdığım var. Bazen düşünüyorum benim ikinci eşinde yaş oldu 43 belki gerçektende düzelmiş olabilir. Birde onu çok iyi tanıyorum benim peşimde 7-8 aydır dolanacagına gününü gün ederdi ortamı çok müsait ama adam evden dışarı çıkmaz oldu. Böyle olunca da İnsan düzelmiş diye düşünüyor
Dogru dusunuyosunuz..Aynisi arkasimin basina geldi ve dediginiz gibi oldu ayrildiktan sonra pesinde pervane..Gercekten de degismisti.Insanlar bazen kaybedince anliyor hatasini ama siz aldatma demişsiniz ne türdeydi sadece bir mesaj veya bakış mı yoksa uzun bir iliski boyutunda miydi ?

Dogru dusunuyosunuz..Aynisi arkasimin basina geldi ve dediginiz gibi oldu ayrildiktan sonra pesinde pervane..Gercekten de degismisti.Insanlar bazen kaybedince anliyor hatasini ama siz aldatma demişsiniz ne türdeydi sadece bir mesaj veya bakış mı yoksa uzun bir iliski boyutunda miydi ?
Şöyle ki eşimin ailesi ile aramda iş yüzünden bir sorun oldu ve bu sorun çok büyüdü ailelere yansıdı herkesin arası bozuldu eşimle sürekli laf sokarak konuşmalara başladık zaten bekarken de çapkın bir adamdı daha önceden düşüp kalktığı gece hayatında şarkıcı olarak çalışan bir kadınla takıldı 5 ay doğru düzgün eve gelmedi kalmadığı zamanlar da olduğu geç geldiği Zaman'larda ama her zaman o kadınla da değildi sonuçta başkaları da vardı sanıyorum :(

Aynen eski eş yeniden barisma capasinda ama aldatma , siddet olmadi bende ailesi hep evime müdahale etti ve iki tarafı yönetemedi susması bitirdi hep oysa ki hic ezdirmeyecekti ama fıs çıktı.
Şuan ne diyor peki ? Belki o olgunluğa erişmiştir artık ?

Baştan boşandığını kabul edip yıllar sonra bunu sürekli söz konusu eden insanlar çıkabiliyor en yakınımın başına geldi böyle bir durum kadın boşanmıştı oğlu vardı kendinden baya büyük hiç evlenmemiş bir adamla evlendi adam kadının ailesine çocuğuna çok iyiydi çok severdi sonra adamın da çocuğu oldu sonra sorunlar başladı durmadan kadının ilk evliliğinden olan çocuğa kötü davranmalar kAdına durmadan ben seninle evlendiğimde sen duldun başkasından çocuğun vardı demeler sonuç hiç beklemiyorduk o adamdan öyle birşey hepimizde çünkü kadının çocuğuna öz babası gibi baktı senelerce ne olduysa adam 5-6 seneden sonra sorun etmeye başladı ve şuan boşanabilirler

boşansın canım amann kımse kımseyı cekmek ıcın değil mutlu olmak için evlenıyor bizim unv hocamız 2 kere evlenmıs bir daha tövbeli benım ıcın zından gibi birsey dıyor sımdı canı sıkıldıkca seyahat edıyor kafasına göre :KK55: hayat ona güzel heheh

Bu arada arkadaşınızın boşanma sebebi neydi ve şuan yeniden evlendiler mi?

boşansın canım amann kımse kımseyı cekmek ıcın değil mutlu olmak için evlenıyor bizim unv hocamız 2 kere evlenmıs bir daha tövbeli benım ıcın zından gibi birsey dıyor sımdı canı sıkıldıkca seyahat edıyor kafasına göre :KK55: hayat ona güzel heheh
Ohh ne güzel hayatını yaşıyor işte ;) bende eski iş hayatıma geri dönebilsem sanıyorum ki herşey daha güzel olur benim için

Şöyle ki eşimin ailesi ile aramda iş yüzünden bir sorun oldu ve bu sorun çok büyüdü ailelere yansıdı herkesin arası bozuldu eşimle sürekli laf sokarak konuşmalara başladık zaten bekarken de çapkın bir adamdı daha önceden düşüp kalktığı gece hayatında şarkıcı olarak çalışan bir kadınla takıldı 5 ay doğru düzgün eve gelmedi kalmadığı zamanlar da olduğu geç geldiği Zaman'larda ama her zaman o kadınla da değildi sonuçta başkaları da vardı sanıyorum :KK43:
Anladim aldatma konusu cok agir bi durum bir yapan bir daha yapar diye dusunenlerdenim ama anlattiginiza gore ayrilik sonrasi o konuda herhangi bir girisimi olmamis(baska kadin vs.) belki hatasini anlamistir bilemiyorum.Insanlar degisebilir sonucta yas ilerliyo veya tecrubeler ile...

Icimden size bunlari yazmak geldi ve sanki eski esinizle mutlu olcaksiniz gibi hissettim

Şuan dediği yeniden düzen kurup ailelerden uzakta yasamak ama benim ailem artik riza göstermez bende güvenemem daha çok ekmek yemesi lazım inancım kalmadı ki tutulmayan sözler oldukça zedeledi beni zaten.
Evet öyle oluyor bir kere sorun yaşadığın zaman aynısını ya yeniden yaşarsam diye düşünmeden edemiyor insan :( ne kadar oldu boşanalı ?

Bu arada arkadaşınızın boşanma sebebi neydi ve şuan yeniden evlendiler mi?
Bosanma sebebi anlaşamamak surekli kavga huzursuzluk vs. idi
Evet tekrar evlendiler gayet de mutlular eski hatalarini yapmadiklarini birbirlerinin degerlerini anladiklarini soyluyorlar.Sanki iliskileri yeni baslamis gibi havada ucuyolar resmen

Anladim aldatma konusu cok agir bi durum bir yapan bir daha yapar diye dusunenlerdenim ama anlattiginiza gore ayrilik sonrasi o konuda herhangi bir girisimi olmamis(baska kadin vs.) belki hatasini anlamistir bilemiyorum.Insanlar degisebilir sonucta yas ilerliyo veya tecrubeler ile...

Icimden size bunlari yazmak geldi ve sanki eski esinizle mutlu olcaksiniz gibi hissettim
Evet gerçekten öyle bir girişimi hiç olmadı 7-8 aydır zaten değişmemiş olsa yani birileri olsa takılsa keyfi yerinde olur beni aramaz sormaz ne zaman onlardan sıkılırsa bana dönmeye çalışırdı ama bu kadar uzun süre kadınsız olmazdı ;) bana da ilk defa değişmiş geliyor ama yine de cesaret edemem onunla yeniden evlenmeye :(

Bosanma sebebi anlaşamamak surekli kavga huzursuzluk vs. idi
Evet tekrar evlendiler gayet de mutlular eski hatalarini yapmadiklarini birbirlerinin degerlerini anladiklarini soyluyorlar.Sanki iliskileri yeni baslamis gibi havada ucuyolar resmen
Haydi inşallah çok sevindim umarım bundan sonra hep mutlu olurlar Allah pişman etmesin ;)

Back
X