Canım ben ZAten şuan evlenmeyi düşünmüyorum asla sadece kafama takıldı 3. Kez evlenmek bir kadın için kötü olur mu yada sorun olurmu diye. Şuan çalışmıyorum ama iş arıyorum tabiiki de ama kısmetsizliğimdenmidir şanssızlığımdanmı bilmiyorum ama yok arayan soran boşuna okumuşum onca üniversiteyi sanki ve bu durumda sinirlerimi çok yıprattı aslındaNeden orda yaşamak zorundasın? Bak bence 3. evliliği planlayacağına yada düşünüp dertleneceğine kendi kendine mutlu olmak için harca enerjini. Orda mutlu değilsen çalışıyorsan tayin iste haritadan şehir beğen seç git baştan güzel bir hayata başla , çalışmıyorsan yine iş imkanının fazla olduğu şehirlerden seç git. Yine herkese göre değişir ama boşandıktan sonra ailemle yaşama fikri inanılmaz soğuk geliyor bana. Yapamam yani.
Ailenle o küçük şehirde mutsuz olduğun için mutluluğu evlilikte sanmaya devam edip evlilik etrafında yoğunlaştırıyorsun düşüncelerini. Ama değil. Sen tek başına da istediğin hayatı mutlu olarak yaşayabilirsin. Ki sen mutlu olduktan sonra senin mutluluğuna mutluluk katacak kişi doğru kişi olur. Sen mutsuzken vereceğin kararlar çok sağlıklı olmayacak