• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

Kadın hisseder. Hislerimizin üstünü kpatmayıp üstüne gitsek evlenmeden çıkar herşey ortaya.. hayırlısı olsun sizin için..
Amin canım ama bir kaç gün önce burada okumuştum evlenmeden önce çok iyi olup evlenir evlenmez değişen biri vardı ve konu sahibine evlenmeden önce sana bu yönlerimi gösterseydim benimle evlenmezdin ki demiş

Bilmiyorum güzel arkadaşım. Siz biraz ikna olmuş gibisiniz. Ama evliliğiniz büyük hata olur benden söylemesi. Yani bu kadar negatif sinyal varken bile bile lades demiş olursunuz.
Aslında ikna olmadım içimde bir sıkıntı var onunla evlenmeyi göze alamıyorum gerçekten düzelmiş bile olsa bir de tam ifade edemiyorum aslında size eski eşimi ..

İşte bu da duygusal zayıflığıma denk geldiğim an da vermiş olduğum bir evlilik kararıydı bazen büyük sözü dinlemek gerekiyor

Tamam insan hata yapar ama aynı hata tekrar tekrar yapılmaz. O zamanlar olmuş bir şey ama şimdi artık yoğurdu baya baya üflemeniz lazım.

Amin canım ama bir kaç gün önce burada okumuştum evlenmeden önce çok iyi olup evlenir evlenmez değişen biri vardı ve konu sahibine evlenmeden önce sana bu yönlerimi gösterseydim benimle evlenmezdin ki demiş
Ben onların da zaman zaman fire verdiğini gördüm aslında. Sadece biz kadınlar kanmaya meyilliyiz, bunu istiyoruz bazen. Sizin 2. Eş de biraz tehlike çanları çalıyor mesela :)

Tekrar evlendiğine pişman olursun bence.Yaşı küçük degil ki sonradan oturaklaşsın.Emeklilik yaşına gelmiş koca Ada'm.Tekrar vaktini çalıp çocuk hayalini de elinden aldığında asıl o Zaman pişman olursun bana kalırsa.Tehdit ediyor tamam ama evlenince de böyle şeylerle karşılaşıp cinnet geçiremeyeceğini nerden biliyorsunuz?Neler görüyoruz Allah korusun.
Haklısınız pek çocuk da istemiyor yani o da ben istediğim için olursa olur demişti o da olmadı yani daha doğrusu özürlü olma ihtimali yüksekti doktor almak zorunda kaldı. Bana zarar vereceği tek konu o benden vazgeçene kadar benim hayatıma birisi girerse o olur .

ifade ettiğiniz kadarı bile koşarak uzaklaşmak için yeterli neden bence.
Aslında çok iyi birisi yani beni gerçekten çok sever değer verir sahip çıkar kötülüğümü istemez ama huyu pis yani mesleğindenmidir nedir yoksa yapısı mı bilemiyorum ama ona haklı Bile olsan susacaksın hep güler yüzlü olacaksın güçlü ve bakımlı olacaksın sürekli memnun edeceksin surat aşmayacaksın dır dır etmeyeceksin yani bunları yaparsam sorun oluyor işte

Aslında çok iyi birisi yani beni gerçekten çok sever değer verir sahip çıkar kötülüğümü istemez ama huyu pis yani mesleğindenmidir nedir yoksa yapısı mı bilemiyorum ama ona haklı Bile olsan susacaksın hep güler yüzlü olacaksın güçlü ve bakımlı olacaksın sürekli memnun edeceksin surat aşmayacaksın dır dır etmeyeceksin yani bunları yaparsam sorun oluyor işte

Bunları yapınca iyi olmayı herkes becerir. Ne olur şu yazdığınızı bir daha okuyun. İyi biri falan değil bu adam.

Gerçekten de çok iyi birisiymiş, kanatsız melek maaşallah.

Bunları isteyen bir adam sizi her türlü suçlu çıkarır zaten.
İşte benim için önemli olan sadece artık gece hayatına takılmaması yada aldatmaması değil sorun... haksız olduğunda benim konuşmama sinir olması ufacık konuyu Bile kapatmak istemesi..ben kapatmazsam da bana konuşuyorsun demesi. Çünkü huzurmuş tek istediği kafası karı dır dırı kaldıramıyormuş ;)

Ay gülesin geldi çok sinirlerim bozuk bu aralar canım yaa :KK70:bu arada insanlar gerçekten kaybedince hatalarını anlayıp pişman olup düzelemezler mi ?

Ufak hatalar söz konusu olsa bu mümkün olabilirdi, ama size uyguladığı psikolojik şiddet ve aldatma hata sayılamaz, bunlar çok ciddi şeyler. Bunları yapan birinin kişiliğinde düzelemeyecek bozukluklar var demektir.

İşte benim için önemli olan sadece artık gece hayatına takılmaması yada aldatmaması değil sorun... haksız olduğunda benim konuşmama sinir olması ufacık konuyu Bile kapatmak istemesi..ben kapatmazsam da bana konuşuyorsun demesi. Çünkü huzurmuş tek istediği kafası karı dır dırı kaldıramıyormuş :KK66:

Bir de geçmişte aldatma ve gee hayatı mı var. Yapmayın arkadaşım yapmayın bunu kendinize. Aldatma ve gece hayatı düzelmiş bile olsa ki güvenilmez gene de, kalan şeyler bile yeter. 3. evliliği yapmak istemenizde sorun yok. Ama bu adamı seçerseniz bir gün 4. evliliği de yapmak isteyeceksiniz işte o zaman 3. evliliğiniz bariz bir hata, yanlış bir adamı bile bile seçmek olacak.
Bu adamdan baba olur mu? Bu adam nasıl bir rol model olur? Lütfen artık yaşınız küçük değil. Olgun kararlar almanız lazım.

Ay gülesin geldi çok sinirlerim bozuk bu aralar canım yaa :KK70:bu arada insanlar gerçekten kaybedince hatalarını anlayıp pişman olup düzelemezler mi ?

Arkadaşım hala höt höt konuşuyor. Bu düzelmiş hali değil ki. Sizin de fikirleriniz olacağına ve sesinizin çıkabileceğine sagı duyuyor mu da pişman olmuş düzelmiş diyorsunuz.

Ufak hatalar söz konusu olsa bu mümkün olabilirdi, ama size uyguladığı psikolojik şiddet ve aldatma hata sayılamaz, bunlar çok ciddi şeyler. Bunları yapan birinin kişiliğinde düzelemeyecek bozukluklar var demektir.
Büyük olan hatalar kalmamış görünüyor 7-8 aydır yoksa o kadınsız duramazdı önceden aldatırken ufak hatalar batmıyordu gözüme ama şimdi karı kız yok ama eskiden yaptıklarından sonra bende de tahammül yok adam ufacık şey dese bin tane laf ediyorum hatta hakaret bile ediyorum alakasız yere ve kendimi bile tanıyamıyorum şuan sanki adam pişman oldukça iyi oldukça ben intikam alıyorum nasıl olsa artık susuyor beni alttan alıyor diye

Size saygı duymuyor mesela. Kıskanmak başka bişwy, bunu karşıdakinin hayatına kastetmeyi düşünecek kadar abartmak başka şey.
O konuda haklısın aşırı derecede bağımlı bana o yüzden hayatıma birisinin girebilme düşüncesine bile tahammül edemiyor

Back
X