Başlık bulamadım detay yorum ve fotoğrafta

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
Herkese merhaba daha once konu açmıştım beni üst üste arayan biri vardı hatta herkes polise git falan demişti ama ben gitmedim cahillik işte önemsemedim sadece arıyor gidip ne dicem polise diye düşündüm hep ama şimdi iş boyutu aştı tehdit etmeye başladı öldürmek ile buda benı korkuttu çünkü evimi biliyor iş boyutu açınca anneme soyledim aradı çocuğu baya şey sıraladı uzun uzun ve çocuğun dediği tek şey cerenim nerde telefonu ona ver demek oldu. Eskiden sadece arıyordu o yuzden polise gitmedim fakat şimdi elimde konusmalar var bir kısmını atıcam tabi atabilirsem. Eğer bu konuşmaları polise gosterip şikayetci olursam belli bir ceza alır mı?

Eklentiler

• Screenshot_20191224-034313~2.webp
    Screenshot_20191224-034313~2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 1.877
Bu şekilde benı ve çevremdeki herkesi tehdit eden konuşmalar var eğer şıkayetci olursam bu konuşmalar bir işe yarar mı? Bunlar sadece bir kısmı benı tehdit edip benı sevmek zorundasın yoksa sana huzur yok dediği mesajlarda mevcut elımde

Eklentiler

• Screenshot_20191224-035404~2.webp
    Screenshot_20191224-035404~2.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 1.674
Annenizin de olanlardan haberi var ve hala önlem alamadınız mı?
Msjları polise niye atmaya çalışıyorsunuz, başınıza bişeyler gelmeden şikayetçi olup msjları göstermeyi düşünür müsünüz? Sülaleniz mi rahat anlayamadım, bayağı tehdit ediliyorsunuz
Yazdığımı anlayamadın galıba anneme bu gece soyledim çocuğu arayıp onune gelene saydırdı bende diyorum ki polise şikayet edicez şikayet edersek bu konuşmalardan bir ceza alır mı dıyorum nerenızle okuyorsunuz?

yazmayı bilmiyor heralde. Kafa ayık gezmiyorda olabilir.
Tanıyor musun sen bunu?
7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı

7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Ben emin olamıyorum ceza alıp alamayacağından haberler malum.
Ama siz sorun tabiki karakola gidip böyle böyle bir durum var. İnşallah yardımcı olurlar.
Sevgiliniz mi bu nedir eski sevgilinizdi sanırım siz onu birakinca Ahmetle olunca çıldırdı hanzo.

Ve bu çocuk babam gibi babama çok benziyor şizofrenık ruh hastası
Ben sizin babanızı konunuzu vs hiç bilmiyorum ki özet gecseniz hem diğer arkadaşlar içinde iyi olur. Böyle anlaşılmıyor. Yaşın 18 den küçükse çocuğun daha büyükse bu bile bir avantaj olabilir yaptirim olarak

Annenizin de olanlardan haberi var ve hala önlem alamadınız mı?
Msjları polise niye atmaya çalışıyorsunuz, başınıza bişeyler gelmeden şikayetçi olup msjları göstermeyi düşünür müsünüz? Sülaleniz mi rahat anlayamadım, bayağı tehdit ediliyorsunuz
Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size

Ben emin olamıyorum ceza alıp alamayacağından haberler malum.
Ama siz sorun tabiki karakola gidip böyle böyle bir durum var. İnşallah yardımcı olurlar.
Sevgiliniz mi bu nedir eski sevgilinizdi sanırım siz onu birakinca Ahmetle olunca çıldırdı hanzo.
Kendisi hiç sevgilim olmadı aramızda tek bir şey dahi geçmedi ben onu kardeş olarak gordum o benı sevgili olarak sonra sonuc bu

Ben sizin babanızı konunuzu vs hiç bilmiyorum ki özet gecseniz hem diğer arkadaşlar içinde iyi olur. Böyle anlaşılmıyor. Yaşın 18 den küçükse çocuğun daha büyükse bu bile bir avantaj olabilir yaptirim olarak
Babam için konu açmaya yada anlatmaya gerek duymadım kısaca şizofren ruh hastası

Orasını karakola gidip şikayetçi olmadan bilemezsiniz. Her olayın, davanın seyri farklıdır. Ülkenin durumu malum nice öldürülen kadınlar var çoğu da şikayetçi oldu. Bunların yanında şikayetçi olup istediği sonuca ulaşan kadınlar da elbet vardır. Siz yarın hemen gidin en yakın karakola. Sizin şikayetinizden sonra göz altına alındığında iş savcıya kalmış ifadesini aldıktan sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eder mi, mahkemede hakim ne karar verir orası belli olmaz. Ne yazık ki muz cumhuriyetinde yaşıyoruz. Siz tedbiri elden bırakmayın sosyal medyanın gücü önemli rol oynuyor böyle konularda. Hemen cezaevine girmesi gibi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama uzaklaştırma alır umarım

Almaz uzaklaştırma alır uyarı alır yinede bunlarla uğraşmaya devam edersiniz malum kadınlarımız cinayete kurban gidiyor sonradan bizim millet sesini çıkartıyor inşallah kurtulursunuz

7
Orasını karakola gidip şikayetçi olmadan bilemezsiniz. Her olayın, davanın seyri farklıdır. Ülkenin durumu malum nice öldürülen kadınlar var çoğu da şikayetçi oldu. Bunların yanında şikayetçi olup istediği sonuca ulaşan kadınlar da elbet vardır. Siz yarın hemen gidin en yakın karakola. Sizin şikayetinizden sonra göz altına alındığında iş savcıya kalmış ifadesini aldıktan sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eder mi, mahkemede hakim ne karar verir orası belli olmaz. Ne yazık ki muz cumhuriyetinde yaşıyoruz. Siz tedbiri elden bırakmayın sosyal medyanın gücü önemli rol oynuyor böyle konularda
Sonuç ne olursa olsun şikayet edicem ama umarım ceza alır ülkemizde ki adalet sistemine ne kadar güvenmesem de

Almaz uzaklaştırma alır uyarı alır yinede bunlarla uğraşmaya devam edersiniz malum kadınlarımız cinayete kurban gidiyor sonradan bizim millet sesini çıkartıyor inşallah kurtulursunuz
Kurtulamıyorum annem o kadar ses etti hala yüzsüz gibi cerenımı ver telefona dedi şu saate bile hala yazıyor bana sen goreceksin benim olmayacaksın ama başkasına da yar etmicem senı gibi şeyler yazıp duruyor

Siz şikayet edin yine de mutlaka. Bakarsınız gözü korkar. Umarım bir an önce kurtulursunuz
Umarım gozu korkar daha once annesi oğlumda problem var demişti ama çocuk tedavı olmayı kabul etmemişti hep kaçmıştı şizofreni hastalığı var başıma bela olacak diye çok korkuyorum

Back
X