Başlık bulamadım detay yorum ve fotoğrafta

Kurtulamıyorum annem o kadar ses etti hala yüzsüz gibi cerenımı ver telefona dedi şu saate bile hala yazıyor bana sen goreceksin benim olmayacaksın ama başkasına da yar etmicem senı gibi şeyler yazıp duruyor
Senin yapacağın tek şey savcılığa dilekçe vermen karakol değil suç duyurusunda bulunman bu kadar savcılık çeksin içeriye arkasından duyar duymaz karakola gidip uzaklaştırma isteyeceksin gözünüzde büyütmeyin hatta gözünü korkutun size her mesaj yazdığında polis ekipleri günde 5 kez kontrol ediyorlar beni de şöyle bir aklı başına gelsin yapacak adam yapar havlamaz

Senin yapacağın tek şey savcılığa dilekçe vermen karakol değil suç duyurusunda bulunman bu kadar savcılık çeksin içeriye arkasından duyar duymaz karakola gidip uzaklaştırma isteyeceksin gözünüzde büyütmeyin hatta gözünü korkutun size her mesaj yazdığında polis ekipleri günde 5 kez kontrol ediyorlar beni de şöyle bir aklı başına gelsin yapacak adam yapar havlamaz
Karakola değilde dırek savcılığa mı gideyim?

Karakola değilde dırek savcılığa mı gideyim?
Aynen öyle işin ciddiyetini bilsin git dilekceciye elindeki mesajlarında çıktısını al numarasıyla beraber götür dosyala ver savcılığa savcılık gel bakalım dediğinde nasıl tutusacak kendin gör bu ne be ezilmeye dayak yemeye ölmeyemi geldik dünyaya şöyle korkudan altına ettir derim arkasından karakola gidip uzaklaştırma al bakalım o köpek daha havliyormu

Aynen öyle işin ciddiyetini bilsin git dilekceciye elindeki mesajlarında çıktısını al numarasıyla beraber götür dosyala ver savcılığa savcılık gel bakalım dediğinde nasıl tutusacak kendin gör bu ne be ezilmeye dayak yemeye ölmeyemi geldik dünyaya şöyle korkudan altına ettir derim arkasından karakola gidip uzaklaştırma al bakalım o köpek daha havliyormu
Ben hiç bu açıdan bakmamıştım bana çok güzel bir fikir verdiniz savcılık falanda bana çok yakın ama hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Karakolla sakın uğraşmayın. Ordan dosyanız savcılığa gidene kadar kaç ay geçer. Bu konuşmaların ekran görüntülerini alın. Numarasını verin. Direkt adliyeye gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Teşekkür ederim savcılığa gitmek hiç aklıma gelmemişti sizden önce biride böyle yazdı savcılık hemen 2 dakıka otemde anneme soylerim direk oraya gidelim madem

Ben hiç bu açıdan bakmamıştım bana çok güzel bir fikir verdiniz savcılık falanda bana çok yakın ama hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Git canım seni anlayacak olan insanlardan birisi benim ilk eşinden sürekli dayak yiyen banyonun havalandirmasindan polisi arayın diye yalvaran gece TV karşısında uyurken gözümü aralamamla yüzümü kurtaran ben ne ateşle mücadele ettim en iyisi kendine güveneceksin yaparım deyip yapacaksin kararlı olacaksın korkmayacaksın yoksa korkuturlar o seni değil sen onu korkut canım eğer aklımı kullanıp her yolu denemeseydim 2015 te tvde kadın cinayetine kurban olarak taniyacaktiniz beni Allah o günleri kimseye yaşatmasın ama layikini vereceksin hapisse hapis cezaysa ceza yagdirtacaksin ki bıraksın seni senin yüzünden peynir ekmek yiyorum Kiss sinirimden Rabbim yardımcın olsun

Git canım seni anlayacak olan insanlardan birisi benim ilk eşinden sürekli dayak yiyen banyonun havalandirmasindan polisi arayın diye yalvaran gece TV karşısında uyurken gözümü aralamamla yüzümü kurtaran ben ne ateşle mücadele ettim en iyisi kendine güveneceksin yaparım deyip yapacaksin kararlı olacaksın korkmayacaksın yoksa korkuturlar o seni değil sen onu korkut canım eğer aklımı kullanıp her yolu denemeseydim 2015 te tvde kadın cinayetine kurban olarak taniyacaktiniz beni Allah o günleri kimseye yaşatmasın ama layikini vereceksin hapisse hapis cezaysa ceza yagdirtacaksin ki bıraksın seni senin yüzünden peynir ekmek yiyorum Kiss sinirimden Rabbim yardımcın olsun
İçim dondu resmen boyle bir İnsana ne kadar katlandınız? Allah sizi başınıza kotu bişey gelmeden kurtarmış o caninin elinden çok şükür

İçim dondu resmen boyle bir İnsana ne kadar katlandınız? Allah sizi başınıza kotu bişey gelmeden kurtarmış o caninin elinden çok şükür
3 yıl kurtulmaya çalıştım sonunda o cezaevine bende 2.ci evliligime gerçek mutlu yuvama kavuştum düşün yani savaşacaksin kurtulmak için İstanbula kaçtım ordada buldu beni o kadar manyakti sevdiği için miydi? Hayır değil beni satmak istedi ve ben her seferinde kurtuldum namusumu korudugum içindi Allah düşmanıma hiç bir kimseye yaşatmasın ben bugüne kadar namus için yaşadım ölürüm öldür beni kurtulayım diye çok yalvardım ama elimden geleni de yaptım tabi hak ettiği yere gitti Allah bana öyle güç verdiki oradan aldı başka yuvaya koydu Allah'ıma ne kadar sukretsem az gelir

7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı

Evet alir, zaman kaybetme.
Sosyal medyayi da arkana al,tehdit ediliyorum vs diye video cek,msjlarini at,tirsar kacar manyak ruh hastasi
Malesef sosyal medyada duyulan seylere yaptirim uygulama hizi isik hiziyla yarisir.

Kurtulamıyorum annem o kadar ses etti hala yüzsüz gibi cerenımı ver telefona dedi şu saate bile hala yazıyor bana sen goreceksin benim olmayacaksın ama başkasına da yar etmicem senı gibi şeyler yazıp duruyor
Acil mesajları ve adamı twitterda ifşa edin, polise gidin, ancak bu şekilde güvende olursunuz, ACİL!!!!!!

Savcılığa suç duyurusunda bulun. Ama muhtemelen bir şey çıkmaz. Olsun ben şikayet ettim demek için elinde belge olması lazım. Önce bunu yap. Sonra Twitter'da hesap aç ve bu mesajları, şikayette bulunduğuna dair belgeyi vs. koy. Usu fenomen hesaplara mesaj at, etiketle. Bir iki güne yayılır. Sonra dikkat çekince ekşi sözlüge düşer. Oradan da alır yürür zaten. Arkanda insanlar olursa yaptığın sikayet de dikkat çeker, işleme alınır. Maalesef artık bu işler böyle yürüyor.

7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Ben çok ihtimal vermiyorum ceza alacağından ama bir kulağı çekilir şikayetçi olun. Ceza almaz dememin sebebi de hem malum kadının ölmesine kadar bekleyen "adalet" sistemimiz, hem de autocorrection açık heralde "anasını Silivri" filan gibi saçma sapan laflar var, çok da ciddiye alamıyor insan ister istemez. O Silivri yerine gelecek kelimeyi hepimiz biliyoruz, ama yazmış mı somut olarak bakarsak? -Hayır.

Ceza alır mı almaz mı kısmı nasıl bir polise, savcıya denk geldiğinize göre bile değişiyor. Bizim ülke böyle. Adam eski karısını tehdit ediyor, kadın 20 küsur kere şikayetçi olmuş, uzaklaştırma kararı çıkarttırmış ama adam tehditlere devam ediyor ve hala dışarıda geziyor. Normal şartlar altında bu mesajlar bir suç unsuru, sizi tehdit ediyor, psikolojik yıkıma uğratıyor çünkü. Ama ceza alır mı sorusunun cevabı sosyal medyada ne kadar deşifre edip, ne kadar kamuoyu oluşturduğunuzla eş değer gibi bir şey oldu. Yoksa kimsenin tınladığı yok. Tablo kötü ama şikayet etmekten başka yapacak bir şey var mı? Yok.

Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size

Almaz güzelim. En en fazla uzaklastirma alabilirsin. Yanina yaklasirsa o zaman ceza alir. Mesajlarda agir hasta sezinledim. Sen su konu basligini bi degistir yenisini ac olmadi tehdit ediliyorum yardim edin diye. Icerigi de bi bastan anlat. Ara ara da yaz soru sor. Kendi kafana göre hareket etme. Annen arayip sovmesin. Gider annene bisey yapar şizofrense cerenle beni bu kadin ayirmak istio halbuki ceren beni sevio diye kurar kafada.

Bende de vardı böyle bir manyak sosyal medyadan mesajlar atıyordu sürekli fake hesaplardan ekliyordu engelliyordum. Tanışıklığımız da aynı okulda okumuş olup 1 kere yüzyüze merhabalaşma. Böylelerinin eski sevgili falan olmasına da gerek yok yani...10 yıldan fazla sürdü sonra nolduysa bıraktı şükür, şizofren olduğunu düşünüyorum ben de onun.

Back
X