Başlık bulamadım detay yorum ve fotoğrafta

Sanmiyorum ceza almaz ama gidin gene sikayet edin savci belki ifade icin cagarirsa gozu korkar birde telefon numarani degistir ama hatti kendi ustune alma baskasinin ustune olsunki seni bulamasin

Herkese merhaba daha once konu açmıştım beni üst üste arayan biri vardı hatta herkes polise git falan demişti ama ben gitmedim cahillik işte önemsemedim sadece arıyor gidip ne dicem polise diye düşündüm hep ama şimdi iş boyutu aştı tehdit etmeye başladı öldürmek ile buda benı korkuttu çünkü evimi biliyor iş boyutu açınca anneme soyledim aradı çocuğu baya şey sıraladı uzun uzun ve çocuğun dediği tek şey cerenim nerde telefonu ona ver demek oldu. Eskiden sadece arıyordu o yuzden polise gitmedim fakat şimdi elimde konusmalar var bir kısmını atıcam tabi atabilirsem. Eğer bu konuşmaları polise gosterip şikayetci olursam belli bir ceza alır mı?

Ceza alır. Ben de aynı şekilde birisinden şikayetçi olmuştum. 3 yıl aldı hem de. Ancak sicili temiz olduğu için 5 yıl erteleme aldı. 5 yıl içinde herhangi bir suça dahil olursa komple cezalarını çekecek.

Yazdığımı anlayamadın galıba anneme bu gece soyledim çocuğu arayıp onune gelene saydırdı bende diyorum ki polise şikayet edicez şikayet edersek bu konuşmalardan bir ceza alır mı dıyorum nerenızle okuyorsunuz?
Hiç bi ceza almaz kim almış ceza da o alacak. İnsanlar bin defa şikayet ediyorlar da birşey olmuyor. Başka tedbirler alın, sizde onun gözünü korkutmaya çalışın. Size ulaşamamasını sağlayın. Numaranızı değiştirip, sosyal medya hesaplarını kapatın. Bide burda size yardımcı olmaya çalışan insanlara daha az agresif davranın

Ceza alır. Ben de aynı şekilde birisinden şikayetçi olmuştum. 3 yıl aldı hem de. Ancak sicili temiz olduğu için 5 yıl erteleme aldı. 5 yıl içinde herhangi bir suça dahil olursa komple cezalarını çekecek.
Geçmiş olsun. Yakın zamanda mi oldu? Malum son zamanlarda hukuk namına bir şey kalmadı da şaşırdım adil Bi karar görünce

Lutfen pirim vermeyin su manyaklara.siz ondan degil o sizden korksun.hic gecikmeden hemen savciliga gidin.savciylada duzgunce konusup derdinizi anlatin.sosyal medyayida muhakkak kullanin.siz simdiy3 kadar sustugunuz icin korkuturum zannetmis.korkmayin.onun gozu karaysa sizinki daha kara olsun.dokun herseyi ortaya.bu tipler sustukca daha beter oluyor.benimde vardi basimda yillar once boyle bi tip.her aradiginda her tehtidinde senden korkmuyorum.olum allahin emri.bununlami korkutacaksin beni.diye diye uste cika cika sindirdim salagi.o zaman savcilik falan aklima g3lmedi benim k3ndim basa ciktim.ama sen savciligida sosyal medyayida kullan lutfen.

Direk savcılığa gidin yahu. Bu ne rahatlık? :işsiz:

Ben olsam heryerden ifşa ederdim ki savcı da ileri tarihe atıp başından savmasın diye..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Yakın zamanda mi oldu? Malum son zamanlarda hukuk namına bir şey kalmadı da şaşırdım adil Bi karar görünce

Geçen yıl davam sonuçlandı. Bu tarz konularda hukuk erkeğin yanında olmuyor pek. Ve sadece mesajlaşma üzerinden gidildi. Ses kaydı vs de yok. Hiç acımıyorlar inan bana bu yüzden için rahat olsun. Şikayet etmelisin.

Arkadaşlar ceza almaz vs yazmayın. Bilip bilmeden yorum yapıp arkadaşın motivasyonunu düşürmeyin. Ailemde 3 tane avukat var. Yazışmalarla beraber hemen savcılığa gidin ve asla korkmayın. Benim yaşadığım olayda adam duruşmaya dahi gelememişti korkudan. Hatta karşı tarafın savunmasını okudum. Telefon bende değildi başkası yazmış gibi bir şey söylemişti. Buna rağmen ceza aldı.

Herkese merhaba daha once konu açmıştım beni üst üste arayan biri vardı hatta herkes polise git falan demişti ama ben gitmedim cahillik işte önemsemedim sadece arıyor gidip ne dicem polise diye düşündüm hep ama şimdi iş boyutu aştı tehdit etmeye başladı öldürmek ile buda benı korkuttu çünkü evimi biliyor iş boyutu açınca anneme soyledim aradı çocuğu baya şey sıraladı uzun uzun ve çocuğun dediği tek şey cerenim nerde telefonu ona ver demek oldu. Eskiden sadece arıyordu o yuzden polise gitmedim fakat şimdi elimde konusmalar var bir kısmını atıcam tabi atabilirsem. Eğer bu konuşmaları polise gosterip şikayetci olursam belli bir ceza alır mı?
sürekli aramasından rahatsız olduysan polise gitmen gerekirdi,,üstüne üstülk mesajlaşmışsın birde hoşuna gittiğini sanmıl olabilir,umut vermek gibi olmuş.Eğer gerçekten rhatsız oluyorsan polise git

Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size

Sanırsın ülkede karakol yok yani kalk git gidemiyorsan engelliysen ara anlat durumunu. Biz bir şey yapmazlar desek gitmeyecek misiniz ? Ölünce arkanızdan gülerim valla kusura bakmayın. Gidin şikayetçi olun bir şey yaparlarsa yaparlar yok olmadı en azından şikayetçi olmuş olursunuz. Ne saçma bir soru yani ee tehdit ediliyorum şikayet ediyim mi nolur sizce.. Biz ne bilelim polis miyiz avukat mıyız savcı mıyız.. Herkese ayrı işler adalet git ara.

Türkçesi bile berbat salagın.
Ben ürktüm bilmiyorum.
Böyle psikopatlar o kadar çok ki.
Peki kuru sıkı mı sallıyor sizce ciddi mi ?
Şikayet edildigi zaman gözü dönecek kadar ruh hastası mı ?
Lütfen siz de koruma talep edin.
Hatta evinizi, işinizi, annenizin telefonunu herşeyini değiştirin.

sikayet edin sorun olmaz polis onu tutuklar sizi korur demeyi cok isterdim. ama malesef görüyoruz saliverilen insanlari. bu adamin anlayacagi dil kendi konustugu dil.
ama simdi aklimdan geçenleri yazsam banlanirim.

Kesinlik le bi ceza verilmeli buna kişiye sizin veya çevrenizden birinin başına bişey gelmeden ama şöylede bi şey var havlayan it ısırmaz bu köpek sadece havlar ama havlamarı bile sizi rahatsız eder

Arkadaşlar ceza almaz vs yazmayın. Bilip bilmeden yorum yapıp arkadaşın motivasyonunu düşürmeyin. Ailemde 3 tane avukat var. Yazışmalarla beraber hemen savcılığa gidin ve asla korkmayın. Benim yaşadığım olayda adam duruşmaya dahi gelememişti korkudan. Hatta karşı tarafın savunmasını okudum. Telefon bende değildi başkası yazmış gibi bir şey söylemişti. Buna rağmen ceza aldı.
ceza aldi da ne oldu. su an disarda.
cezadan korkan bi adam denk gelmis size.
cezadan korkmasa gelip sizi delik desik edebilir mi su an?
olen kadinlarin cogu bu ertelemelerden tutuksuz yargilanmalardan olmuyor mu?

ceza aldi da ne oldu. su an disarda.
cezadan korkan bi adam denk gelmis size.
cezadan korkmasa gelip sizi delik desik edebilir mi su an?
olen kadinlarin cogu bu ertelemelerden tutuksuz yargilanmalardan olmuyor mu?

Aksini ifade etmedim? Yanlış kişiye bunları söylüyorsunuz. Ben başımdan geçen bir olayı anlattım. Ceza almaz diyip savcılığa şikayet etmesin diyenlere benim sözüm.

Back
X