Başlık bulamadım detay yorum ve fotoğrafta

Bu tipler nasıl böyle kafasına göre tehditler savurabiliyor yok sağ koymam diye anlamıyorum neye güveniyorlar neyin tribi bu?
hukuktaki saçma uygulamalar böyle ite kopuğa güven veriyor işte.
hemen şikayetçi olun ve uzaklaşın o heriften. geçmiş olsun..

Ortalık ruh hastası kaynıyor Allah sonumuzu hayır etsin gerçektende ya.Savcılığa suç duyurusunda bulunun.Evet haberlerde belki görüyoruz eşini dövüpte serbest kalanları filan ama bu yıldırmasın sizi.İnşallah ya hapse ya tımarhaneye tıkarlar bu kansızı.

Yazdığımı anlayamadın galıba anneme bu gece soyledim çocuğu arayıp onune gelene saydırdı bende diyorum ki polise şikayet edicez şikayet edersek bu konuşmalardan bir ceza alır mı dıyorum nerenızle okuyorsunuz?
Ve bu çocuk babam gibi babama çok benziyor şizofrenık ruh hastası
Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size

Yazdıklarınızı ve akibetinde başınıza gelme ihtimali olan şeyleri, aşağı yukarı sezinliyorum ve hala ne bekliyorsunuz diyorum. Her türlü hakkınızı arayın, msjı yazan kişi hakkında yaptığınız betimlemeye bir bakarsanız,aceleci olmanızı söylememde ne kadar haklı olduğumu anlarsınız. Ceza alır mı almaz mı, karar merciisi burası değil.

Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size

Adlı süreçte deliller paylasilmamali diye biliyorum ama emin değilim.

Sadece keyfi olarak insan öldüren bir dunyadayiz. Tek bir ölüm tehditi olan mesajla bile şikayet edilmeli.

Ancak üzgünüm ki yeterli koruma saglanamiyor . Umarım sesinizi duyurabilirsiniz.

Eski sevgili mi bu , izimnizi kaybedemez misiniz , ailenizi nereden tanıyor ?

Savcılıkta zaten polise bildirecek adamın bulunması, ifadesinin alınması için fark olmuyor.
Savcılıktan direkt işlem oluyor. Dahaönce durumu yaşadım. Polisten dosya savcılığa gidene kadar çok zaman geçiyor.
Ben dilekçeyi verdim, uzaklaştırma 3. Gün de cıktı.

Herkese merhaba daha once konu açmıştım beni üst üste arayan biri vardı hatta herkes polise git falan demişti ama ben gitmedim cahillik işte önemsemedim sadece arıyor gidip ne dicem polise diye düşündüm hep ama şimdi iş boyutu aştı tehdit etmeye başladı öldürmek ile buda benı korkuttu çünkü evimi biliyor iş boyutu açınca anneme soyledim aradı çocuğu baya şey sıraladı uzun uzun ve çocuğun dediği tek şey cerenim nerde telefonu ona ver demek oldu. Eskiden sadece arıyordu o yuzden polise gitmedim fakat şimdi elimde konusmalar var bir kısmını atıcam tabi atabilirsem. Eğer bu konuşmaları polise gosterip şikayetci olursam belli bir ceza alır mı?
Bence hemen polise gidin bu ülkede adalet yok tutuklasalar bile serbest bırakılır o bi kesin ama siz gene de gidin derim ben

Savcılıktan direkt işlem oluyor. Dahaönce durumu yaşadım. Polisten dosya savcılığa gidene kadar çok zaman geçiyor.
Ben dilekçeyi verdim, uzaklaştırma 3. Gün de cıktı.
Değişiyor sanırım kimi savcılık önce polise git diyor kimi polis önce savcılığa git diyor. Kimisi işi hemen hallediyor. Umarım cabucak hallolur.

Kafası mı güzel ,bu nedir ya?
Terbiyesiz,anası babası yetiştiremiyor,böyle elalemin kızlarına sarıyor sonra.
Lütfen polise gidin,uzaklaştırma verilebilir ama öte yandan tek gezmeyin bir süre,ne olur ne olmaz,temkinli olmakta fayda var.

Şikayetçi olunca akıl ve ruh sağlığı yerinde olmadığı tespit edilirse sanırım tutuklanmıyor ama tedaviye alınıyor diye biliyorum sen onu şikayet et mutlaka bir sonuca ulaşacaksın ama bu dönemde de tek başına dolaşma sürekli yanında biri yada birileri olsun

Adliyenin icinde savcilik var. Oraya git. Ya da polise. Mesajlari herseyi goster. Ciddi ciddi tehdit var.

7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Sikateci oldugunuzda once ifadeye cagrilir. Sonra savcilik iki tarafin ifadesoyle sizin delillerinize bakar ve tehdit davasi acilir.

Valla şikayetçi ol ve sosyal medyada duyur sesini işler o zaman daha hızlanabilir. Allah yardımcınız olsun

Savcılık, polis ne gerekiyorsa şikayet et tabii. Ama tedbiri de elden bırakma. Biber gazı, göz yaşartıcı sprey gibi birşey temin etmeye çalış

Hergun tvlerde manyak psikopat katil adamlari seyrederken buraya yazmaya ayircaginiz vakitte coktan sikayet etmis olmaliydiniz.

Herif resmen canını alırım diye tehdit ediyor farkında mısın?
Elinden geleni ardına koyma polise değilde savcılığa dilekçe ver şikayette bulun huzur bozma artı tehdit olarak. Polisede şikayet edebilirsin orası sana kalmış artı olarak sosyal medyayı da kullan Instagram'da bir çok sesini duyurabilcegin mecra var ifşa et çocuğu belki bir babayiğit çıkar halleder çocugu.

Back
X