Başlık bulamadım detay yorum ve fotoğrafta

Sen bunun ailesini tanıyor mu sun onlarla görüşüp bu durumu anlatma imkanın var mı bunu da yapabilirsin
Ailesine anlattım daha doğrusu annem annesiyle konuştu kadın bile benım oğlum kızınızı seviyor siz bi cerenle konusun yazmış hala şaka gibi

Herif resmen canını alırım diye tehdit ediyor farkında mısın?
Elinden geleni ardına koyma polise değilde savcılığa dilekçe ver şikayette bulun huzur bozma artı tehdit olarak. Polisede şikayet edebilirsin orası sana kalmış artı olarak sosyal medyayı da kullan Instagram'da bir çok sesini duyurabilcegin mecra var ifşa et çocuğu belki bir babayiğit çıkar halleder çocugu.
Hergun tvlerde manyak psikopat katil adamlari seyrederken buraya yazmaya ayircaginiz vakitte coktan sikayet etmis olmaliydiniz.
Savcılık, polis ne gerekiyorsa şikayet et tabii. Ama tedbiri de elden bırakma. Biber gazı, göz yaşartıcı sprey gibi birşey temin etmeye çalış
Sonradan boyle mesajlar da atmış birde bi mesajda '' kızlığını almadım dıye boyle oldu anca oyle benım olurdun'' gibi bir mesaj yazmış o mesaj uzerıne bende bugun ona yarın polise gideceğimi soyledik ten sonra çoğu mesajı kaldırmış. Yarın annemle birlikte gidicez oglenden bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20191224-225740~2.webp
    Screenshot_20191224-225740~2.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20191224-230222~2.webp
    Screenshot_20191224-230222~2.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 90
Eski sevgilim benide rahatsız ediyordu tehditler vs evime kadar sarhoş bir şekilde gelirdi bir gece polis çağırdık onu aldılar annemde şikayetçi olunca mahkemeye sevk edildi uzaklaştırma verildi tekrarladığı taktirde hapis cezası vardı 3 aydı sanırım tekrar rahatsız ederse 6 ay falan

Yazdığımı anlayamadın galıba anneme bu gece soyledim çocuğu arayıp onune gelene saydırdı bende diyorum ki polise şikayet edicez şikayet edersek bu konuşmalardan bir ceza alır mı dıyorum nerenızle okuyorsunuz?
Niye almasın arkadaşım. Bunlardan almazsa daha neden alacak. Açık açık tehdit ediyor. Bir süre uzaklaşma şansınız var mı?
Ve hattınızı değiştirin bir an önce.

Uzaklaştırma kararını hemen çıkartabilirsiniz. Başvuruların çoğunda zaten uzaklaştırma kararı çıkıyor. Burdaki mevzu teorik değil pratikte uygulanmaması. Uzaklaştırma kararı çikar,sizi üzmek istemem ama bu kararlar caydırıcı olmuyor,karardan sonrası için geçerli önlemler alınamıyor. Lütfen günlük hayatınızda temkinli davranın,sosyal medya üzerinden kamuoyu oluşturabilirsiniz maalesef böyle vakalarda adaleti kendimiz sağlamak zorunda kalıyoruz

Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size
Bu zamanda adam bıçaklayan bile saliveriliyor eğer sabıkası yoksa bu msjjlar ile pek de ceza alacağını düşünmüyorum :/

Ek muhakkak polise gidin koruma isteyin

Benimde başımda vardı böyle bi bela.tüm mesajlarıyla gittim karakola,direk savcı uzaklaştırma çıkarttı ve bir çok polis memurunun telefonları verildi olaki karşına çıkar yolunu keser hemen ara diye.eş zamanlı davada açıldı devam ediyor
Bu arada ifade verirken can güvenliğim yok,başıma gelebilecek herşeyden o şahıs sorumludur diye belirtin varsa bağımlılıklarını belirtin.ailesiyle olan konuşmayıda eklemeyi unutmayın

Back
X