- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Amin. Tüm isteyenlerle inşalahAllah yardımciniz olsun insallah sizde hayirli evlat sahibi olursunuz tez zamanda
3.5 yıllık evliyiz ben 33 eşim 34 yaşında. Saraçoğlunun kürlerini duydum ama şu an yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki elim varmıyor hiç birine. Sanki son çarem onlarmış gibi hissettim birden. Doktor aşılama da olmaz yaşın itibariyle dedi.Kaç senelik evlisiniz? Yaşlarınız ne? Bide tüp bebek için bikaç dr tavsiyesi daha alın derim. Ayrıca ibrahim saraçoğlunun kürlerini uygulayabilirsiniz. Uygulayanlar olumlu sonuç alıyorlar
Ben çalışıyorum. Özel sandığa bağlıyım. Bu nedenle eşimin sigortasından faydalanamıyorum. Benim sağlık güvencem de karşılamıyor tüp bebek tedavisini.Problem eşinizdeyse rapor alırsanız devlet karşılar tüp bebeği. Eşinizin üzerine gitmeyin bu konuda maddi ve manevi olarak gerçekten yıpratıcı bir süreç. Allah yardımcınız olsun. Bu arada tek dr la kalmayın.
Problem eşinizdeyse rapor alırsanız devlet karşılar tüp bebeği. Eşinizin üzerine gitmeyin bu konuda maddi ve manevi olarak gerçekten yıpratıcı bir süreç. Allah yardımcınız olsun. Bu arada tek dr la kalmayın.
Güzel dilekler için teşekkürler. Sabır demek ki bu işin ilacıCanım daha bı yıldır ıstıyorsun neden bu umutsuzluk kendıne gel bebegın olacak anne olacaksın sen bunu bı kendıne ınandır sen buna ınan sonra bak burda sayfalar var senn gıbı cok ınsan var onları oku herbırı yıllarca ugrasıyor hıc vazgecmeden incir kürü duymustm cokta memnun olan ınsan var baska doktora gıt asılama olmadan durek tup bebek demez doktorlar benm kuzenıme ıkı defa asılama yaparz oyle tupbbek yapılır dedı doktor baska doktora gıt olmadımı baskasına git cabala ugras vazgecme allahın ıznı ıle kucagına alacaksın bebegını canım dua et rabbım nasıp etsın tum olmayanlara
Canım bizimde 1 seneyi geçti bu hafta cumartesi hsg çektirdim. İyikide çektirmişim sol yapışık sağda çok darmış rahim agzı çok ufakmış. Hepsini olması gerektigi hale getirdiler ama baya zorlandım. Sizin sorununuz ne?1 yıla yakındır bebek istiyoruz. Bu süreç içerisinde ilk 6 ay bir doktora düzenli olarak gittim. Sonuç alamadım. Sonra küstüm galiba ara verdim.
Geçtiğimiz hafta yeniden doktora gittim bu sefer başka bir doktora. Büyük bir hastanenin tüp bebek merkezine. Doktor ilk muayene, tahlil sonuçları, eşimin sonuçları derken başka hiç bir yolu yok tek şansın tüp bebek dedi. Çok üzüldüm, çok ağladım. Bir de tüp bebek maliyetini şu an karşılayamayacak olmak canımı daha fazla yaktı. Vesair vesair... Eşimle daha bu konuyu hiç konuşmadık. 1 hafta oluyor, hastaneden çıktığımda konuşacak durumda olmadığım için msj göndermiştim. Sonra bir kaç kez konuyu açacak oldum ya geçiştirdi ya konu kapandı.
Doktorum erkekler bu durumu zor kabul eder demişti. Ama içim içimi yiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir yandan içim çok acıyor, bir yandan korkuyorum. Eşim 'dur bakalım' diyor, ona da yüklenemiyorum.
Nihayetinde üzgünüm ve korkuyorum.
Ne karar vereceğim, hangi yolu izleyeceğim tecrübeli kk üyeleri el atar mı bu duruma.
3.5 yıllık evliyiz ben 33 eşim 34 yaşında. Saraçoğlunun kürlerini duydum ama şu an yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki elim varmıyor hiç birine. Sanki son çarem onlarmış gibi hissettim birden. Doktor aşılama da olmaz yaşın itibariyle dedi.
Olması gerekli hale getirdiler derken? Histeroskopi mi oldunuz? Benimde sol tüpte hafif bir yapışıklık vardı hsg esnasında açıldı dediler o yüzden sordum.. Geçmiş olsun ayrıca arkadaşımCanım bizimde 1 seneyi geçti bu hafta cumartesi hsg çektirdim. İyikide çektirmişim sol yapışık sağda çok darmış rahim agzı çok ufakmış. Hepsini olması gerektigi hale getirdiler ama baya zorlandım. Sizin sorununuz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?