Hayır. Ama çıktı hemenSiz başka reyona geçince başka birinden yardım istedi mi?
İsmim bambaşka birşey çok az var adımdan ve dikkat çekiyor. Zehol bir anda uyduruğum bir isim sadece şapşikciğimBahsettigin isim zeholmu? Cunku ilk kez duymus olucam eger oyleyse. Yada zehol sadece nickinde bahsi gecen konudaki isim bambaskami?
Canımsınızzeholll ayaklarının üstünde duran halin süper. Hadi güzel şeyler yaz inşallah bize.
Müşteri keşke iş arkadaşım olsaydı :)İs arkadasin mi yoksa Musterimi anlamadim. İs arkadasinsa yesil isik yak bence oda etkilenmis
O da olabilir yahut konuşmayı seven biri de olabilir yahut etkilenmişte olabilir. Hiç bilmiyorum. Keşke etkilenmiş olsa çapkın olmasa, sadece bana bu kadar konuşsa hehehAdam bi tek bana mı çapkın geldi
Kız ismin ne çatladım heSelam hanımlar. Bir giyim mağazasında yazımı değerlendireyim diye geçici iş buldum. Orda çalışıyorum.
24 yaşındayım başıma ilk kez geliyor ama adamı gördüğüm gibi ellerim titremeye başladı. Kalbim hızlı hızlı çarptı yüzüne dahi doğru düzgün bakamadım. Uzun saçı adamlara hiç yakıştıramazdım ama birine bu kadar mı yakışır diyorum şimdi. Çok yakışıklı biri değil ama inanılmaz sevimli geldi bana.
Dün ilk kez karşılaştık. Hayırsever bir gruba üye sanırım (bu durum da beni çok etkiledi). Dün birçok kimsesiz çocuklarla geldi. Onlara bayramlık alıyordu. Bende reyondaydım sonra yaka kartımı okudu. (Çok nadir bulunan ve farklı bir anlamı olan bir adım var)
"HIMMM. ADI ZEHOLMÜŞ. ANLAMINI BİLİYOR MUSUN ADININ ZEHOL" dedi.Biliyorum elbette, ben o kadar iddialı değilim ama adımın anlamı şu şu dedim Memnun oldu bu durumdan. "Siz sanırım biliyordunuz" dedim. Evet biliyordum senden de duymak istedim dedi.
"Niye iddialı değilsin.Gayet anlamını taşıyacağına eminim. İddialı olmalısın" dedi. Teşekkür ettim. Sürekli adımla hitap ederek şakalar yaparak defalarca kez yardım istedi. Ama inanılmaz bir elektrik hissettim inanın. Aslında olaylar çok saçma geliyor düşününce ama o his oldu işte. "Dur şuraları karıştıralım zeholü uğraştıralım" derken falan çok saçma ama sempatikliğinden inanılmaz etkilendim.
Sonra bugün oldu. Yemek molasına çıkmıştım. Yemek yediğim yerden çıkarken baktım o geliyor. Oydu yani pek emin olamasam da.Merdivenlerde karşılaştık ama kahveyi dökmemek için aşırı dikkat gösteriyordu görmedi beni kahveye bakarken. Beni görsün diye yukarı çıktım yaka kartımı masada unutmuşum gibi. Dalmış gitmişti kahveye görmedi beni. Molam da bitiyordu fazla vaktim de yoktu. Ama ne tevafuk
Yine gelsin diye evrene 17151816 kilowatt enerji yolladım yemekten sonra ve tata tekrar çocukarla geldi :) Onu gördüğüme o kadar sevindim ki. Adımın anlamını kendi cümlelerimle söyleyerek (örnek olarak; dünyanın en güzel çiçeği merhaba) merhaba dedi bana.gülümsedim ve aşırı utancımı saklamak için başka bir reyona geçtim. Aslında merhaba nasılsınız desem devam eder gider gibiydi sohbet ama ben offff.
İnanın ilk kez böyle hissediyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Keşke o da benden etkilenmiş olsa
Keşke söyleyebilsem ama inanın çok karakteristik bir ad. Direk ifşa olurum Nolur kusura bakmayın.Kız ismin ne çatladım he
Özelden yaz söz kimseye söylememKeşke söyleyebilsem ama inanın çok karakteristik bir ad. Direk ifşa olurum Nolur kusura bakmayın.
Huzurcum aklıma seninle ilgili neler geldi neler...Ayy hadi inşallah. Çok güzel çok tatlı heyecanlar bunlar. Devamı da gelirse mükemmel olur. Bence sadece bekle. Hayirlisiysa olur inşallah
Çatladık vallahi. Çok merak ettim adınızıİsmim bambaşka birşey çok az var adımdan ve dikkat çekiyor. Zehol bir anda uyduruğum bir isim sadece şapşikciğim
Zamanla belli olur oda,O da olabilir yahut konuşmayı seven biri de olabilir yahut etkilenmişte olabilir. Hiç bilmiyorum. Keşke etkilenmiş olsa çapkın olmasa, sadece bana bu kadar konuşsa heheh
Rica ederim canım. Çok sevindim böyle düşünmene. Benimle ilgili neler geldi aklına merak ettim :)Huzurcum aklıma seninle ilgili neler geldi neler...
Seni bu konunun altında görmek beni ne kadar mutlu etti bilemezsin. Bi an geriye döndüm ve kendimi bi kez daha sevdim.
Çok teşekkür ederim bana yaptığın tüm yorumlar için.
Kınamdan kaçmıştım hani... Sonra ailem gelmişti ziyaretime. Ailem olduğundan siteye girememiştim. Sende "biz burda yazıyoruz ama konu sahibi bence nişanı geri taktı ve şuan düğünde eğleniyor olabilir" demiştin. O canımın sıkkınlığına rağmen ağzımı hipopotam gibi aça aça gülmüştüm. Şöyle --->Rica ederim canım. Çok sevindim böyle düşünmene. Benimle ilgili neler geldi aklına merak ettim :)
Çok nadir bulunan bir isim direk ifşa olurum lütfen kusura bakmayın nolurÇatladık vallahi. Çok merak ettim adınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?