Başlık bulamadım

Kız ismin ne çatladım he

Ayy hadi inşallah. Çok güzel çok tatlı heyecanlar bunlar. Devamı da gelirse mükemmel olur. Bence sadece bekle. Hayirlisiysa olur inşallah
Huzurcum aklıma seninle ilgili neler geldi neler...

Seni bu konunun altında görmek beni ne kadar mutlu etti bilemezsin. Bi an geriye döndüm ve kendimi bi kez daha sevdim.

Çok teşekkür ederim bana yaptığın tüm yorumlar için.

Bence inanılmaz şeker bir hikaye insan sıradan tanıştığı bir kişiyle bu şekilde bir selam vermez diye düşünüyorum sanki... var gibi baksana dilerim doğru kişidir ve güzel şeyler yaşanır

Ben bile heyecanlandım okurken. Gelişme olursa konuyu güncelle, takipteyim. Ay çok hoş ya

Rica ederim canım. Çok sevindim böyle düşünmene. Benimle ilgili neler geldi aklına merak ettim :)

Rica ederim canım. Çok sevindim böyle düşünmene. Benimle ilgili neler geldi aklına merak ettim :)
Kınamdan kaçmıştım hani... Sonra ailem gelmişti ziyaretime. Ailem olduğundan siteye girememiştim. Sende "biz burda yazıyoruz ama konu sahibi bence nişanı geri taktı ve şuan düğünde eğleniyor olabilir" demiştin. O canımın sıkkınlığına rağmen ağzımı hipopotam gibi aça aça gülmüştüm. Şöyle --->

Sonra bir sürü destek yorumunuz geldi. Gerçekten büyük destek olmuştunuz. Bugün burdaysam sizin ve tüm kk kadınlarının payı büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…