Başlık bulamadım

Ay cok etkilendim kizzzz oda szden hoslanmis gibime geldi inşallah hersey gonlunce olur

zeholll ayaklarının üstünde duran halin süper. Hadi güzel şeyler yaz inşallah bize.
İnşaaallah. Çok teşekkür ederim. İnanın bugün burda ayaklarım üstünde surabiliyorsam sizin ve kk kadınlarının etkisi çok büyük. Konuyu inşaallah güncellerim. Güncellemek istiyorum güncelleyeyim nolur Allahım

Son düzenleme:
Yaşasın takibe almalık sevimli konu gelmiş Devamı da güzel gelir umarım :)

Aynen canım seni hatırlıyorum zaten. Biz her zaman arkandayiz

İnşaallah bu kadar kadın ve bu ponçik kalbim yanılmaz da herşey güzel olur. Allahım olsun lütfen
Ay kizzz bni bile heycanlandriyosun merak etme olucak gibi görünüyor eger hoslanmadiysa seninle boyle konuşmaz bnce

Etkilenmiş bence
Ama bugün hemen çıktı. Grupla da hareket ediyorlar. Keşke dünki gibi olsaydı. Bi yönden de nasıl olsun. Ellerim ile iş yapıyorım ellerim titriyor. O görmesin diye başka reyona geçiyorum gülerek, hemde benim cümlelerimle adımın anlamını söyleyip merhaba derken. Acaba rahatsız olduğumu mu sandı yaaaaa. O yüzden mi çıktı hemen. İnşaallah öyle olmamıştır

Bugün geldiğinde hiç karşılık vermediniz mi? Ama gülmüşsünüz :) sanmıyorum rahatsız olduğunuzu düşündüğünü.

Tüm kızlar yazmış ama bende yazayım istedim ;okurken bende çok heyecanlandım, güzel haberlerinizi ve gelişmeleri bekliyoruz, yazın buraya mutlaka

Güncelle inşallah. Hep uçuş uçuuş ool böyle.

Bugün geldiğinde hiç karşılık vermediniz mi? Ama gülmüşsünüz :) sanmıyorum rahatsız olduğunuzu düşündüğünü.
Güldüm ama yüzümün hali nasıldı bilmiyorum. Samimi bir gülüş olmuş mudur acaba. Ne var bu kadar korkacak görürse görsün ellerimin titrediğini. Kesin yüzüme salak bir "kaçma" gülüşü yerleştirmişimdir. O da başından savıyormuş ve rahatsız olduğum anlamını çıkarmış olabilir.

Ama gerçi gönüllü grubuyla da hareket ediyorlar. Sadece kendisi yok. Belki sadece kendisi olsa kalırdı. Merhaba dedi gitti. Belki son dakika gelmişimdir aklına ve görüp gitmek istemiştir.

Neler yazdım. Birinden hoşlanırken Gülse Birsel oluyorum

:))
Dediğin gibi olsa sen de gülmezdin ama değil mi. Başka biri olsaydı teşekkür eder işine dönerdin. Yanlış mıyım?
Bence o da farkında , rahat ol.
Zaten olacağı varsa olur, hakkında hayırlısı olsun.
Çok tatlı şeyler bunlar, keyfine bak:)

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…