• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baslik bulamadim.

esimin dayisi orada yasiyor hallerinden memnunlar. tabii kisiye gore degisir.
ben de kapali oldugum halde orada kalici yasamak istemem.
lakin 5 yilligima 5 kati para kazanacak olsak gozum kapali giderdim.
ama boyle bir sey ne yazik ki imkansiz :)
Buranin 5 kati rahat aliyoruz.

Zaten
Benim aklima cocugun okulu geldi. 2 sene icinde okula baslayacak. Orda baslarsa arapca ve onlarin egitim sistemiyle birkac yil okuyup turkiyeye donunce de bocaliycak zavallim.
oGlumu dusundugum icin gidiyorum. Amerkan okuluna gidicek. 2 dil ogrenecek. Baska kulturleri taniyicak. Zavalli olucak bir durum yok ortada .

Zaten

oGlumu dusundugum icin gidiyorum. Amerkan okuluna gidicek. 2 dil ogrenecek. Baska kulturleri taniyicak. Zavalli olucak bir durum yok ortada .
Zavalli derken kotu anlasilmis ben kotu bisey demek istemedim. Siz gitmek istemiyordunuz ya ben de size hak verecek bir durum daha oldugunu soylemek istedim. Amerikan okulu olmasi farkli tabi daha avantajli. Ama Turkiyeye dondugunuzde ayni tarz bir okulda devam edebilme imkani varsa. Yoksa bocalama durumu hala gecerli. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Sa
Zavalli derken kotu anlasilmis ben kotu bisey demek istemedim. Siz gitmek istemiyordunuz ya ben de size hak verecek bir durum daha oldugunu soylemek istedim. Amerikan okulu olmasi farkli tabi daha avantajli. Ama Turkiyeye dondugunuzde ayni tarz bir okulda devam edebilme imkani varsa. Yoksa bocalama durumu hala gecerli. Hayirlisi olsun hakkinizda.
sagolun. Insallah. Herseyden once onemli olan huzur. Tabiki sizde haklisiniz .hersey dusunduruyo beni. Herseyden once oglumun sagligi ve mutlulugu onemli.

Hayirli ugurlu olsun. Ilk mesaji okudugumda kesin gitmeniz gerektigini dusundum. Boyle farkli kulturde buyuyen cocuklarin hep artisi oluyor hayatta.

Is ciddiye binince korkmaya basladim. Aileme cok duskunun hastetlikten korkuyorum.

Cidde dedigimiz mesafe 3-3bucuk saatlik yol ucakla. Cok da aman aman bir uzaklık yok. Elbette hasretlik cekersiniz zorlanırsnz hatta ama bu hem size hem cocugunuza hem de aile ekonominize buyuk katkılar sağlıycak. Iyi bir yaşam icin bazi fedakarlıklar yapmak lazım ki siz de bunun bilincindesiniz zaten.
Cok dayanamazsanz hasretlerine yarıyıl tatili vs oldugunda ucakla gider gelirsiniz. Ama artık görüntülü konusma vs her sey var. Yine de zor ama bunu hafifletecek alternatifler üretin derim ben.
Üstelik sık sık gidip umre yapabilirsiniz, bu ne kadar büyük bir fırsat :)

Babama dayanamiyorum. Babami gorunce aglamam geliyor.bir tek babam dan ayri olam canimi yakiyo

Gelicekler kesin. Babam hatta gidiyoruz fiye cok seviniyor. Firsat diyor. Ama icim cok kotu.

Gelicekler kesin. Babam hatta gidiyoruz fiye cok seviniyor. Firsat diyor. Ama icim cok kotu.

Elbette kötü olucaktır kolay değil.. ama siz de sakin üzüntünüzü onlara belli etmeyin, akılları sizde kalmasn.
Zorluk çekiceksiniz ama en sonunda türlü türlü kazanclar elde etmis olacaksınız insallah.
Rabbim yardımcınız olsun. :)

Aman gidince eşinize sürekli keşke gelmeseydik gibi şeyler söyleyip bunaltmayın oralarda.
Zor zamanlar da olur illa ki. Kolay bir şey değil tanımadığın bir ülkeye yerleşmek.
O yüzden daha yapıcı olmak gerek bence.
Evlilik de zarar görmesin. Güzel şeyler düşünmeye bakın bence.
Herkese nasip olmaz böyle bir fırsat. Belki de çok çok güzel şeyler yaşayacaksınız.
Kabullenip hayatın tadını çıkarın.
Çok abartıyorsunuz.

Bizim elimize de oyle bi firsat gecse keske de gitsek su siyaset yuzunden herkesten sogudum artik bu ulkede..

Aman gidince eşinize sürekli keşke gelmeseydik gibi şeyler söyleyip bunaltmayın oralarda.
Zor zamanlar da olur illa ki. Kolay bir şey değil tanımadığın bir ülkeye yerleşmek.
O yüzden daha yapıcı olmak gerek bence.
Evlilik de zarar görmesin. Güzel şeyler düşünmeye bakın bence.
Herkese nasip olmaz böyle bir fırsat. Belki de çok çok güzel şeyler yaşayacaksınız.
Kabullenip hayatın tadını çıkarın.
Çok abartıyorsunuz.

Ben katılıyorum.
Hayatın tadını çıkarmasını bilene bence süper fırsat.
Rezidans var havuz var iklim süper diğer yabancılarla arkadaşlık eder keyfime bakardım:))

Bence fırsatı değerlendirmeye tabi ki değer ama kendini hazırla. Hiç kolay olmayacak. Bunalıma girmemeye bak, kendine meşguliyetler bul. Sıkıntıdan eşinle de problemler yaşayabilirsin. Oranın avantajlarını düşünüp kendini motive et.

Bence fırsatı değerlendirmeye tabi ki değer ama kendini hazırla. Hiç kolay olmayacak. Bunalıma girmemeye bak, kendine meşguliyetler bul. Sıkıntıdan eşinle de problemler yaşayabilirsin. Oranın avantajlarını düşünüp kendini motive et.
Zor olucak biliyorum. Bu aralar stresten yemeye vetdim kendimi.

Back
X