• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım :)

Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatif:KK43: işin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
psikolojik destek alın

Mrb benim bi tanidigiminda uzun yıllar çocuğu olmuyor. Oda çok istiyor sizin gibi. Yıllardır doktorlar bilmemiş. Bi profesore gitti ama baya masraf oldu kontrol bile pahali oldu. Çikolata kisti varmış ameliyat oldu rahmini temizlemis doktor. 4.evreye yani son evreye gelmiş. Her doktor anlamıyor yani. Şimdi ilaç kullanıyor bakalım ne olacak . Sizde umudunuzu yitirmeyin iyi bi doktor bulun

Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatif:KK43: işin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
arastirmalara devam etseniz her gecen yil yeni bir teknolojik gelisme oluyor belki bi tedavi vardir. puuufff gercekten zor bi durum sizi cok iyi anliyorum.bende cocuk icin bekleyenlerdenim :işsiz: bi de evlat edinme işini illa caiz sekilde yapmak isterseniz süt annelik yoluyla kılıfına uyduruluyor sanirim bu iş. tabi sizin ya da esinizin emziren kardesi olmasi lazim sanirim bi arastirin

Mrb benim bi tanidigiminda uzun yıllar çocuğu olmuyor. Oda çok istiyor sizin gibi. Yıllardır doktorlar bilmemiş. Bi profesore gitti ama baya masraf oldu kontrol bile pahali oldu. Çikolata kisti varmış ameliyat oldu rahmini temizlemis doktor. 4.evreye yani son evreye gelmiş. Her doktor anlamıyor yani. Şimdi ilaç kullanıyor bakalım ne olacak . Sizde umudunuzu yitirmeyin iyi bi doktor bulun
Sorun eşinde imiş canım

Azospermi durumu mu var eşinizde?onun dahi micro tese yöntemi ile çaresi var.denediniz mi bunu?bir sperm dahi çıksa tüp bebek denerdiniz.

Benimde çocuğum yok daha denemedik açıkçası doğru zamanı bekliyoruz biraz sıkıntılarımız var aşmamış gereken. Ama bemde aynı hissediyorum galiba normal bu. Okuyunca yorum yazmak istedim. Geçen bende eşime söyledim evde çocuk yokya sanki aile olmamışız gibi hissediyorum dedim kahvaltı hazırlamıyprum temizlik yapıyorum ama hani yapıyorum yapmam gerektiği zaman.zaten iki kişiyiz aman yarın yaparım boşver diyorum Aynı dediğiniz gibi boş geliyor. Bu çocuk özleminden değil ama bi başıboşluk oluyor evde çocuk olmayınca bi rahatlık bi sermişlik. Galiba ondan. Yani bu duruma psikolojinizin bozulduğunu sanmam.

Bence esiniz pis niyetli bi adam evlat edinmek ne demek önce ona evlat nedir onu anlatmak gerekiyor bence. Evlat flnda edinmeyin bence simdikten erkek olursa sana kiz olursa bana diye sacma dusuncelere girmis evlat bu evlat sizden olmasina gerek yok siz buyuteceksiniz anne baba olacaksiniz nasil kendi evladina dusunmuyosan o evlatlik aldigin cocugada dusunmeyeceksin.

Azospermi durumu mu var eşinizde?onun dahi micro tese yöntemi ile çaresi var.denediniz mi bunu?bir sperm dahi çıksa tüp bebek denerdiniz.
evet azosperm ameliyat oldu bi taneyi geç ölü hücre bile çıkmadı :( bir çok doktora gorundukk ama maalesef :(

eşiniz sorun kendisinden kaynaklandığı için bunu kendine yediremiyor o nedenle evatlık yada baska yontemlerle cock sahıbı olmayı kabul etmıyor....
basa sorunlarınızda varsa ve esınız sıze bu konuda destek olmuyorsa bende ayrılın derım sonucta yasınız genc ve yenıden evlenıp cocuk sahıbı olma sansınız var..
yalnız bu konuyu bu kadar dusunmeyın kendınıze zarar verırsınız takıntı halıne gelır cocuk dusuncesı....
sonucta eksık olan sız degılsınız...

Eşinizle başka sorunlarınız varsa, evliliğiniz iyi gitmiyorsa boşanın elbette.
Ama evlatlık-haramlık meselesinde haklı.
Dini yorum yasak diyen herkes dinin bu kuralını hiçe sayıp kendine göre yontmuş kimse kusura bakmasın.
Dini yorum yapmıyorum, açın okuyun diyorum sadece, burda adamı suçlamak yerine ehlinden öğrenmek daha sağlıklı olur.

Mune Mune "dini yorum yapmıyorum" diyerek 'yanlış dini yorum' yapılmasına gönlüm razı gelmezdi..

Dini yorum yapmıyorum ben de, mümkünse banlanmayayım ;)
Çünkü uzatmayacağım, sustumEn Büyük KK

Back
X