Nerden nasil baslayacagim bilmiyorum.Bugun ki ikinci konum.Biraz akil almak istiyorum Cok uzun oldugu icin ozet gececegim.
Esimin dayisinin hanimi ile esimin teyzesi arasinda bir surtusme oldu gelin gorumce yani.Bu olaya esimin dayisinin hanimi tarafindan sacma bir sekilde dahil oldum.Vee laf tasiyan olarak ki olay cok sacmaydi.Evet soyledjm . Ama guldu gecti ve ciddiye alinmayacak kadar komikti.Sen bunu tut tut icinde en sonunda patla ben ni ne oldum esimin teyzesi tarafindan yuzume beddualar ki kizim kanser kardesim kanser Allah sana da versin diye iki elini acio tavana dogru.Gelinimin bilmem neyi olamazsjn ki gelini bunu evine almiyor bu sekilde bel alti seviyesiz konusma tarzlari... Sonra bunlar samimi oldular. Baristilar ben ne mi oldum .Kayimvalidem uzulmesjn kiramam onu diye bende kayinvalidem alt katimda gelince konusuuorum.Her ikisi ile de .Esim konusmuyor ve bana da yutma bu laflarj kes at diyor.Sjmdi aradan bir yila yakin gecmis ben ne yapayim? Onlari her gordugumde konusuyorum ama kendi yuzume bakinca aklima gelip utaniuorumyani esim serbest isgedihini soyle bunlara diyor.Aklima kayinvalidem geliyor kendisinjn hatri cook cokk buyuk oldugu icin bisey yapamiuorum.Hani oyle birs ey olsun ki anlasinlar.Oyle resmiyet ile yapabilen insan degilim ya samimi ya hic. Peki bir yil sonra yapilsa sacma olmaz mi yada bir bahane ne olabilir?
Gel gelelim elti meselesi nisanliyken buna cok onemli bir sir verdim ki salakligima doymayim.Bunu yazin komsuma anlattigini duydum.Sordum yok oyle bir sey dedi laf dolandirdi bes yil onceki seyimi soruyorsun dedi.Esim kes at ya abimle bana bisey olmaz diyen bir insan hani akrabayi cok da sallamiyor.Ben salaga yattim .Ama akkimdan atamiyorum .Ben daha nisanliyim ki ayni sehirde degiliz.Ben ona bisey yapmadimki niye anlatiyorsun.En buyum hatam yuzume guleni tekrar dost sanmak .Peki insan hel mi ayni yerden vurulur.Elti de sirlarim var evliligim vs m ile alakali.E bu kadinda sirrimi sakliyor diye hep icimde yumruk gibi saklamak zorunda muyim?Bu onun kapattigi konuyu nasil acayim yada bu olayi yutmadigimi nasil belli edeyim
Bu iki konu ve uc kisi :) Beynimi kemiriyor.Unutamam affedemem.Ama geldikleri zaman da mecburiyetten hatir gonul diye konusuyorum.Nasil yapayim bisey yapsam cok mu eseliyo olur? Yani bunlar bana yuk atio kurtulmak istiuorum.Ne olacaksa olsun.Hani biraz da onlar dusunsun.
Uzun oldu icimi dokmek istedim
Yalnizliktan da olabilir kendimden biliyorumSize özel bir yorum değil bu
Cudi olarak sık sorunlarım var diye konu açanların aslında sorunlu kişilikler olduğunu düşünüyorum
Etrafimda anlatacak kimsem yok.Esime de gorumce elti vs sorunlari anlatmayi sevmiyorum.Ben bu elti gelim konusunnu seven bir insan da degilim.Kime basimdan gecen bir olay anlatsam o insan o olayla beni vurdu.Insanlar malesef cok acimasiz oldu.Bu yuzden burda yazmayi daha cok seviyorum.Sizin etrafinizda guvendiginiz insanlar var ise ne mutlu size .Burda anlatmak yakin bir tanidigima anlatmaktan cok cok daha mantikli.Eski konularimda da akil almisligim ve ise yaramisligi vardir. Bir insan cok konu aciyorsa sorunludur yorumu hos degil ,kirici. Tek taraftan bakan bir yorum.Olaya biraz da bu gozle bakmanizi dilerimSize özel bir yorum değil bu
Cudi olarak sık sorunlarım var diye konu açanların aslında sorunlu kişilikler olduğunu düşünüyorum
+1Kardeşinin torununun hastalığından faydalanan bir kadın ile eşiniz arkanızda olduğu halde iletişimi kesmemenizçok yanlış .
Kv ni de düşünme torunun hastalığını kullanan kardeşiyle seni muhatap etmesi hata . Bir de torun evlattan tatlı derler :/
Eltine gelince onunla da merhaba merhaba bitti . Eşin arkanda olduğu halde böyle devam etmen yine diyorum senin hatan .
İçinde büyüdükçe büyüyor . kocana yansıtınca , kocanda der ben sana iletişimi kes demedim mi diye ... Kes gitsin .
Tabiki de olabilir olabilirYalnizliktan da olabilir kendimden biliyorum
Soyle diyeyim artik cevremizdeki insanlar eskisi gibi degil he deyip gecistiren topluluk olduk
Burda iyi yada kotu yorumlar objektif oluyo genelde
Sonuçta karsimizdaki insani tanimiyoruz onun ixini rahatlatacak yorumlar yapmak zorunda hissetmiyoruz kendimizi
Yoksa insan moralini bozqn bi mevzuyu burda konusmak yerine yuzyuze konusmayi tercih edwr
Tabi buda benim dusuncem herkesin fikri dogru okacak diye biseyde yok
Tabiki de olabilir olabilir
Ben şuradan yola çıkarak bu kanıya vardım
Sürekli konu açan üyeleri takip ettiğimizde tuhaf çelişkili olaylar konular kişilikler görebilirsiniz
En iyi örneği yakın zamanda yaşandı aslında herkesin bildiği bir üye hergün bdv bir konusunu görebilirsiniz sonuç fake çıktı
Giderken de ohhh çoğunuz sayemde banlandınız dedi ve gitti! :))))
Bunun dışında sorunları olan insanları ayrı tutarım onlara değil tabiki sözüm
Kırdıysam özür dilerimEtrafimda anlatacak kimsem yok.Esime de gorumce elti vs sorunlari anlatmayi sevmiyorum.Ben bu elti gelim konusunnu seven bir insan da degilim.Kime basimdan gecen bir olay anlatsam o insan o olayla beni vurdu.Insanlar malesef cok acimasiz oldu.Bu yuzden burda yazmayi daha cok seviyorum.Sizin etrafinizda guvendiginiz insanlar var ise ne mutlu size .Burda anlatmak yakin bir tanidigima anlatmaktan cok cok daha mantikli.Eski konularimda da akil almisligim ve ise yaramisligi vardir. Bir insan cok konu aciyorsa sorunludur yorumu hos degil ,kirici. Tek taraftan bakan bir yorum.Olaya biraz da bu gozle bakmanizi dilerim
Tam hatırlamıyorum uzun bir ismi vardı bulursam yazarım belki hatırlayanlar çıkarcok sasirdim ya hic o acidan dusunmemistim kimmis o uye merak ettim
Yok ben uzerime alindim ve cok mu sorunluyum diye dusunmedim degil.Icimi dokup fikir almak istemistim.Demek stediginizi de anladim.Kırdıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?