• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baslik bulamadim:(

Biraz dilinize hakim olun. Tek sorun bu. Herkesle herşey konuşulmaz hayat tokadını yer oturursunuz. Eşiniz en büyük desteğinizken ağırlığınızı koruyun, tiyatro yapın. Yok öyle ya çok samimi ya hiç deyip duruş bozmak. O zaman kesin muhabbetinizi.

Sizi bağlayan kocanızdır, kayınvalideniz değil. Eşiniz arkanızda olduktan sonra içinizden geldiği gibi davranabilirsiniz. Kayınvalidenize de eşinizin arkanızda olduğunu, nasıl davranmak isterseniz öyle davranmanız gerektiğini söylediğini anlatırsınız. Vefa ve hatır işlerini başka konulara bırakın.

Yenge-teyze meselesini anlatmamışsın ki komik olması senin yorumun,belkide gerçekten sorundu onlar icin
Nişanlıyken eltine verdiğin sır da çok talihsiz olmuş
Bunları göz önünde bulundur birdaha kimseye ağzını açma
Kv nin hatrı sende varda,senin hatrın kv dede yokmu, o nasıl göz yumuyo tamam biri bacısı falan ama demekki seninde haksız olduğun bi taraf var(gelininden bahsetmen niye,demekki onlarla ilgili diye düşünüyorum)
O kocayı koy basına öp kıymetini bil, ve dediklerini yap, şu forumda derdi böyle aile içi olupta senin kocanın dediğini kaç koca yapıyo. Görüşme direk söyle kv ne,o kadar kötü lafı sindiremiyorum de. Oda tavır alırsa keyfi bilir

Canım teyzelerle konuşma bence. Eşib arkandaymış.
Elti konusuna da gelince hiçç umursama derim. Ne sırrın olabilir. Kayınvalide görümce bilmem ne konusu sır değil. Ayıp değil. Tabiki birisine anlatacaksın hiçte ayıp değil bence.
Sende onun birşeyini biliyorsan sende onu bayram evinde söyle.

Back
X