Bugün 4 aylik kizim esim ben oynuyor keyifli vakit geciriyorduk sonra esim karnima dokunarak bak kizim annen gibi olma fit ol dedi sonra ben de dogum yapmasin o zaman dedim o da iki uc defa dogum yapan fit aanneler var dedi ben de verelim parayı ben de olurum fit dedim.
Kilo konusunu cok taktiğimi zaten biliyor onceden de cok zayıf değildim 63 kiloydum smdi 68 im .
Aynada kendimi begenmiyordum tam biraz toplaniyorum böyle güya şaka yapmış oluyor.
Oncesinde cok konuştum bak kiriliyorum kilo ile ilgili saka yapma bana diye ki saka oldugunu sanmiyorum . evet cirkin görünüyorum oturunca karnim 3 düzensiz sekilsiz kat oluyor evet biliyorum ama bunu yüzüme neden vuruyor . bakiyorum cevreme kocalari sen bana evlat verdin diye Oyle minnet duyuyor oyle prenses gibi davraniyor ki eslerine ,çalıştigim zamanlar ozellikle görüyordum boyle esleri masallah gercekten onlara .
Kiskanma degilde ben haketmiyor muyum diyorum ilk tanistigimz zaman ki ince adam nerde o benim ellerim soğuk diye nefesiyle ısıtan adam nerde ..