Başlık bulamıyorum buna

Bence şikayeti bırak ve kilo ver
Boyun kaç ?
Kilo vermek zor mu ya yapmayın bakımlı mis gibi fit olmak varken kendinizi neden salıyorsunuz?
Çocuk doğurdunuz diye size neden prenses muamelesi yapsın adam?millet on tane dığuruyor hala eziliyor sen ne diyorsun?dünyanın en önemli icadını yapmış gibi konuşuyorsun?çocuk önemli ama yani bu yeni nesil annelerin çocuk dığurdum prensesim ben havaları da yeni çıktı bu moda.instegram çıktı millet kafayı yedi .

Oncelikle üslûbunuz cok itice senli benli konuşma hakkini nasil buldunuz bilemiyorum zaten.
Ben prensesim demedim is yerimde gördüğüm olaylardan örnek verdim Instagrami hic katmadim bile ama siz nereden çıkardınız bilemiyorum.
Dunyanin en büyük icadini yapmasam da bir mucizeye tanik oldum eslik ettim ona bedenimde ve kendi cabamla pat diye duzelecek bir sey değil bu . kilo vermeye uğraşmadığıma nasil kanaat getirdiniz?
Yani gercekten hic anlamadan yorum yapmak icin yorum yapmayin.

konu sahibinin eşi misiniz yoksa bu nasıl açıklama yeni doğum yapmış bir kadın daha 4 ay olmuş o göbek nasıl toparlansın. spor yapmak için bile belirli süre geçmesi lazım. bu süreçte eşinin destek olup onu motive etmesi gerekirken kırıcı sözler söylemesine bir kadın olarak destek vermeniz beni çok şaşırttı

Kadın yeni doğum yapmış bukadar kolay değil kilo vermek ilk aylarda doğum yapmamışsinz belliki bukadar yukarıdan attığına göre uzmanlar bile ilk altı ay kilo vermeye çalışmayın diyor iki yıl falan olsaymis doğum yapalı yorumunuzda çok haklısiniz derdim bukadar sürede nasıl veremediniz falan diye yorum yapardm ama daha dört ay yani el insaf kadın bebeğemi alissin kilolarla mi uğraşsın

Bin yaşayın

Ben yazdığınızı yanlış bulmadım,bazı yeni anneler olayı çok abartıyor ama konu sahibinin durumu farklı.
Bir insanın rahatsız olduğunu bile bile dış görünüşüyle ilgili şakayla karışık laf sokmak çok çok çocukça.Bunun savunulacak bir tarafı yok.

Kesinlikle

kızım ne olursa olsun baban gibi cırkın bır adamla evlenme dıyesım var ama denmez ıste
dersen ondan farkın kalmaz

bence herseyden once ona saygıyı ogrenmesını bır onerın
bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp dıye de belırtın

Çok teşekkür ederim bilgiler için gerçekten işime yariyck bende kancalilara bakmistim bundan da alırım işinize yaramış çünkü

Bu cirtcirtlilari istedigi kadar sIkabiliyor insan, kancali nasil olur bilmiyorum, eger onlarinda fazlari varsa kancali da dusunulebilir belki ama ben bikac ay kullanacagim seye cok para vermek istemedim.
Ben 3 ay kullandim dogumlar sonrasi, toparlandi zaten karnim.
Alacaginiz yere de bi danisin bakalim ne diyorlar.
Saglikla alin kucaginiza

Dağa kaçtı

Kilo almak kolay vermek zordur evet.
Bebeği daha küçük yeni doğum yapmış kadın.
Psikolojisi kararlı bir diyete uygun değildir bir kere.
Bir de hanzo kocası daha da zorlaştırıyor her şeyi.

Hani nerdeyse konu sahibinin kocası geldi yazdı bu mesajı diyeceğiz.
Bazıları hemcinsimiz değil sanki ne cins çözebilene aşk olsun!

Fit olmak icin bir dunya para gerekmiyor. Evlat verdim, kutsal oldum, icimden mucize cikti diye olayi dramatiklestirmek anlamsiz ve gereksiz. 3 cocuk annesi olup, incecik olan kadinlar coook fazla. Istedikten sonra mumkun.
Kendin icin cabalamak yerine mucize dogurdum, prenses gibi davranilsin diye bekleyip, bahane uretilirse verilmez o kilolar.
Yuzume vurmasaydi diyorsunuzda adam soylemese o kilolari verecekmiydiniz ki?
Ben kilo alsam eşimde beni uyarir. Hic tahammulu yoktur oyle kat kat karin, yağ olayina.

Sizin esiniz sizinle böylelikle saygisiz konusuyor ve siz buna aliskinsiniz demek ki.
4 ay gibi bir surede anca operasyonla dumduz bir karin olur ve esittir para demek bu da. Alginizi acin lütfenn ben de halimlen memnun olmadigimi yazmistim yani bir caba icerisindeyim. Fakat dogum sonrasi sıkılasma olmuyor karin esniyor hani bebek büyüyor genisletiyor ya orayi anlatamiyor muyum heeeey orda misinizzz

MUCIZE DOGURDUM

Ben hayatim boyunca hicbir zaman kilolu olmadim, en ufak fazlaligim olmadi. Esiminde uyarmasina gerek olmadi. Kilo alirsam (ki kilo almam cok zor oluyor benim) bunu önce ben fark ederim ve geregini yaparim soylemesine gerek yok.
Kiloya tahammulu olmadigini biliyorum. Kendiside cok dikkat eder.
Saygisizca birsey yok. Hakaret etmemis "annen gibi olma" demis cocuga sadece.
4 ay olmuş dogum yapali tamam dumduz olmayabilirsiniz ama basladiniz mi spora? Bir adim attiniz mi vucudunuz icin? Operasyon ilk degil son tercih once spora gidersin olabildigince sikilasirsin, sporla sikislasmayan fazlalik deriyi aldirirsin, gerdirirsin herneyse. Spor salonu icin illa milyarlar verip, basinizda birinin olmasi gerekmiyor.

Sorulariniza cevap veresim bile gelmiyor inanin anlayışiniz olmadığı için eleştiriye açığım fakat gereksiz eleştiriye tahammulum yok asla. Teşekkürler yine de

Sorulariniza cevap veresim bile gelmiyor inanin anlayışiniz olmadığı için eleştiriye açığım fakat gereksiz eleştiriye tahammulum yok asla. Teşekkürler yine de

Anlayisliyim fakat siz bu konuyu icinizde cok buyutup hassaslastirmissiniz. Agiz, göz, burun gibi bisey degil ki kilo. Degisebilen, alinip verilebilen birsey. Istemek ve baslamakla ilgili.
Bir zamanlar (2 sene once filan) bende fazla zayiflamistim istemeden, olmasi gerekenden daha zayiftim ve cok hoş gorunmuyordu bunun önce ben farkindaydim birinin uyarmasina gerek yok.
Ögüre ögüre zorla yedim, aglayasim geliyordu ama sporumu yaptim ugrastim kendim icin.
Bi laf soyleyince aglamak, bozulmak veya bahane uretmek yerine harekete gecmek lazim dedim. Kilo verme konusunda degil ama alma konusunda ayni surecten gectim fazla kilo nasil kotu gorunuyorsa fazla zayiflikta kotu.

Sizde onu eleştirin ozaman. Hamilelik 9 aylık bi süreç,bu sürede aldığın kiloyu mantıken bukadar sürede verebilirsin en kötü ihtimalle bunu söyle bence ruhsuz kocana.
Diğer konu fit olmak için paraya gerek yok.

herkesin bünyesi aynı değildir. rivariva kendiniz demişsiniz hiçbir zaman kilolu olmadım diye.
favelayn da çok çok zayıf olmadığı halde eşi onu bu şekilde görmüş beğenmiş ve evlenmiş.

kimse de ayrıca medyanın dayattığı sözde güzellik normlarına uymak zorunda değil. belki resmini görsek hiç de kocasının dediği kadar kötü durumda olmadığını düşüneceğiz.
yeni doğum yapmış bir kadının iştahının açık olması da normal, emziriyor. iştahı açılmadan emziren de olabilir, dediğim gibi bu bünye meselesi.

"harekete geçmesi" için cesaretlendirmek de karşındakini bile bile kırarak yapılmaz. evlisiniz galiba. sizi göz göre göre kıran bir adamla nasıl aynı yatağa girersiniz söyler misiniz? insan sokaktaki insana bile bu kadar kötü konuşmaz yahu. bunu güzel yolla da söyleyebilir bu adam. bunu da çok iyi bildiğinden zerre şüphemiz yok. peki neden yapıcı değil yıkıcı olmayı seçiyor? mesele kilo değil aslında, asıl mesele bu.

Sanirim oylesi daha cok ise yarayacak . kendimi milyon kere de anlatsam 2 gun sonra yine ayni
Aynisi bende vardi dogumdan sonra bana bakip senin yanlarda baya yayildi. Yatinca karnin yere degiuor derdi. Hep gulup gectim. Kendine bak sen sana evlat verdim derdim. Takilmadim hic simdi eski halime dondum ama niyetinin beni gaza getirmek oldugunu bildigim icin art niyet aramadim. Belki onun niyetide odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…