totosuna zararı var en basiti hani bağırsakları falan patlatırsa allah muhafaza kurtuluşu yok..(en bilimsel münasebet bu olsa gerek)Haklısınız. Oğlum eşcinsel olsa çeker vururum. Ne münasebet eşcinsel olmak, o kim ki kimden hoşlanacağına karar verebiliyor!
Sizin gibi başka insanlara saygısız olacağına eşcinsel olması çok daha iyi, en azından kimseye zararı yok. Üsluba bak. Oldu bundan sonra yorum yapmadan önce size onaya göndeririz, biz böyle düşünüyoruz yazabilir miyiz uygun mudur diye.
Anal seks yapan kadınlar da var?totosuna zararı var en basiti hani bağırsakları falan patlatırsa allah muhafaza kurtuluşu yok..(en bilimsel münasebet bu olsa gerek)
Alma camla taharet yırttırırsın , Etme cahille muhabbet fıttırırsın.Ulytau bırak, kendini ahlak bekçiliğine adamış insanlara, insan doğasını, eşcinselliği anlatamazsınız. İçinizden çok şey geçiyor biliyorum ama muhatap bile olmayın, sadece kendi sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz.
kadını da erkeği de bedenine zarar verecek şeylerden kaçınmalıdır bence..hem cinsle nasıl bir duydu durumudur anlamama imkan yok cidden empati de kuruyorum bulamıyorum..lezbiyen olduğunu iddia eden biri daha feminen bir erkekle gay olanı da daha maskülen bir kadınla birlikte olsa bu göz karmaşasını halledemez miydi..bu işin esprisi ne ben algılayamıyorum,anlatsana samimiyetle söylüyorum tatmin olur muyum bilmiyorum ama hakikaten merak ettim şimdi.ben sapkınlık diyenlerdenim kendimce sebeplerimide hep yazıyorum zaten,ama burda mahalle karısı kıvamında münakaşaya girmekten öteye gidilmiyor daha hiç doğru düzgün bir açıklama görmedim..bir ilki gerçekleştirmek ister misin ?Anal seks yapan kadınlar da var?
Kaldı ki seksteki tercihleri kendisini ilgilendirir. Bu anlamda zararı varsa da kendisine var, yetişkin bir birey yaptıklarının sonuçlarını da göze alabilen insandır.
Kusura bakmayın ama burada derdimi anlatıp birşeyler duymaya çalışırken gaylik hakkında espri duymak beni rahatlatmaktan ziyade daha da uzuyor.Herkesin dusuncesi kendisine.Lutfen bu tarz yorumlar yaparken karşıdakı insana nasıl laf soktum diye değil konu sahibi yeterince üzgünken daha da üzülür mü diye düşünün.Yoksa internetten de bakabilirim seviyesiz esprilere.Ayıptır,yapmayın.totosuna zararı var en basiti hani bağırsakları falan patlatırsa allah muhafaza kurtuluşu yok..(en bilimsel münasebet bu olsa gerek)
bu konuda empati yapmamız mümkün değil. çünkü bizler heteroseksüeliz. bu duyguları anlamak için yaşamak lazım. nasıl duygular içindeler bilmek çok kolay değil.kadını da erkeği de bedenine zarar verecek şeylerden kaçınmalıdır bence..hem cinsle nasıl bir duydu durumudur anlamama imkan yok cidden empati de kuruyorum bulamıyorum..lezbiyen olduğunu iddia eden biri daha feminen bir erkekle gay olanı da daha maskülen bir kadınla birlikte olsa bu göz karmaşasını halledemez miydi..bu işin esprisi ne ben algılayamıyorum,anlatsana samimiyetle söylüyorum tatmin olur muyum bilmiyorum ama hakikaten merak ettim şimdi.ben sapkınlık diyenlerdenim kendimce sebeplerimide hep yazıyorum zaten,ama burda mahalle karısı kıvamında münakaşaya girmekten öteye gidilmiyor daha hiç doğru düzgün bir açıklama görmedim..bir ilki gerçekleştirmek ister misin ?
kadını da erkeği de bedenine zarar verecek şeylerden kaçınmalıdır bence..hem cinsle nasıl bir duydu durumudur anlamama imkan yok cidden empati de kuruyorum bulamıyorum..lezbiyen olduğunu iddia eden biri daha feminen bir erkekle gay olanı da daha maskülen bir kadınla birlikte olsa bu göz karmaşasını halledemez miydi..bu işin esprisi ne ben algılayamıyorum,anlatsana samimiyetle söylüyorum tatmin olur muyum bilmiyorum ama hakikaten merak ettim şimdi.ben sapkınlık diyenlerdenim kendimce sebeplerimide hep yazıyorum zaten,ama burda mahalle karısı kıvamında münakaşaya girmekten öteye gidilmiyor daha hiç doğru düzgün bir açıklama görmedim..bir ilki gerçekleştirmek ister misin ?
Bayanlar lütfen kendi aranızda tartışmayın konunun kapanmasını istemiyorum.Herkesin düşüncesi kendisine göredir. Herkesin bakış açısı farklıdır.Ben her tarz yorumu okuyarak durumu analiz etmeye çalışıyorum ve konumun kapanması gerçekten üzüleceğim birşey olur.Buna dikkat ederek yorum yapalım lütfen.
bak ben düşündüm sahne aynen şöyle ...
yatağın kenarında kadife bir berjele kurulmuş bir adet röpreşambırlı baba(doğru mu yazdım len)
oğlu orta yaşlı göbekli bir amcayla münakaşaya girerken izliyor piposunu keyfiynen tüttürerek ..
göze kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi müsaadenizle kusmaya gideceğim
medeniyetin mokunu çıkarmak bu olsa gerek boşuna dememiş üstat..
medeniyet dediğin açmaksa bedeni,afrikalı bedevi senden daha medeni diye.
buna benzedi bu olay,geniş ailede son nokta
işte insan karşıdakinin anlayamayacağını bile bile yine de söylemek istiyor..Ulytau bırak, kendini ahlak bekçiliğine adamış insanlara, insan doğasını, eşcinselliği anlatamazsınız. İçinizden çok şey geçiyor biliyorum ama muhatap bile olmayın, sadece kendi sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz.
Yorumları okuyorum da ne zaman bu kadar tabularımızı yıktık hayretler içindeyim...erkek erkeğe ilişkiyi bile normalleştiren hatta süslü laflarla özendiren bir toplum olduk...Ne kadar da öz değerlerimizi yitirip Allahın yasak ettiği şeyleri kendimize helal kıldık...Yazık bize çok yazık...Allah nefsimizden ve bizi bu kaosa sürükleyen zihniyetlerden korusun...Konu sahibi Rabbim sizinde yardımcınız olsun ama ben esrardan ziyade diğer konunun üzerinde durulmasından yanayım..Uyuşturucu insanı her türlü pisliğe bulaştırıyor işte. Allah evlatlarımızı korusun. Amin.
bir arkadaşım (erkekti) yönelimini farketti ama icraate geçmedi hiçbir şekilde yıllar sonra gördüm kendisini kadın olmuş tamamen ve evlenmiş görünce şok oldum ama yargılamadım yalan söylemeyeceğim,çünkü ruhuna uyup bedenine müdahale edip olağan bir yaşama geçmişti,görüşüyor musun dersen hayır ama tabiri caizse taşlamadımda..fakat ülkede trans bireylerin gaylerin ve lezbiyenlerin büyük bir oranı yaşamlarını olağan dışına taşırarak sapkınlatılar yanlış bir analizse söyleyin..madem hem cinsinden hoşlanıyorsun muhtemel kendini dişi gibi hissediyorsundur o halde bu duruma adapte olmak varken (o arkadaşımdaki gibi) neden olağan dışına çıkmak..çok eşlilik seçmek durmadan cinsellik için partner aramak neden..bir çoğu istisnalar dışında yüksek oran gündelik ilşkilerin neden peşinde..olağanda kalsa belki bu kadar taşlama da olmayacaktır,ha yine olacaktır ama bu denli olmayacaktır diye düşünüyorum..ya da gaylik lezbiyenlik bundan çok daha farklı diyorsan hani kendini karşı cins gibi hissetmek değil kesinlikle diyorsan yine bilemiyorum tabi..Allah korusun diyorum hep ama ya korumadıysa başıma geldiyse konu sahibi gibi o halde naparım ,vazgeçiremeyeceksem (anlattığınıza göre bu ruhen ve hormonal bir yapı) kardeş mardeş demem uzaklaşırım sanırım..LGBTlik, yani lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüellik, kişinin cinsel yönelimleriyle ilgili bir durum. Çocuk yaşta bile ortaya çıkabiliyor. Siz cinsel anlamda bir erkeğe ne hissediyorsanız, onlar da hemcinsleri için onu hissediyor. Siz nasıl ki kendinizi zorlayıp bir kadından hoşlanamazsanız, onlar da karşı cinsten hoşlanamıyor. Bir erkekten hoşlanmak bizim için doğal olan çünkü yönelimimiz bu, moda deyimiyle fıtratımız bu. Onlar için de aynı şey, bir lezbiyen için başka bir kadından hoşlanmak doğal, erkek cinsel anlamda heyecanlandırmıyor.
Eşcinsellik tarihin çok eski dönemlerinden beri var, dolayısıyla yeni bir 'akım' değil. Sadece artık kendilerini gizlememeleri, ortaya çıkmaları yeni.
Feminen erkek, maskülen kadın demişsiniz ya, siz erkeklerden hoşlanan heteroseksüel bir kadın olarak maskülen bir kadını erkek gözüyle görüp hoşlanabilir misiniz? Hayır değil mi? Aynı şey.
Dini inanışları kuvvetli biri olarak sapkınlık gözüyle bakabilirsiniz. Sizin görüşlerinize karışmaya hakkım yok. Ancak sonuçta bu da bir yaratılış meselesi, hastalık veya heves değil. İnanan biri olarak "imtihanı buymuş, Allah kolaylık versin" deyip geçmektense -sizin için demiyorum- taşlamak niye?
Kaldı ki özellikle Türkiye'de LGBTlerin hayatları çok ama çok zor. Ailesinin evlatlıktan reddettiği, işinden atılan, sokakta tartaklanan dayak yiyen hatta öldürülenler varken, insanlar sırf eğlence olsun diye eşcinsel 'olmaz'.
Hiç istemediğiniz, sevmediğiniz, sizi heyecanlandırmayan bir erkekle evlendiğinizi ve mecburen sevişmek zorunda kaldığınızı düşünün. Çok kötü bir durum değil mi? İşte eşcinselleri 'düzeltmek', karşı cinsle temasa zorlamak ve hatta evlendirmek de bu.
evet ya bence de durum vahim. abinizden uzak durun. yolu yol değil.Yapilabilecek hic bir sey yok. Bence bu durum hastalik veya cinsel tercih degil sapkinlik.
bir arkadaşım (erkekti) yönelimini farketti ama icraate geçmedi hiçbir şekilde yıllar sonra gördüm kendisini kadın olmuş tamamen ve evlenmiş görünce şok oldum ama yargılamadım yalan söylemeyeceğim,çünkü ruhuna uyup bedenine müdahale edip olağan bir yaşama geçmişti,görüşüyor musun dersen hayır ama tabiri caizse taşlamadımda..fakat ülkede trans bireylerin gaylerin ve lezbiyenlerin büyük bir oranı yaşamlarını olağan dışına taşırarak sapkınlatılar yanlış bir analizse söyleyin..madem hem cinsinden hoşlanıyorsun muhtemel kendini dişi gibi hissediyorsundur o halde bu duruma adapte olmak varken (o arkadaşımdaki gibi) neden olağan dışına çıkmak..çok eşlilik seçmek durmadan cinsellik için partner aramak neden..bir çoğu istisnalar dışında yüksek oran gündelik ilşkilerin neden peşinde..olağanda kalsa belki bu kadar taşlama da olmayacaktır,ha yine olacaktır ama bu denli olmayacaktır diye düşünüyorum..ya da gaylik lezbiyenlik bundan çok daha farklı diyorsan hani kendini karşı cins gibi hissetmek değil kesinlikle diyorsan yine bilemiyorum tabi..Allah korusun diyorum hep ama ya korumadıysa başıma geldiyse konu sahibi gibi o halde naparım ,vazgeçiremeyeceksem (anlattığınıza göre bu ruhen ve hormonal bir yapı) kardeş mardeş demem uzaklaşırım sanırım..
konu sahibine çözüm verebilmek gibi bir lüks yok yani ortada..hani kızmış ya bana espri yapuıyorsun hiç hoş değil...sayın KONU SAHİBİ o toto muhabbeti bir gerçek kusura bakmayın anal ilişkilerde barsağı patlatıp ölebilir bir insan..saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?