- Konu Sahibi kakarakubara
sen haklisin,diren ve verme arabayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün aldım karşıma güzel güzel konuştum tmm ver ama şimdi sırası değil dedim bak halimize dedim bana bagırdı sesimi çıkarmadım bende![]()
böyle adama tüp bebek...bir daha düşün canım kardeşim.çok sancılı bir süreç
3 yıldır eşimle ilk tartışmamız daha birbirimize ses tonumuzu yükseltmemiştikama bu olay beni çok üzdü yarın eşref saatini bulup konuşurum umarım kabul eder
araba sizin,borç sizin,niye verecekmişsiniz arabayı abiye,eşiniz sizden çok abisini düşünecek sizde yollarda rezil şekilde tüp bebek tedavisine gideceksiniz öylemi,ben olsam madem arabayı abine veriyorsun kusura bakma bu şartlarda tüp bebek tedavisine başlayamam derdim.(bu arada bende bu ay tüp bebek tedavişsi gördüm araba gerçekten çok lazım oluyor)
hem araba sadece eşine mi ait de sadece o karar verebiliyor,seninde söz hakkın var.
maddi olarak pek rahat değilsiniz herhalde.
arabayı da kaynınıza vermeye gönüllü eşiniz.
o zaman neden kredi borcuna girip araba aldınız ki?
arabasız yapabilecekseniz, neden borçla araba aldınız?
ben bu durumda kesinlikle vermezdim arabayı.
tüp bebek tedavisinden sonra, toplu taşımalarda sıkıntı çekmeyin. bebeğin tutunma olasılığını da azaltırsınız. ayrıca bu stresiniz de iyi olmaz.
eşinizle kavga ederek değil, mantıklı öneriler sunarak, arabayı vermesinin gereksizliğine dikkat çekin...
ayrıca, kaynınızın gece hayatından bahsetmişsiniz. alkol alıp direksiyona geçerek, hem kendine hem başkasına sebep olmasın. bu durumda eşinizin de payı olur...
şuan hiçte iyi değiliz
şu zamana kadar eşim abisini direksiyona geçirtmezdi ama ogun tayni açıklandı hemen bu kelimeyi kullandı:26:
yaşadığım yer küçük bir şehir ve ben arabasız çıkamam burada çünkü yollar köy yolu gibi şöförler dikkatsiz
kavgaya karşıyım sırf bana bagırdıgında bile kavga olmasın diye sustum![]()