başlık yok :(

sinir oluyorum böyle insanlara.ne yani sen tüp bebek için gidip gelirken rezil olmayacan beyimiz oralarda araba olmadan razil olacak öyle mi?sakın verme kız?sen cefasını çekecen o sefasını sürecek öyle mi?yok öyle yağma.kusura bakma ablamda yaşadı böyle bir mevzu huzuru kaçtı hepten.o aklıma geldi celallendim birden.

arkadaş ben şunu bilir şunu söylerim ki: bir erkek onunla sakince konuşup bi durumu güzelce izah ederken bağırıyorsa o adam haksız ve hatalı olduğunu biliyordur. bunu da kendine bile itiraf edemeyince olan kadına oluyo

kızlar yarınn bidaha konuşurum çünkü 20 gün sonra kaynım ve babam geçiyorlar eşimde bizim bulundugumuz ilden geçecek oraya o araba giderse gelene kdr tedavi olmam anan babanda torun deyip durmasın bana derim :(

arabayi tabiki vermeyin
ama içimden bi ses benimki olsa aynisini yapardi diyo
tum kayinlardan nefret ediyorum yok yok bu çok ozel oldu genelleyim erkeklerden nefret ediyorum nerdysee:47:
nap yap verme
abisini sevsin çocuk diye

araba sizin,borç sizin,niye verecekmişsiniz arabayı abiye,eşiniz sizden çok abisini düşünecek sizde yollarda rezil şekilde tüp bebek tedavisine gideceksiniz öylemi,ben olsam madem arabayı abine veriyorsun kusura bakma bu şartlarda tüp bebek tedavisine başlayamam derdim.(bu arada bende bu ay tüp bebek tedavişsi gördüm araba gerçekten çok lazım oluyor)

hem araba sadece eşine mi ait de sadece o karar verebiliyor,seninde söz hakkın var.

3 yıldır eşimle ilk tartışmamız daha birbirimize ses tonumuzu yükseltmemiştik :( ama bu olay beni çok üzdü yarın eşref saatini bulup konuşurum umarım kabul eder

sana bağırmasına bile müsade etme derim bir kere taviz verince ilerisi geliyor ben yaşadım çünkü.havalar soğuk bunu bahane et üstelik çok hassas bir dönem üşütmemem sarsılmamam gerekiyormuş falan de.ezdirme kendini ama kocanıda o tarafa itme bebeğimiz sözkonusu olmasa verirdik gibi şeyler söyle.ılımlı ol yani umarım güzel sonuçlar alırsın.kavga çıkmasını engelle sanırım karşı taraf baskı yapıyor dikkatli ol moral çok önemli tüp bebek tedavisinde öperim

araba sizin,borç sizin,niye verecekmişsiniz arabayı abiye,eşiniz sizden çok abisini düşünecek sizde yollarda rezil şekilde tüp bebek tedavisine gideceksiniz öylemi,ben olsam madem arabayı abine veriyorsun kusura bakma bu şartlarda tüp bebek tedavisine başlayamam derdim.(bu arada bende bu ay tüp bebek tedavişsi gördüm araba gerçekten çok lazım oluyor)

hem araba sadece eşine mi ait de sadece o karar verebiliyor,seninde söz hakkın var.

ben normal tedaviye bile aynı şehre gidiyordum arabayla ama şuan daha zor olurrr bu arada senn tüp bebek tedavin nasıl sonuçlandı ?

maddi olarak pek rahat değilsiniz herhalde.
arabayı da kaynınıza vermeye gönüllü eşiniz.
o zaman neden kredi borcuna girip araba aldınız ki?
arabasız yapabilecekseniz, neden borçla araba aldınız?
ben bu durumda kesinlikle vermezdim arabayı.
tüp bebek tedavisinden sonra, toplu taşımalarda sıkıntı çekmeyin. bebeğin tutunma olasılığını da azaltırsınız. ayrıca bu stresiniz de iyi olmaz.

eşinizle kavga ederek değil, mantıklı öneriler sunarak, arabayı vermesinin gereksizliğine dikkat çekin...

ayrıca, kaynınızın gece hayatından bahsetmişsiniz. alkol alıp direksiyona geçerek, hem kendine hem başkasına sebep olmasın. bu durumda eşinizin de payı olur...

maddi olarak pek rahat değilsiniz herhalde.
arabayı da kaynınıza vermeye gönüllü eşiniz.
o zaman neden kredi borcuna girip araba aldınız ki?
arabasız yapabilecekseniz, neden borçla araba aldınız?
ben bu durumda kesinlikle vermezdim arabayı.
tüp bebek tedavisinden sonra, toplu taşımalarda sıkıntı çekmeyin. bebeğin tutunma olasılığını da azaltırsınız. ayrıca bu stresiniz de iyi olmaz.

eşinizle kavga ederek değil, mantıklı öneriler sunarak, arabayı vermesinin gereksizliğine dikkat çekin...

ayrıca, kaynınızın gece hayatından bahsetmişsiniz. alkol alıp direksiyona geçerek, hem kendine hem başkasına sebep olmasın. bu durumda eşinizin de payı olur...

şuan hiçte iyi değiliz :(
şu zamana kadar eşim abisini direksiyona geçirtmezdi ama ogun tayni açıklandı hemen bu kelimeyi kullandı:26:

yaşadığım yer küçük bir şehir ve ben arabasız çıkamam burada çünkü yollar köy yolu gibi şöförler dikkatsiz :(

kavgaya karşıyım sırf bana bagırdıgında bile kavga olmasın diye sustum :(

şuan hiçte iyi değiliz :(
şu zamana kadar eşim abisini direksiyona geçirtmezdi ama ogun tayni açıklandı hemen bu kelimeyi kullandı:26:

yaşadığım yer küçük bir şehir ve ben arabasız çıkamam burada çünkü yollar köy yolu gibi şöförler dikkatsiz :(

kavgaya karşıyım sırf bana bagırdıgında bile kavga olmasın diye sustum :(

tüp bebek için karar verdiyseniz, o bebeği gerçekten istiyorsunuz ve önemsiyorsunuzdur. bu kadar gereksiz bir istek için riske atmaya hiç değmez.

kaynınızın küçük bir yere tayini çıkmışsa, fazla masrafı olmaz. kendine kredi ile araba alabilir, sizin arabanızı almasına gerek yok. arkadaşlarımın çoğu, bu şekilde araba aldı.

siz arabayı kesinlikle vermeyin. araba size lazım.

sakinliğinizi koruyarak, eşinizi iknaya çalışın. anlamazsa, tepkinizi gerekli şekilde belirtin.

haklısınız değiştirmeyin kararnızı

eşiniz de tuhafmış siz çocugunuz olsun diye ugraşıcaksınız gidip geliceksiniz o da abim rahat etsin yeter diyecek oh ne güzelmiş

araba konusunu gectim esin gercekten tup bebk olayini istiyomu eger istiyosa biraz arastirma yapmasi lazim
dayimve yengem tup bebekle cocuk sahibi oldular ve bu surec okadar zorki dayimlar anadolu yakasinda oturuyolar ve tup bebek merkezi avrupa yakasindaydi yengem ailesinde kaldi cunku ailesinin evi 15dakikalik mesafedeydi nerdeyse
tupbebek olayinda kesinlikle sarsilmamaniz lazim nedemek otobusle git demek ben sureci bilen biri olarak nacizane sekilde kesinlikle arabayi vermeyin derim yok kesin verceksenizde tupbebek olayini erteleyin oyle otobusle git gelle bebegin tutunmasi cok zor olur

Esiniz abisine arabanızı vermeyi teklif ediyor abide kabul ediyor,üstelik size çok önemli bir konuda lazimken..abi nöbet yokken keyif için gezecek,siz ise 1 saat uzaklıktaki hastaneye tüp bebek tedavisi için otobüsle gideceksiniz,...valla Kusura bakmayın ama bu durumda Eşinizin sizi düşünmesi ve böyle bir teklifi abisine hiç yapmaması gerekirdi,burda dusuncesizlik yapan Esiniz..
Abi niye kabul etmesini,bir koca eşini dusunmuyorsa kaynimi düşünecek kardeşinin eşini,abinin çokta umrunda gelin otobüsle tüp bebek tedavisine gidecekmis???? ?????? Siz yrden göğe kadar haklısınız bu tepkiyi vermekle...şu erkekleri anlamiyorum ya kendi ailelerine verecekleri değerin onda birini eşlerine vermezler hep öncelik kendi anneleri babaları kardeşleri vs.
Birde haklıymış gibi sinirlendirmek valla ne diyim arkadaşım,,dua ette bir an önce getirsin arabanizi sizde otobuslerde perişan olmazsiniz...zorlu bir süreçtir bu tedavi git gel falan,neyse siz sakin moralinizi bozmayin moral çok önemli bu tedavide,,Allah yardımcınız olsun.

Back
X