başlık yok :(

Cocuktum annemle babam memleketten ev almıstı borcharc

İki kış bolbol makarna yemiştik yokluktan unutamam

Babam kiracıya vermiyim siz oturun dedi oglan kardesine. Atladı tabi

5yıl sonra tayinleri cıktı. Biz gelicez cıkın evden dedi babam. Allah razı olsun beklerken kardesinden. Once evden cıkmam yanıtını aldı bir dolu kavga. Evden tasınırken evlatlarının ölüsü gelsin diyede beddua etmiş pislik.

Eve bir geldik parkeleri kırmışlr bazı kapı ve camları kırmışlar. Anacıgım yıgılıp hungurhungur aglamiştı gunlerce

Aklıma geldi cocuklugumun kotu anısıdır unutamam

Assla derim malınla kotu olursunuz

At avrat silah emanet edilmez demişler

Esine sunu sor acaba aynı durumda siz olsanız o size verirmiydi arabasını

Tupbebek yaptırıyorsunuz otobuslerde surunmeyin yengem sarsıntı yasamasın dermiydi

eşiniz bu konuda düşüncesizlik etmiş onun için öncelikli sizin durumunuz olmalıydı sizi düşünmeliydi abisinin keyfini değil.sonuna kadar haklısınız konunuzda.kayınbiraderinizde düşüncesizmiş doğrusu.

O adam ailesinden biri de
Sen değil misin..
Şu erkekler neden eşlerine çok değer vermeyi çok görüyor..

ben mi yanlış düşünüyorum fikirilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.dün kaynımın tayin yeri belli oldu doğuda bir köy bize 8 saat uzaklıkta kendisi bekar 15 güne kadar geçiyor eşim ve babmızda gidiyor bu arada ocak sonunda tüp bebek tedavisine başlayacaz bulunduğumuz ilden 1 saat uzaklıkta bi yerde dün eşim arabayı abime götüreyim vereyim o kullansın bizde ne zaman görüşürsek alırız dedi(en son 3 yıl önce düğünümüzde görmüştük..) bende bize gerek dedim ondan sonra versen dedim sen otobüsle git gel o orada rezil olmasın dedi bende madem veriyosun aylık 900 lira kredi parasınıda versin o zaman dedim bana sinirlendi çekip gitti hatalımıyım sizce

Verilebilecek en iyi cevabı vermişsin bence...ben olsam bende aynısını söylerdim... Bence herkes yerini bilmeli sen bunu kabul etseydin başka bir gün başka bir istekleri gelecekler belkide. (Bu tarz örnekleri etrafımda çok görüyorum çünkü)
Eşinde senin böyle şeylere karşı olduğunu anlasın ki bu tarz isteklerde bulunurken seni de düşünerek iki kere düşünsün en azından

Senin arabada gözünün olmadığını neden böyle birşey söylediğini eşine anlatman yeterli olacaktır.

Tüp bebek tedavisinde yaşadıgım için biliyorum öyle otobüsle gidip gelme şansın yok canım.
Belki ilk safhalarda gidip gelebilirsin. Ama yurmuta toplama ve özellikle embriyo transferinden sonra uzun yol gidiceksen 3 gunden önce zaten yollamıyorlar o 3 gunden sonrada otobüsle ne kadar sağlıklı olabilir bilemedim.
Bu beylerde karılarına gelince kaya kadar sağlam görüp herşeyi reva görüyorlar.
Yahu erkek adam abisi görsün işlerini kendi cabasıyla.
Ne kadar meraklı oluyor bazı erkekler kendi çekirdek ailesini mağdur etmek pahasına kendi ailesine yaranmaya.:47:
Senin tedavin olmasa neyse diyeceğim ama..
Allah kolaylık versin.

sabah kahvaltıya oturduk sen 2 gündür bana neden tepkilisin dedi :18: sen neden oldugunu gayet iyi biliyorsun moral olarak kötü durumdayım tedaviyi düşünüyorum dedim benim dün gece gözüme uyku girmedi sabah sen yürüyüşe giderken(dr 8 kilo ver tüp bebeğe öyle başlayalım dedi) arkandan baktım ve sana hatalı davrandığımın farkındayım dedi bian düşüncesiz olarak söyledim ama sonradan hatamı anladım dedi araba sana daha çok gerek ben götürmeyecem dedi yok ya sen götür ben otobüsle giderim abinin keyfi bozulmasın dedim özür dilerim düşüncesizlik yaptım dedi ve götürmeyecekmiş ne kadar doğruysa

sabah kahvaltıya oturduk sen 2 gündür bana neden tepkilisin dedi :18: sen neden oldugunu gayet iyi biliyorsun moral olarak kötü durumdayım tedaviyi düşünüyorum dedim benim dün gece gözüme uyku girmedi sabah sen yürüyüşe giderken(dr 8 kilo ver tüp bebeğe öyle başlayalım dedi) arkandan baktım ve sana hatalı davrandığımın farkındayım dedi bian düşüncesiz olarak söyledim ama sonradan hatamı anladım dedi araba sana daha çok gerek ben götürmeyecem dedi yok ya sen götür ben otobüsle giderim abinin keyfi bozulmasın dedim özür dilerim düşüncesizlik yaptım dedi ve götürmeyecekmiş ne kadar doğruysa

çok güzel bir gelişme :) sonunda eşinin kafasına dank etmiş demek ki. otobüslerde sarsıla üşüye doktora gelip gideceğinize araba en çok size lazım tabii ki. yoksa yaptırdığınız tedavinin ne anlamı kalır ki. Hem tüp bebek tedavisi de öyle çok ucuz bir şey değil.

Eşinin ailesinden de maddi destek bekleme. Hani yollarız ederiz demişler ya. Kesinlikle havagazı. Erkek ailesi genelde yolmayı bilir çünkü. O kaynına da Allah vicdan versin, yengesinin tedavisi varken kendi sefasını düşünebiliyor ki memur olmuş bekar başına kendisi de krediyle 2. el de olsa bir araba alabilir. Eşinizde de deli cesareti varmış diyorum. kredisi bitmemiş arabayı abisine verecek de abisi o arabayı bir yere vursa borcu abisi mi kapatacak acaba? Hiç sanmıyorum. Kredisiyle birlikte hasar bedeli de sizin üzerinize kalırdı.

iyi eşin hatasını anlamış senin adına sevindim:31:
okurken ben burda sinir oldum tedavi bile olmasan ne diye arabanızı vereceksiniz ki ne alaka yani:19:
bu erkek milletinde cidden akıl yok aileleri söz konusu olunca enayilikte sınır tanımıyorlar:23:

Bak hatasını anlamıs bravo.
Sende sürekli ''abine götür'' vs laf sokma.
''Beni anlamana sevindim.
Mantıklı dusuneceğini biliyordum.'' şeklinde motive et.
Tedavide bol şans.

abısı senden daha değerli gibi geldi bana kesinlikle haksız değilsin

bu erkeklerın iki tabağı varsa bırısını kıracaksın sakın otobuslerde surunme o tedavı sonunda nasıl yorgun olacaksın otobusle eve mı doneceksın sakın yapma

:)

Hatasını anlamış :)

bu kurduğun cumle çok yanlış yalnız, tamam trıp yapılır da adam hatasından dönmüş daha ne uzatılır bilmem kadınlar böyle böyle kaybediyor...

Bak hatasını anlamıs bravo.
Sende sürekli ''abine götür'' vs laf sokma.
''Beni anlamana sevindim.
Mantıklı dusuneceğini biliyordum.'' şeklinde motive et.
Tedavide bol şans.

o an bende öyle dedim ne bilim :)şansa ihtiyacım var çünkü dr değiştiriyoruz dra ne sorsak o para tuzagı diyor çünkü :(

Zararın neresinden dönersen kardır...
Eşin de yarı yoldan dönmüş ve kar etmiş vazgeçerek.

bu kurduğun cumle çok yanlış yalnız, tamam trıp yapılır da adam hatasından dönmüş daha ne uzatılır bilmem kadınlar böyle böyle kaybediyor...

eyvallah da bu da öyle kolay affedilecek bişey değil ki. eşi resmen mallık yapmış.
sonra hatasını anladı diye boynuna sarılıp a benim canım kocam diyemezdi ya bir anda..
elbet bi tepki olacaktı.
neyse sonuca sevindim ben de, hayırlısı olsun. tedavinde başarılar canım.
Allah nur topu gibi sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin sana :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X