BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ki kimsenin bişey dediği yok gayet atilganim yapılan ayıp i arindiriyorsunuz
 
Eşinizin dayısı bildiğim kadarıyla namahrem değil. Diğerleride eşinizin kardeşleri içeri gitmeyi niye abarttiniz anlamadım. Ben de tesettürluyum eşimin dayisiyla amcasiyla kardeşiyle otururuz hep birlikte. Rahatsız olduysaniz inin evinize. Kimse sizin başınızı beklemek zorunda değil ki.
 

İyi de siz kayınvalidenizi düşünüyorsunuz diye o da sizi düşünmek zorunda değil ki. Ha düşünse güzel olur ama demek ki sizin gibi ince düşünen bir insan değil kendisi. Ayrıca dediğim gibi yanınıza gelmesi gereken kişi kayınvalide ve görümce değil eşinizdi. Madem içeri gitmeyeceğinizi biliyor, yanınıza 2 dk gelip "canım sen zaten teksin en iyisi eve çık burda böyle tek kalma" diyebilirdi size. Size karşı sorumlu olan kişi eşiniz, diğerleri değil.
 
Görümceniz ve kaynananiz da o odada oturuyor ve esinize, siz niye gitmemissiniz, anlamadim. Sokaga cikinca da, her yerde erkek var, otobüse binerseniz, yine erkekler var. Ozaman siz evden hicbir yere cikmiyormusunuz? Yoksa odada oturan adamlar da bir vahsilik Mi var?
 
Ne demek istediğinizi anlayarak (umarım) yazıyorum.
Siz içeri giremediniz, görümceniz yanınızda otursa iyi olurdu ama akrabaları gelmiş onların yanında olmak isteyebilir.
Ben sizin yerinizde olsam alırdım kendime bir tabak, eşime de msj atardım eve iniyorum diye ve gidip rahat rahat otururdum.
 
Sizde bir cevap verme uğraşı yaptınız benim size demek istediğim ben o yazdiklarinzn hepsini yaparım fakat insanda bir aile den geln düzen var onu bozamiyorsun bunu burda oturup tartisamam dediginiz gayet iyi anladım fakat tam tersi onların birisi totosunu kaldiripta yanıma ugramalari gerekmez miydi hani otursun yanımdan kalkmasin demiyorum gelir bir dk bakar sonra kb kızım vs biz icerdeyiz sende eve in geç kalkar onlar falan ne bilim
 

İçerde unutulmak ne? Eşya mısınız siz bir yerde unutulacaksınız?
Siz o evin insanısınız, gelenler misafir. İnsanlar dayılarını kuzenlerini görmek, onlarla sohbet etmek yerine neden sizi düşünsünler ki?
Ben anlamıyorum bu mahrem, namahrem mevzularını pek. Benim ailemde de dindar, türbanlı insan çoktur ama haremlik selamlık yoktur, aynı ortamda oturabiliriz. Anlamıyorum ama saygı duyuyorum, siz böyle bir hayat tercih etmişsiniz bize laf söylemek düşmez. Ama tercih ettiğiniz hayattan kaynaklanan sorunları yine kendiniz çözmek zorundasınız. İnsanların sizi düşünmesini beklerseniz çok beklersiniz.
 
H hayat nedir ya kırın şu tabuları mahrem namehrem kapalilara özel mi
 
Aşırı alıngansınız.kimse öyle ortamda sizi düşünmez.yalnız olmayı siz seçmişsiniz.gitseydiniz yanlarına bu kadar eşinizin,görümce ve kvnin olduğu ortamda dini sebeple çekinmeniz gerekmiyor.eşinizin hoşuna gitmiyorsa gelip sizle ilgilenmesi gereken o.ben olsam şöyle yapardın böyle yapardım diyorsunuz ama o sizin düşünceniz herkes karşılık vermez.sizi haksız buldum.
 
Hhayat nedir ya kırın şu tabuları mahrem namehrem kapalilara özel mi

Ben hiç kapalı olmayan bir insanın namahrem diye odaya girmediğini görmedim. Siz gördüyseniz bilemiyorum ama bence mantıksız. Yani evet kapalılara özel.
 
Bekleyiş de değilim sadece nerde hata var onu merak ettim zaten takmayani bende takmam bu konuyu acmamin sebebi ise paylaşmak
 
Misafirliğe gittiğiniz bir evde bunu yaşasanız farklı olur durum belki ama ev her gün gittiğiniz kayınvalide evi. Dışarıdan misafir gelmiş insanlar elbette onlarla oturacaklar.

İçeriye girip oturmuyorsanız da bunu düşünecek olan eşiniz ki oda gelen misafirlerle oturabilir. Çocuk değilsiniz neticede baktınız yanlız kaldınız, tabağınızı alıp kendi evinize geçersiniz. Alınacak birşey yok, siz gereksiz bir hassasiyet göstermişsiniz.
 
Dayi ve evli bekar oğulları üstelik yaşıt sayılır aynen bana özel


neyse.okuyun öğrenin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…