- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
kimsenin bişey dediği yok gayet atilganim yapılan ayıp i arindiriyorsunuzKayınvalidenin abileri sen içeri girdin diye rahatsız olacaklarını sanmıyorum. Bak tatlım biz de kısmen haremlik selamlık yasayan çevreye sahibiz. Sadece bu ortam için demiyorum genel olarak her zaman atılgan ol. Sen burda napıyorsun diyecek halleri yok. Derlerse de yalnız mı kalsaydım öbür odada dersin.
konu bayagi sapti içeride unutulan benim ve benim onların yanına Gidemeyecegimi hepsi biliyor keza onlarda benim le oturamayacaklarini.Ben çocuk muyum da yalnız birakildim bunu benim değil onların düşünmesi lazım önüme bir tabak demem lafın gelişi,sonuçta bu kadın kalkıp mutfağa gidip çay da tazeler wc ye de gider ama diğer oda da ki oturan gelinini düşünmez aaa çok normal dimi aynı şeyi ben evimde yapsam benim arkadaşlarım gelse ve kayinvalide diğer oda da tek kalsa "cekinmekten değil"insaniz gelmek istemeyebilir haklı sebepleri vardır. Benim aklım onu unutmaz 'bu bir karşılaştırma değil' önem vermek düşünmektir bana izlemem gereken yol söyleyin dedim saolun sizde diğer oda da bulundunuz
Yukarda kayinvalidene tepki vermen gerektiğini yazdım arindirmiyorum. Fakat sen bir daha olsa yine tek başına oturacagindan emin oldum şu yazından sonra. Hayatta bol şansKi
kimsenin bişey dediği yok gayet atilganim yapılan ayıp i arindiriyorsunuz
Yukarda kayinvalidene tepki vermen gerektiğini yazdım arindirmiyorum. Fakat sen bir daha olsa yine tek başına oturacagindan emin oldum şu yazından sonra. Hayatta bol şansKi
kimsenin bişey dediği yok gayet atilganim yapılan ayıp i arindiriyorsunuz
Sizde bir cevap verme uğraşı yaptınız benim size demek istediğim ben o yazdiklarinzn hepsini yaparım fakat insanda bir aile den geln düzen var onu bozamiyorsun bunu burda oturup tartisamam dediginiz gayet iyi anladım fakat tam tersi onların birisi totosunu kaldiripta yanıma ugramalari gerekmez miydi hani otursun yanımdan kalkmasin demiyorum gelir bir dk bakar sonra kb kızım vs biz icerdeyiz sende eve in geç kalkar onlar falan ne bilimKayınvalidenin abileri sen içeri girdin diye rahatsız olacaklarını sanmıyorum. Bak tatlım biz de kısmen haremlik selamlık yasayan çevreye sahibiz. Sadece bu ortam için demiyorum genel olarak her zaman atılgan ol. Sen burda napıyorsun diyecek halleri yok. Derlerse de yalnız mı kalsaydım öbür odada dersin.
konu bayagi sapti içeride unutulan benim ve benim onların yanına Gidemeyecegimi hepsi biliyor keza onlarda benim le oturamayacaklarini.Ben çocuk muyum da yalnız birakildim bunu benim değil onların düşünmesi lazım önüme bir tabak demem lafın gelişi,sonuçta bu kadın kalkıp mutfağa gidip çay da tazeler wc ye de gider ama diğer oda da ki oturan gelinini düşünmez aaa çok normal dimi aynı şeyi ben evimde yapsam benim arkadaşlarım gelse ve kayinvalide diğer oda da tek kalsa "cekinmekten değil"insaniz gelmek istemeyebilir haklı sebepleri vardır. Benim aklım onu unutmaz 'bu bir karşılaştırma değil' önem vermek düşünmektir bana izlemem gereken yol söyleyin dedim saolun sizde diğer oda da bulundunuz
hayat nedir ya kırın şu tabuları mahrem namehrem kapalilara özel miİçerde unutulmak ne? Eşya mısınız siz bir yerde unutulacaksınız?
Siz o evin insanısınız, gelenler misafir. İnsanlar dayılarını kuzenlerini görmek, onlarla sohbet etmek yerine neden sizi düşünsünler ki?
Ben anlamıyorum bu mahrem, namahrem mevzularını pek. Benim ailemde de dindar, türbanlı insan çoktur ama haremlik selamlık yoktur, aynı ortamda oturabiliriz. Anlamıyorum ama saygı duyuyorum, siz böyle bir hayat tercih etmişsiniz bize laf söylemek düşmez. Ama tercih ettiğiniz hayattan kaynaklanan sorunları yine kendiniz çözmek zorundasınız. İnsanların sizi düşünmesini beklerseniz çok beklersiniz.
Hhayat nedir ya kırın şu tabuları mahrem namehrem kapalilara özel mi
Bekleyiş de değilim sadece nerde hata var onu merak ettim zaten takmayani bende takmam bu konuyu acmamin sebebi ise paylaşmakİçerde unutulmak ne? Eşya mısınız siz bir yerde unutulacaksınız?
Siz o evin insanısınız, gelenler misafir. İnsanlar dayılarını kuzenlerini görmek, onlarla sohbet etmek yerine neden sizi düşünsünler ki?
Ben anlamıyorum bu mahrem, namahrem mevzularını pek. Benim ailemde de dindar, türbanlı insan çoktur ama haremlik selamlık yoktur, aynı ortamda oturabiliriz. Anlamıyorum ama saygı duyuyorum, siz böyle bir hayat tercih etmişsiniz bize laf söylemek düşmez. Ama tercih ettiğiniz hayattan kaynaklanan sorunları yine kendiniz çözmek zorundasınız. İnsanların sizi düşünmesini beklerseniz çok beklersiniz.
mahrem kapalılara özel değil ama eşinin dayısını aynı odada bile oturmayacak kadar mahrem görmek sadece size özel bir şey heraldeHhayat nedir ya kırın şu tabuları mahrem namehrem kapalilara özel mi
Dayi ve evli bekar oğulları üstelik yaşıt sayılır aynen bana özelmahrem kapalılara özel değil ama eşinin dayısını aynı odada bile oturmayacak kadar mahrem görmek sadece size özel bir şey heralde
Geçtim zaten konunun sonunu okuyunMisafirler içeride iken eve niye geçmediniz ki. Madem oturmamışsınız yanlarında eve geçseydiniz.
Kv uzaktan misarleri gelmiş sohbet sohbeti açmış tiftik açmıdır diye düşünmez
Dayi ve evli bekar oğulları üstelik yaşıt sayılır aynen bana özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?