- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
Cevap veriyorsunuz da herkes bunu diyorsa demek ki bende hata var, konuyu boşuna kafama takmışım diye yazılı bir mesajınız yok. Hala aynı şeyi savunuyorsunuz. Neyse siz bilirsiniz zaten bizlik bir şey yok, ne istiyorsanız onu yapın.Yo
Bütün yorumları okuyup sonra mı cevap yazdınız yoksa kendiniz mi paragraf olusturdunuz bana mesaj geliyorsa ben ona göre cevap vermem gerekiyor a ya b diyemeyiz kaldı ki kendimi güzel savunurum kavga vs de nedir bir cevap veririm biter gider sadece burdan nasıl biter fikir alırım diye düşündüm
ŞUAN tavşan ölmüş dağın haberi yok misali zaten o yüzden yazdım napim diye bu zmana kadar bir kere bile arayipta neden böyle bişey yaptınız demedim hiçbir konudaOnlarla oturmak istemeyebilirsiniz, rahat edemezsiniz anlarım.
Ama kapıdan uğrayıp ben eve geçiyorum, dinleneceğim iyi akşamlar herkese diyebilirdiniz.
Neden odada bir başınıza durup kendi kendinize triplendiniz anlamadım.
İnsanlara tepki göstermeyin bence anlamazlar, şımarıkça bulurlar.
Aniden ölmenize sebep olacak bir sağlık sorununuz mu var?
Şaka miHamile ya, okumadınızmı
Şaka mi
ŞUAN tavşan ölmüş dağın haberi yok misali zaten o yüzden yazdım napim diye bu zmana kadar bir kere bile arayipta neden böyle bişey yaptınız demedim hiçbir konuda
Yorumuza şaka mi yazdım hamileyim tabikiHayır, hamileyim demiştiniz ya.
Şakamıydı yoksa?
Yorumuza şaka mi yazdım hamileyim tabiki
Aile dinamiginiz mi boyleYani benim orda saat kadar süre yalnız birakilmam çok doğal anlıyorum
Senin gitmemen sorun bence. Zaten dışardan gelmişsiniz çıkmışsınız yukarıya demekki üstünüz başınız gayet uygun dışarıda gezebildiğinize göre onların yanında da oturabilirdiniz. Ne alaka yani mahrem filan saçma sapanYahu ben taktik verin dedim dışarı ne alaka acabaevet günde milyon kez metrobüs kullanıyorum milyon kez bir adam gelip yan koltugumu paylaşıyor ama onun yanında mecburum yada zaten dışarı giyim belli vs ama ev ortamı ve tanimadigin adam ne kadar rahat olabilirsiniz sorun benim onların yanına girmemem mi yoksa onların beni içeride yalnız birakmalari mi ?
Evet sizi yok saymışlar, eşiniz bile yokluğunuzu hissetmemiş, o bile düşünmemiş. Daha önce de bir şeyler olmuş ki " bu zamana kadar niye böyle bir şey yaptınız demedim" yazmışsınız. Burada iki soru var bu zamana kadar sizi hiç insan yerine koymadılar mı yoksa siz alttan alan tavırlarınızla , ben ne yaparsanız yapın yanınızdayım mesajı mı verdiniz? Yani kendinizi siz bu duruma düşürmüş olabilir misiniz?ŞUAN tavşan ölmüş dağın haberi yok misali zaten o yüzden yazdım napim diye bu zmana kadar bir kere bile arayipta neden böyle bişey yaptınız demedim hiçbir konuda
Saçma sapan nasıl bir cümle öyle kendi konumu unutturdunuzSenin gitmemen sorun bence. Zaten dışardan gelmişsiniz çıkmışsınız yukarıya demekki üstünüz başınız gayet uygun dışarıda gezebildiğinize göre onların yanında da oturabilirdiniz. Ne alaka yani mahrem filan saçma sapan
Orası benim evim değil orası kayinvalidenin evi ve o kadar büyük bir micmic kayinvalide ilişkim yok her zman gitmek ağzının içinde oturmak değil 5 dk gönül almaca yani hiç bir zman en basit hareketleri bile bana Ayy naoicam nasıl davrancam ne diycem kafası oluşturmadi o yüzden de açıp telefonu böyle bişey yaptınız hiç bizaman demedim lakin o gün farklı oldu işte sonuçta gelenlerde misafir sayılmaz 10 dkkalik yoldan geldiler her zmanki klasik sohbet sesleri yani ben ne diim ko şimdi sizeEvet sizi yok saymışlar, eşiniz bile sizin yokluğunuzu hissetmemiş. Siz ne kadar mutlu huzurluyumbdesen
Evet sizi yok saymışlar, eşiniz bile yokluğunuzu hissetmemiş, o bile düşünmemiş. Daha önce de bir şeyler olmuş ki " bu zamana kadar niye böyle bir şey yaptınız demedim" yazmışsınız. Burada iki soru var bu zamana kadar sizi hiç insan yerine koymadılar mı yoksa siz alttan alan tavırlarınızla , ben ne yaparsanız yapın yanınızdayım mesajı mı verdiniz? Yani kendinizi siz bu duruma düşürmüş olabilir misiniz?
Görümce kuzenine nasılsın bile die soramaz hani şey vardır ya biri bi dağın ötesinde biri bi dağın ötesinde slm as bitti tanımıyor ki yanında durması mantıklı olsunKayınvalide abisini, yeğenlerini; görümce dayısını, kuzenlerini bırakıp sizinle bir odada kös kös oturmayacak tabii ki, bunu beklemeniz bile abes.
Eğer o ortama girmekten kaçınan tek kadın sizseniz saatlerce akrabalarını bırakıp yanınıza gelmelerini beklemektense en son yaptığınızı ilk başta yapacaktınız.
Kaldı ki o ortamda sizi düşünmesi gereken de herkesten önce eşiniz. O ortama girmeyeceğinizi biliyor, annesi ve kardeşi yanlarında, sizin içeride tek başınıza olduğunuzu biliyor. O zaman herkesten önce hamile eşini düşünüp "sen eve geç istersen" demesi gerekiyordu eğer siz kendiliğinizden bu kararı veremiyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?