- 11 Aralık 2018
- 43.004
- 267.040
- 598
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
Bekleyiş de değilim sadece nerde hata var onu merak ettim zaten takmayani bende takmam bu konuyu acmamin sebebi ise paylaşmak
sizce nasıl bir tavır takilmam gerekiyor?
İşte ben de onu diyorum, siz niye diğer kadınların olduğu yere gitmediniz? Neden siz değil de onlar sizin olduğunuz yere gelmeli? Tek başınıza bir odada oturmak sizin tercihinizmiş, başkalarını suçlamayın. Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz konunuza yapılan yorumlara bile verdiğiniz cevapların paçasından alınganlık akıyor.Umrumda olan birsey yok zaten evin zaten 4 üyesi eşimle beraber 5 üyesi oldu en azından biri gelebilirdi bir kadın dimi
İşte ben de onu diyorum, siz niye diğer kadınların olduğu yere gitmediniz? Neden siz değil de onlar sizin olduğunuz yere gelmeli? Tek başınıza bir odada oturmak sizin tercihinizmiş, başkalarını suçlamayın. Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz konunuza yapılan yorumlara bile verdiğiniz cevapların paçasından alınganlık akıyor.
onlara aaa bunlar erkek p.pisi var gözüyle değilDayi ve evli bekar oğulları üstelik yaşıt sayılır aynen bana özel
Paylaşım evet aksilik bir durum görmedim eleştirilecek bir durumda yoktu oysaSoru sormuşsunuz ama neyse...
Paylaştınız, rahatlamışsınızdır umarım.
Çok güldümonlara aaa bunlar erkek p.pisi var gözüyle değil
onlar eşimin kuzenleri gözüyle bakın bence
tabi herkesin hayat görüşü farklıdır mutluluklar diliyorum
Hamileyim tabak getirende yok diyince odaya kapatıp aç bıraktılar en sonunda eve gittim algısı oluşuyor. Herkesin üstünüze gelmesi de kendinizi ifade edemeyişinizden kaynaklı benceGeçtim zaten konunun sonunu okuyun
Paylaşım evet aksilik bir durum görmedim eleştirilecek bir durumda yoktu oysa
Işte biz suna sasiriyoruz hanimefendi kendinize neden icerde unutulan bir esya muamelesi yapiyorsunuz ne gerek var yani orda garip garip tek basiniza duracaginiza iceri girerdiniz medeni bir sekilde ustunuz basiniz kapali sonucta ha yada asiri mahrem cok mahrem inanilmaz mahrem ya diyorsanız evinize inseydiniz iyi akşamlar dileyip kendinize gereksiz dert yaratmışsınız.konu bayagi sapti içeride unutulan benim ve benim onların yanına Gidemeyecegimi hepsi biliyor keza onlarda benim le oturamayacaklarini.Ben çocuk muyum da yalnız birakildim bunu benim değil onların düşünmesi lazım önüme bir tabak demem lafın gelişi,sonuçta bu kadın kalkıp mutfağa gidip çay da tazeler wc ye de gider ama diğer oda da ki oturan gelinini düşünmez aaa çok normal dimi aynı şeyi ben evimde yapsam benim arkadaşlarım gelse ve kayinvalide diğer oda da tek kalsa "cekinmekten değil"insaniz gelmek istemeyebilir haklı sebepleri vardır. Benim aklım onu unutmaz 'bu bir karşılaştırma değil' önem vermek düşünmektir bana izlemem gereken yol söyleyin dedim saolun sizde diğer oda da bulundunuz
Indim hanfendi onu da yaptım yolcu eden bile olmadı kendim çıkıp gittim kapıları açıktı biride kalkıp neyse ben bişey demicemIşte biz suna sasiriyoruz hanimefendi kendinize neden icerde unutulan bir esya muamelesi yapiyorsunuz ne gerek var yani orda garip garip tek basiniza duracaginiza iceri girerdiniz medeni bir sekilde ustunuz basiniz kapali sonucta ha yada asiri mahrem cok mahrem inanilmaz mahrem ya diyorsanız evinize inseydiniz iyi akşamlar dileyip kendinize gereksiz dert yaratmışsınız.
Tmm o zaman bundan sonra daha seviyeli olursunuz ders olmuş oldu öyle düşünün. Hamile hamile dert üretmeyin kendinize benceIndim hanfendi onu da yaptım yolcu eden bile olmadı kendim çıkıp gittim kapıları açıktı biride kalkıp neyse ben bişey demicem
Indim hanfendi onu da yaptım yolcu eden bile olmadı kendim çıkıp gittim kapıları açıktı biride kalkıp neyse ben bişey demicem
Bütün yorumları okuyup sonra mı cevap yazdınız yoksa kendiniz mi paragraf olusturdunuz bana mesaj geliyorsa ben ona göre cevap vermem gerekiyor a ya b diyemeyiz kaldı ki kendimi güzel savunurum kavga vs de nedir bir cevap veririm biter gider sadece burdan nasıl biter fikir alırım diye düşündümHerkes size olayı abartıp kv ve görümcenize boşuna trip atıp da tatsızlık yaşamayın diyor. Siz hala "yanıma gelmediler, yaşıyor mu diye bakmadılar, yemek getirmediler" diyorsunuz. Ne diyelim ki o zaman. Trip atın hatta kavga falan da edin çok istiyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?