• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlıyorum :)

bulu_t

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
6
0
6
35
İstanbul
:46::46: Selam arkadaşlar.Artık beni de sık sık aranızda göreceksiniz.Diyete başlıyorum bugün.Hamileliğimde çok kilo almadım. kilolu biriydim.Az aldığım kiloyu da doğum sonrası veremeyince artık diyete başlamanın zamanı geldi dedim.Çok defalar başlama girişimim olmasına rağmen pek de başarılı değildim.Umarım bu defa başaracağım.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

:46::46: Selam arkadaşlar.Artık beni de sık sık aranızda göreceksiniz.Diyete başlıyorum bugün.Hamileliğimde çok kilo almadım. kilolu biriydim.Az aldığım kiloyu da doğum sonrası veremeyince artık diyete başlamanın zamanı geldi dedim.Çok defalar başlama girişimim olmasına rağmen pek de başarılı değildim.Umarım bu defa başaracağım.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

kolay gelsin,hayırlı olsun günlüğünüz:16:.

bol bol su için ve hareket edin,klişe ama en önemli 2 şey kesinlikle.

Yazdiklarni okuyuncaaa kendmi okudumm.. bebegm 6aylikk, herkes yani hamile bayanlr 20den fzla kilo alirken bn 10 kilo fln aldmm :-) :-)
40imaa kdt guzel verdm, snrasii coook aldm malesf.. nerdeyse 1bck hftdr diet ypyrm. Hos emziriyorm daa, coiok su icerek sütümn azalmamasni sagliyorm..
Gcen hafta cuma 88.4 idimm
Pzar gnu87.9 idimm..

Tartim yook, suan ne kdrim blmiyrmm, ama eşim farketti zayifladgmn.. bnde hssedyrm tbii

Yazdiklarni okuyuncaaa kendmi okudumm.. bebegm 6aylikk, herkes yani hamile bayanlr 20den fzla kilo alirken bn 10 kilo fln aldmm :-) :-)
40imaa kdt guzel verdm, snrasii coook aldm malesf.. nerdeyse 1bck hftdr diet ypyrm. Hos emziriyorm daa, coiok su icerek sütümn azalmamasni sagliyorm..
Gcen hafta cuma 88.4 idimm
Pzar gnu87.9 idimm..

Tartim yook, suan ne kdrim blmiyrmm, ama eşim farketti zayifladgmn.. bnde hssedyrm tbii

Tartının olmaması bence güzel bişey haftada bir tartılmanı öneririm.Bende var her sabah tartılırdım bişey fark etmeyince hemen bırakıyorudum.Ozaman motive edecek kimsede yoktu beni :) ama şimdi hem sizler kemde kuzenim var başarıcam inşallah.

Tartının olmaması bence güzel bişey haftada bir tartılmanı öneririm.Bende var her sabah tartılırdım bişey fark etmeyince hemen bırakıyorudum.Ozaman motive edecek kimsede yoktu beni :) ama şimdi hem sizler kemde kuzenim var başarıcam inşallah.

Haftada bir eczaneye gdip tartilmyi düsünuyorm.. ya da tarti alicaaam :-) :-)
Ama şu da var, tartida kilo verecegini görünce dha cok azimlenirsn bence

Son düzenleme:
topiğin hayırlısı olsun cnm.ibende diyetteym.21 günde 3 kilo gitti benden.sana önerim kalori sayımı yap inan öyle yediklerinin ne kadar iyi ne kadarı kötü anlarsın.
] bu site çok güzel tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese çok teşekkür ederim dün ilk defa saat 11 de demlenen çayın yanında hazırlanan kahvaltılığı yemede ev halkına eşlik etmedim :53:normalde çok iradesizim.KK bana ilk günümde çok faydalı oldu sanırım :1: Umarım bu şekildede devam edecek.:nazar:

Diyetinde başarılı olmanı istediğin hedefine ulaşmanı temenni ederim :16:

Herkese çok teşekkür ederim dün ilk defa saat 11 de demlenen çayın yanında hazırlanan kahvaltılığı yemede ev halkına eşlik etmedim :53:normalde çok iradesizim.KK bana ilk günümde çok faydalı oldu sanırım :1: Umarım bu şekildede devam edecek.:nazar:

yaaa ew halkiylaa da hafta sonu kahvaltisi neee de güzel gideeer yaaaa:-) :-)
Cocuklugumu ozledmmm yaaaa :(
Ya da bn ewlenmedn önce ablam ist dan gelirdi, yıgenler diger ablam annem babam abiim,,, oooohoo sofrada şükür hersey olurduu,, doyumsuz yenirdii, yemenin yaninda muhabbrtlerr, kahkahalarrr... naptnn be bulut uzaklara deil de şöyle 2sene oncesne götürsn bni..

Son düzenleme:
yaaa ew halkiylaa da hafta sonu kahvaltisi neee de güzel gideeer yaaaa:-) :-)
Cocuklugumu ozledmmm yaaaa :(
Ya da bn ewlenmedn önce ablam ist dan gelirdi, yıgenler diger ablam annem babam abiim,,, oooohoo sofrada şükür hersey olurduu,, doyumsuz yenirdii, yemenin yaninda muhabbrtlerr, kahkahalarrr... naptnn be bulut uzaklara deil de şöyle 2sene oncesne götürsn bni..

:17: ama olmazki böyle sende öyle bi yazdınki diyete başladığıma inan pişman oldum :19:
keşke akşam yeseydim o kahvaltıyı:56:

:17: ama olmazki böyle sende öyle bi yazdınki diyete başladığıma inan pişman oldum :19:
keşke akşam yeseydim o kahvaltıyı:56:

Yaaa amac khvlti da degil kiii,,, ortaaaam aileeeee, sewgiii ahhh ahhh.. özledmmm diormmm ne diormmm..
Suan oglum ynmdaaaa, eşim işindee..
Kahvltmi tek yapicm..
Tek olmak sıkıcı..

( ewliymissin yaaa sen, ew halki diince bekar sandimdi seniiiiii:-) :-) :-) özürrrrrrr )

Kahvlm da şu olucaak:
Salataa ( peynir, domates,salatalk, kuru sogan, az z.yag, nar eşkisi, pul bibeerrr) dene derimnmm süpet bir tad, goruntusu kotu amaa, olsun tadi müthş.. hemde süper tok tutyor..
Snraa,,, kucukk boy kepekli galeta 4tAnee
Sonra kucuk bardak süt
Bi yumurtaaaa:-) :-) :-) :-) :-)

Tmmdirrr:-) :-) :-)

Sen ne yedn

Son düzenleme:
Back
X