- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Benim maasim daha yuksek yalniz.vallahi didem.icin soruyoruzAhahahahahha süper. Geçenki konunun bide yüksek maaşlı ve araç alma opsiyonunu arkadaş üzerinden soruyorsunuz demek.. aynennnn
Valla baktik da 120 den asagi arac yokİstanbul veya ev fiyatlarını hiç bilmiyorum ama en kötü hurda arabayı bile o fiyata vermiyorlar şu an malesef. Üzerine en az 40-50 bin tl gibi bir parayla belki küçük arabalardan alabilir
O zaman araya beninde sıkıstırayim beylikduzunden sariyere ise gidilir mi ben isyanbulda yasamayali bi hayli zaman oldu.gozumde buyuyor gidip gelen var miBaştan söylüyorum arkadaş için konu açmak yasak
Hayir eski adim soyadim evliykenBu senin gerçek adın mı
Yol tarifinden bakın gidilir mi gidilmez mi siz karar verin.O zaman araya beninde sıkıstırayim beylikduzunden sariyere ise gidilir mi ben isyanbulda yasamayali bi hayli zaman oldu.gozumde buyuyor gidip gelen var mi
Gidemezsiniz. Çok uzak mesafe. Mesai trafiğinde daha da uzarO zaman araya beninde sıkıstırayim beylikduzunden sariyere ise gidilir mi ben isyanbulda yasamayali bi hayli zaman oldu.gozumde buyuyor gidip gelen var mi
Didemcim saçını başını nerde boyayacağım diye düşünmeyi bırak, gencim şimdi giyinmeyip koca bulmayıp ne zaman bulacağım planlarını ertele ve çocuğunu al, yazık. Didemcim. Canım Didem.Benim maasim daha yuksek yalniz.vallahi didem.icin soruyoruz
Didem'in çocuğu mu varmış?Didemcim saçını başını nerde boyayacağım diye düşünmeyi bırak, gencim şimdi giyinmeyip koca bulmayıp ne zaman bulacağım planlarını ertele ve çocuğunu al, yazık. Didemcim. Canım Didem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?