- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.950
- 598
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Berabee yasasak daha iyi geciniriz diue dusundukMaddi kısmına değinmeden geçiyorum,
Erkenden yaşlanayım, sinirlerim laçkalaşsın, yolunacak çok saçım var diyorsanız...
Trafik olmadan, Sarıyer' den Beylikdüzü'ne gitmek için sabah ezanında da değil gece çıkarsanız anca gidersiniz
+ bir de dönüşü var ki, Allah çekene yardım etsin.
Düşüncesi bile beni
Planlarınızı uygulamadan, hafta içi bir gün bahsettiğiniz güzergahta, iş saatlerinde, araç kullanmayı bir deneyin derim.
Ah servis olsa dusunmem zaten.bes bucukta cikmam gerekir tragige kalmamak.icin tahmim ediyorum oluru pek yokBeylikdüzünden Sarıyer’e her gün gidilir mi gidilir tabi gece yola çıkmayı göze alırsanız. Bir yerden sonra küçük bir cinnet geçirme olasılığınız yüksek. Zincirlikuyuda çalıştım Beylikdüzü’nde oturdum bir dönem sabah beş buçukta servis beni evden alıyordu
Hamsi de 10 lira hemAyakkarı üzerinde Ordu da dursun
E burada bin liralık kıyafet yok.Haftaya helecegim istanbula bunsayfayi takip ediyoruk bole bisi paylasmislar bakin sizin dediginiz rakamlarfan cok.daha dusukSARIYER BURADA 🔵⚪ on Instagram: "Sarıyer'de her iki aileden birinin aylık giderleri ortalama bu şekildedir. Kalan 200 TL ile birikim yapmak ."
904 likes, 110 comments - sariyer.burada on November 5, 2021: "Sarıyer'de her iki aileden birinin aylık giderleri ortalama bu şekildedir. Kalan 200 TL ile birikim yapmak .".www.instagram.com
En naif yorumları yapan visenyaa bile bunu söylüyorsa. Cidden sıkıcı olmaya başlamıştır bu durum. Hakkını yemeyeyim birdeBuda yeni moda oldu cidden ya “arkadas icin acıyorum” bilmem ne. Ödüm kopuyo “ahırdaki inekler icin soruyorum sütü gelir mi” diye soracaklar diye.
çocuğu mu vardı?ben şokkkkDidemcim saçını başını nerde boyayacağım diye düşünmeyi bırak, gencim şimdi giyinmeyip koca bulmayıp ne zaman bulacağım planlarını ertele ve çocuğunu al, yazık. Didemcim. Canım Didem.
ben gelmeyi hiç düşünmüyorum vallaaa.beni eleyinnnGidin anam gidin. İstanbul az kalabalık zaten , bir siz eksiksiniz
Çocuk kiminmiş ki Mehtap ın mı Didem in mi?çocuğu mu vardı?ben şokkkk
populer ve tanınmış bir üyeyim diye de reklamını yap.yeni üyelerle kırk yılda bir yazan üyelerle aynı fiyata gitmesin üyelikBen dolaptan kiralayayım hesabımı valla. Kârlı bir iş gibi duruyor
Haftaya helecegim istanbula bunsayfayi takip ediyoruk bole bisi paylasmislar bakin sizin dediginiz rakamlarfan cok.daha dusukSARIYER BURADA 🔵⚪ on Instagram: "Sarıyer'de her iki aileden birinin aylık giderleri ortalama bu şekildedir. Kalan 200 TL ile birikim yapmak ."
904 likes, 110 comments - sariyer.burada on November 5, 2021: "Sarıyer'de her iki aileden birinin aylık giderleri ortalama bu şekildedir. Kalan 200 TL ile birikim yapmak .".www.instagram.com
Haftaya helecegim istanbula bunsayfayi takip ediyoruk bole bisi paylasmislar bakin sizin dediginiz rakamlarfan cok.daha dusukSARIYER BURADA 🔵⚪ on Instagram: "Sarıyer'de her iki aileden birinin aylık giderleri ortalama bu şekildedir. Kalan 200 TL ile birikim yapmak ."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?