- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Evet ama eski kocasına bıraktığı gibi hiç sallamıyor da.. zavallı kızcağız. Anası burda saç baş derdinde. Mehtapcım Didem’e söylüyorum yanlış anlama şekerim.djfjfkDidem'in çocuğu mu varmış?
Ay eski konularda mı var bu?Evet ama eski kocasına bıraktığı gibi hiç sallamıyor da.. zavallı kızcağız. Anası burda saç baş derdinde. Mehtapcım Didem’e söylüyorum yanlış anlama şekerim.djfjfk
Evet canım. Önceki konusunda da söyledik konuyu arkadaşım açmış şifrem ondaydı diyo dkfkkfk aynn.Ay eski konularda mı var bu?
ciddi anlamda acıdan zevk alan biriysen olurO zaman araya beninde sıkıstırayim beylikduzunden sariyere ise gidilir mi ben isyanbulda yasamayali bi hayli zaman oldu.gozumde buyuyor gidip gelen var mi
Hanimefendi ister inanin ister inanmayin ama konumu sabote etmeyin.cocugum olsa bilirim degil miEvet ama eski kocasına bıraktığı gibi hiç sallamıyor da.. zavallı kızcağız. Anası burda saç baş derdinde. Mehtapcım Didem’e söylüyorum yanlış anlama şekerim.djfjfk
Cesarete ihtiyaci var gibi yureklendirilmeyeBazı konular gerçekten yorucu. Aynı konu birkaç gün önce açıldı bir dünya yorum geldi. İstediği cevabı bulamadı mı? Ne densin herkes hep birden evet yapabilirsin yaşayabilirsin mi aradığı cevap bu mu.
Ayakkarı üzerinde Ordu da dursunCesarete ihtiyaci var gibi yureklendirilmeye
Cunku burada hayir gitme sacmalama.diyen bir aile var.ayaklari uzerinde durmak.onun da hakki.actik iste
KK paralı mı oldu acaba ya, millet hesap açmaya erinip arkadaşından istiyor.Evet canım. Önceki konusunda da söyledik konuyu arkadaşım açmış şifrem ondaydı diyo dkfkkfk aynn.
Ben dolaptan kiralayayım hesabımı valla. Kârlı bir iş gibi duruyorKK paralı mı oldu acaba ya, millet hesap açmaya erinip arkadaşından istiyor.
Sanki bana Ekşi SözlükKK paralı mı oldu acaba ya, millet hesap açmaya erinip arkadaşından istiyor.
Gözünü karartıp gidecek o zaman.Cesarete ihtiyaci var gibi yureklendirilmeye
Cunku burada hayir gitme sacmalama.diyen bir aile var.ayaklari uzerinde durmak.onun da hakki.actik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?