- 20 Nisan 2025
- 198
- 77
- 13
- 28
Ne zaman yaptın kan testini belki daha erkendir kan içinBenimde kanda negatif çıktı malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yaptın kan testini belki daha erkendir kan içinBenimde kanda negatif çıktı malesef
Bence biraz daha bekleyin sonra kan verin bende idrar testlerinde hep negatifti cok sonradan kuruma çizgisi silik olarak çıkıyorduBende 3 kasımda adet olmam gerekiyordu gecikince 6 kasımda test yaptım negatif 5 gün oldu hala gelen giden yok![]()
Canım 6 Kasım günü adet oldum maalesef
Canını hic sıkma canim bende eylülde testler yaptim hep silikti kan verdim negatifti. Hatta kan verdikten sonra bel ağrısı sancılı bir reglim olmustu bu ay haberi aldım. Bir bakmissin bu ay tutturdun sakin umudunu kesme. Ama aklından çıkartmaya calis afedersin bebek odaklı calisma. Ben geçen ay yuzunden artik olmuyorsa olmuyor diyip kafadan çıkardım belki ondan oldu. Bir de ben D vitamini kullandım o da yumurta kalitesini iyilestiriyor dedilerCanım 6 Kasım günü adet oldum maalesef
Hayır canım yanlış hatırlıyosun benim lekelenmem yoktuSizin sonucunuzun negatif çıkması benim umudumu bitirdi
Bugün dpo 8 deNe zaman yaptın kan testini belki daha erkendir kan için
Erken olabilir canım adet gelene kadar Umut varBugün dpo 8 de
Adet gelene kadar umut var canım. Bozma moralini. Hayırlısı olsunBenimde kanda negatif çıktı malesef
Orası öyle ama umudum yok ya olmıcak gibi yine aslında belirtilerim car ama bunlar regl belirtileride olabilirErken olabilir canım adet gelene kadar Umut var
Tabi ki öyle ama yine de umutsuzluk var içimde olmaz artık bence bu saatten sonra en azından 3-5 çıkardı diye düşünüyorumAdet gelene kadar umut var canım. Bozma moralini. Hayırlısı olsun
Senin için en iyisi olsun canım bekleyip göreceğiz benimde umudum yok aslımda bilmiyorum bakalımOrası öyle ama umudum yok ya olmıcak gibi yine aslında belirtilerim car ama bunlar regl belirtileride olabilir
Dpo 10a kadar yerleşme olabiliyor. Yerleştikten sonra zaten HCG yükselmeye başlıyor vücutta. Rabbim hayırlı haber almamızı nasip etsin hepimizinTabi ki öyle ama yine de umutsuzluk var içimde olmaz artık bence bu saatten sonra en azından 3-5 çıkardı diye düşünüyorum
Varmı belirtilerim falanSenin için en iyisi olsun canım bekleyip göreceğiz benimde umudum yok aslımda bilmiyorum bakalım
Doğrudur canım kusura bakmaHayır canım yanlış hatırlıyosun benim lekelenmem yoktu
Muhtemelen çatlama gününü değerlendiremediğim için oldu bilemiyorumDpo 10a kadar yerleşme olabiliyor. Yerleştikten sonra zaten HCG yükselmeye başlıyor vücutta. Rabbim hayırlı haber almamızı nasip etsin hepimizin![]()
O yüzden umutsızluğa kapılma bence lekelenme çok büyük bir belirtiDoğrudur canım kusura bakma
Muayenede görünmedi daha kanda öğrendim son adet tarihime göre 4 hafta 4 gün bugün oluyorKaç haftalık
Doğrudur canım kusura bakma
Aynen canım çok teşekkür ederimO yüzden umutsızluğa kapılma bence lekelenme çok büyük bir belirti
Bakalım belkide erkendir benim içindeAynen canım çok teşekkür ederim![]()
Aynen daha vakit var bayaBakalım belkide erkendir benim içinde